- 2 Ağustos 2021
- 5.372
- 5.114
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #80.021
Okuyunca her sey boktan aman bosverdim enerjisi aldimPrima veya goon külot bez yoktu. Sadece minies vardı. Onu da daha önce denedim zaten. Onun için almadım. Muzlar kötüydü, ekmek yoktu. 2 numara mama yoktu. Çıktım eve geldim. Fileye de gitmedim. Yatıyorum.
Ay ne güzel, hayata her türlü adapte olabiliyorsun. Ben çocuklar uyanıkken hiç evrak işi yapamıyorum. Yaşım geçtikçe dikkat eşiğim düştü, mallık eşiğim yükseldi.Ay bugün başıma gelenler, online 3 tane duruşmam vardı evden katılacaktım. İlkine girdim, sonra kızla kahvaltı yapıyorduk bir yandan kontrol ediyorum kaçıncı sırada duruşma diye. Sistem attı beni, mobil imzamda sorun çıktı girmedi. Ağzında avokadosuyla apar topar kıza montunu giydirip çıktık adliyeye kızımla ilk duruşma deneyimimiz olduben beyanda bulunurken mübaşire tel sarar yapıyordu kızım hahahahaha
Rica ederiimC9k tesekkürler yazmamışım kendı mesajımdacok tesekkür canım
Baktim ama bulamadim eve geciyoruz artik,
Bitirmişlerdiir. Sabah 10 da açılıyor, ben 11 de gittim. Ona rağmen kuyruk vardııPrima veya goon külot bez yoktu. Sadece minies vardı. Onu da daha önce denedim zaten. Onun için almadım. Muzlar kötüydü, ekmek yoktu. 2 numara mama yoktu. Çıktım eve geldim. Fileye de gitmedim. Yatıyorum.
Ya aslında minies alabilirdim. Kullandığım bir bez. Evde açılmadık iki paket bez var diye almadım. Mallığıma doymıyımRica ederiim
Bitirmişlerdiir. Sabah 10 da açılıyor, ben 11 de gittim. Ona rağmen kuyruk vardııbazı subeler dolu oluyor. Bazı subeler boş. Sansınıza kızlar hepiniz alın isterdim ama gerçekten
Yaaa ahahha öyle de demeyelim de kısmet değilmiş diyelimYa aslında minies alabilirdim. Kullandığım bir bez. Evde açılmadık iki paket bez var diye almadım. Mallığıma doymıyım
Yaa. Bizim hemşire 9.ay asısından bir gün önce arayıp cağırdı. Menenjit aşısını yaptıracağım dedim. O zaman 10.ayda gel dedi. Gene 1 gun önceden hatırlattı. Hatta sağlık ocağını değiştirmiş, başkasına geçmiş de onu bile arayıp haber vermiştiKızlar bugün 9.ay asisini yaptirdim 10.ayda.Tesadufen gittim saglik ocagina,orda isimiz vardi, aramadilar,sordum ellerinde asi var haber vermiyorlar hatta bir bakayim.vurabilir miyiz kac tane var dedi,kontrol yapti öyle vurdu.aşı sınırlı geldigi icin 1 yas zorunlu 9 ay keyfi gibi oluyormus,1 yasa öncelik verdikleri icin haber de vermiyorlar.bilginiz olsun dedim.
Bizimkiler ne aramasi aşı saklıyorYaa. Bizim hemşire 9.ay asısından bir gün önce arayıp cağırdı. Menenjit aşısını yaptıracağım dedim. O zaman 10.ayda gel dedi. Gene 1 gun önceden hatırlattı. Hatta sağlık ocağını değiştirmiş, başkasına geçmiş de onu bile arayıp haber vermişti
Bizimde geldi ama az geldi 1 yaşlara yapicaz size yapmicaz dedi.Bizimkiler ne aramasi aşı saklıyor
Evet gecirmezse sıkıntı yok kabakulak ve kizamik asisi üclü asi demisti ücüncü ne acabaBizimde geldi ama az geldi 1 yaşlara yapicaz size yapmicaz dedi.
Ne olur ki acaba, bu iki ay bir şey geçirmemeye mi calisicaz
Ben de asiri var dikkat daginikligi dehp mi var diyecegim neredeyseAy ne güzel, hayata her türlü adapte olabiliyorsun. Ben çocuklar uyanıkken hiç evrak işi yapamıyorum. Yaşım geçtikçe dikkat eşiğim düştü, mallık eşiğim yükseldi.
Perşembeleri çok yoğun benim. İki saat yattım boş boş, yeni gidicem oğlanı almaya.
Ben bi goz gozdiriyorum iki uc yorum okuyup devam ettiremiyorum zaten cikiyorum hemen uzun kalamiyorumBdv ye girip konu okucam var mi popüler güzel dediginiz bir konu kizlar
Ben de sonuna kadar okuyamiyorum hemen sıkılıp baska konu ariyorumBen bi goz gozdiriyorum iki uc yorum okuyup devam ettiremiyorum zaten cikiyorum hemen uzun kalamiyorum
Kuzum el mahkum adapte oluyorum. Ama sende 2 tane var bitanesi bana zorken 2 taneyle nasıl başa çıkardım bilmiyorum.Ay ne güzel, hayata her türlü adapte olabiliyorsun. Ben çocuklar uyanıkken hiç evrak işi yapamıyorum. Yaşım geçtikçe dikkat eşiğim düştü, mallık eşiğim yükseldi.
Perşembeleri çok yoğun benim. İki saat yattım boş boş, yeni gidicem oğlanı almaya.
Pozitiflik seviyemKuzum el mahkum adapte oluyorum. Ama sende 2 tane var bitanesi bana zorken 2 taneyle nasıl başa çıkardım bilmiyorum.
Hayat bize limon verirse, margarita yapmaya çalışıyoruz
Yapar tabi karnı ağrıyordur.Arkadaşlar kızım hiç rahat uyumuyor birkaç gecedir. Normalde de sık uyanıp emip geri uyurdu ama şimdi aşırı sık uyanıyor memeyi reddedip ağlıyo ayakta dolaşarak uyuyo ve bacaklarını yukarı çekip bırakıyo gazı varmış gibi sanki. Çok huzursuz. Bu ayda da gaz problemi oluyor mu? Günde bir kez kaka yapmaya başladı ve biraz da katı ve az oluyo kakası. ek gıda bizde yeni yeni artıyor bu sebep olur mu bu duruma? Kabızlık uykuda problem yapar mı gerçekten anlamadım sebebini