-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.941
Yaaa çok tatlılarBende bunu kendim için yapıyorum zaten yoksa anlama yaşında değil tabii
bende size benimkiler atayım bunlar da benimkilerin modelleri bi haftaya elimde olucak canlısınıda gönderirim
Kızınkini baharkids diye bi yerden oğlanınkini afratasarım diye bi yerden umarım gelirlergelirse tekrar atarım bizde mekanı organizasyonu bulduk oyun ablası ayarladık fotoğrafçıyıda ayarladım kocamada aldım oğlanın renginden gömlek kendime ne alacam bilmiyorum
Bende krem rengi bakıyorum bakalım inşallah hepimizin gönlüne göre olsunYaa ikisinin de kıyafetine bayıldııım. O kadar tatlılar kiiigüzel tercih olmuş kesinlikle kendine de kızın elbisesinin renginde al. Aile fotoğrafları da çok tatlı olur kendin bulabildin mi dersen aynı renk, hayır gül kurusu aldım
Neden olmasın evde ise herşey olurAyy cok havali ben hic atmiyim.giydirilmez
Amin canımBende krem rengi bakıyorum bakalım inşallah hepimizin gönlüne göre olsun
Siz evde yapnayacak misiniz? Dur atayimNeden olmasın evde ise herşey olur
007 james bond gibi dusunAy evet aydin konusmustuk daha önce hatirladim.07 görünce acaba antalya mi dedim,o oyun ablasini ben de istiyorum dicektim
Neden olmasın evde ise herşey olur
Ben patik coraplardan aldim simdilik, bide cigitte emekleme icin kulotlu corap var dizlerinde filan kaymamasi icin plastiklerden var, onla takiliyo yuruyene kadar baksin iste her seyi de bizden beklemesinO zaman patik tarzi ev botu mu almali bilemedim ya
Hıc bılmıyorumBebelac gold hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben de pazartesi lazere basliyorumKızlar bir de ben dun braun pro 5 ipl epilasyon cihazı aldım. Etrafımda kullananlar memnundu bir an gaza geldim ve gittim aldım. Birkaç ay kullanayım. Almayı düşünenlere yorumlarım
Hadi hayırlı olsun kuzum. İyi sonuçlar alırsın inşallah. Benim bebeği bırakacağım kimse yok. Mecbur ev tipilerden almak zorunda kaldımBen de pazartesi lazere basliyorum
Bizimki de e bebek te satiliyor sadece o sıkıntı biraz.Ay ne güzel normal market mamaları kullanabiliyorsunuz. Özeniyorum vallahi. Benimki refluden dolayı hala sadece eczanelerde satılan ar aptamil kullanıyor. Ar mamalarda çok secenek de yok zaten. Ben de bunu seviyor diye hiç değiştirmeye kalkmadım. Ama aylardır da 400 g mamaya 900 tl vermekten gına geldi
Esimin izin gününe ayarladim.benim de yok kimse yoksa,birlikte gidicezHadi hayırlı olsun kuzum. İyi sonuçlar alırsın inşallah. Benim bebeği bırakacağım kimse yok. Mecbur ev tipilerden almak zorunda kaldım
Benimki tek pazar evde. Pazar da bizim temizlik günümüz. Onda da ben evde olmasam hayatta bir şey yapmaz evi b*k götürürEsimin izin gününe ayarladim.benim de yok kimse yoksa,birlikte gidicez
Keşke alerji maması gibi bu da raporlu olsa, ne güzel içiyormus hem de. Alerji mamalarını genelde icmedikleri için mi raporlu, ücretsiz acabaAy ne güzel normal market mamaları kullanabiliyorsunuz. Özeniyorum vallahi. Benimki refluden dolayı hala sadece eczanelerde satılan ar aptamil kullanıyor. Ar mamalarda çok secenek de yok zaten. Ben de bunu seviyor diye hiç değiştirmeye kalkmadım. Ama aylardır da 400 g mamaya 900 tl vermekten gına geldi