2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kas gevsetici emzirirken kullanabiliyo muyuz acaba, ben bi ara kullanilmaz diye okumustum da kullanabilsem belki ben de biraz daha iyi olurum
Hiç bilmiyorum ki, ben emzirmedigim için içiyorum.. ama dr Osman gonlual bununla
İlgili bir video hazırladı, hangi ilaçlar içilir, hangileri yasak diye, istersen bir bak

Valla onun dinlendirmesi anca oyun oynarlar öyle olur diye düsünüyorum yine uyutma ben de oluyor cok tuhaf o bakarken ya banyoya giriyorum.ya ev isi yapiyorum.bugune kadar pek dinlenemedim.acikcasi tek artisi mutfaga girmiyorum, bir de banyo banyo da lüks cünkü benim icin

Istahimiz hala ayni,ben bilincli olarak mamayi azalttim,ek gidayi da iyi yiyor diye, kilo alim son hiz devam.kilonuz iyi su an sevindim.gecen ay kontrole gitmedik doktor 10.ayda gelin dedi,haftaya gidicez bakalim kac kilo olmus.9.5 olmustur diye tahmin ediyorum bwlki de gecti

Uyuma aliskanligi da degisiyo aslinda, bizimki kucak disinda asla uyumazdi, bu aralar uykusunun geldigini anladigimda (asiri mizmizlandiginda) hafif kucagimda salliyorum sonra bebek arabasina bindiriyorum uyuyakaliyo, bi sure disarda uyutuyorum, hatta cam balkon var oraya koyup kamerayi da oraya yerlestirip eve geciyorum gecen de oynarken ilk defa uyuyakaldi sasirdim nasil oldu diye... Allahim bebem buyuyo galiba diyorum, ki gercekten cok mizmizdi ilk aylar hele ya agliyodu ya uyuyodu, kafayi nerdeyse yiyecektim

Bikac sene sonra krese giderken anne ben uyuycam dicek, o zaman napmali bunlariii
Islak sopayla diyeceğim ama dayağa karşıyım olan bizim beyazlayan saçlarımıza olacak. Şuan arkadaşlarımın bebeleri ergenlikte ya da ergenliğe giriyorlar uykularım kaçıyor öyle diyim

Islak sopayla diyeceğim ama dayağa karşıyım olan bizim beyazlayan saçlarımıza olacak. Şuan arkadaşlarımın bebeleri ergenlikte ya da ergenliğe giriyorlar uykularım kaçıyor öyle diyim
Ahaha ben dayağa karşı değil, bilakis yanında ve ölümsüz bekçisiyim ama yasak uygulayamıyorum. İçime içime dayak atıyorum.

Valla benim saclarda da epey aklar olusmus su 10 ayda
Yok ya benim kız demedi hiç. Hala her sabah 6-7’de dirilir
Kendi kendine takiliyodur insallah o kadar erken kalkip

Ayyyy maşallah yemeyen bebeklerimiz de yese keşke
Ben de mamayı azalttım, bir sabah bir gece uyumadan veriyorum, bebeğim de genel olarak katı gıda istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…