2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ay ne güzel, hayata her türlü adapte olabiliyorsun. Ben çocuklar uyanıkken hiç evrak işi yapamıyorum. Yaşım geçtikçe dikkat eşiğim düştü, mallık eşiğim yükseldi.
Perşembeleri çok yoğun benim. İki saat yattım boş boş, yeni gidicem oğlanı almaya.

C9k tesekkürler yazmamışım kendı mesajımda cok tesekkür canım
Rica ederiim
Baktim ama bulamadim eve geciyoruz artik,
Prima veya goon külot bez yoktu. Sadece minies vardı. Onu da daha önce denedim zaten. Onun için almadım. Muzlar kötüydü, ekmek yoktu. 2 numara mama yoktu. Çıktım eve geldim. Fileye de gitmedim. Yatıyorum.
Bitirmişlerdiir. Sabah 10 da açılıyor, ben 11 de gittim. Ona rağmen kuyruk vardıı bazı subeler dolu oluyor. Bazı subeler boş. Sansınıza kızlar hepiniz alın isterdim ama gerçekten

Rica ederiim

Bitirmişlerdiir. Sabah 10 da açılıyor, ben 11 de gittim. Ona rağmen kuyruk vardıı bazı subeler dolu oluyor. Bazı subeler boş. Sansınıza kızlar hepiniz alın isterdim ama gerçekten
Ya aslında minies alabilirdim. Kullandığım bir bez. Evde açılmadık iki paket bez var diye almadım. Mallığıma doymıyım

Kızlar bugün 9.ay asisini yaptirdim 10.ayda.Tesadufen gittim saglik ocagina,orda isimiz vardi, aramadilar,sordum ellerinde asi var haber vermiyorlar hatta bir bakayim.vurabilir miyiz kac tane var dedi,kontrol yapti öyle vurdu.aşı sınırlı geldigi icin 1 yas zorunlu 9 ay keyfi gibi oluyormus,1 yasa öncelik verdikleri icin haber de vermiyorlar.bilginiz olsun dedim.

Yaa. Bizim hemşire 9.ay asısından bir gün önce arayıp cağırdı. Menenjit aşısını yaptıracağım dedim. O zaman 10.ayda gel dedi. Gene 1 gun önceden hatırlattı. Hatta sağlık ocağını değiştirmiş, başkasına geçmiş de onu bile arayıp haber vermişti

Bizimkiler ne aramasi aşı saklıyor

Ben de asiri var dikkat daginikligi dehp mi var diyecegim neredeyse

Kuzum el mahkum adapte oluyorum. Ama sende 2 tane var bitanesi bana zorken 2 taneyle nasıl başa çıkardım bilmiyorum.

Hayat bize limon verirse, margarita yapmaya çalışıyoruz

Arkadaşlar kızım hiç rahat uyumuyor birkaç gecedir. Normalde de sık uyanıp emip geri uyurdu ama şimdi aşırı sık uyanıyor memeyi reddedip ağlıyo ayakta dolaşarak uyuyo ve bacaklarını yukarı çekip bırakıyo gazı varmış gibi sanki. Çok huzursuz. Bu ayda da gaz problemi oluyor mu? Günde bir kez kaka yapmaya başladı ve biraz da katı ve az oluyo kakası. ek gıda bizde yeni yeni artıyor bu sebep olur mu bu duruma? Kabızlık uykuda problem yapar mı gerçekten anlamadım sebebini

Yapar tabi karnı ağrıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…