2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ben hic iyi degilim.Belim ayrılmiscasina agriyor.hareket ettiremiyorum.nolmus olabilir sizce? Sırtımda cok agriyor,bedenen bitik durumdayim ama ayakta kalmak da zorundayim.kızımın bana ihtiyaci var sadece kucakta uyuyor napicam bilmiyorum
Aklıma iki şey geliyor. Bel fıtığı ya da aşırı yorgunluk 😔

Kızlar kafayı yediğime başka bir örnek vereyim. Eşim 100 bin lirayla borsaya girmiş. Ben diyorum ki onun 20 bin lirasıyla range rover alsaydık ya 😂😂😂 100 milyonla mı girdik, ne diyorsun dedi bana. 20 bin liraya araba mı var 😂
Benimki de coinci, ben borsadayım haahahah bir ara sadece halka arzlara giriyordum. Dedim dursun kıza ileride okul parası olur

Of dusunuyorum nasil ne zmaan gidicem,esimin tek.izin gününü simdiden doldurduk.kayinvalide bir gelsin olmadi kizi birakir giderim dicem gidemem gözüm arkada kalir,aglama krizine girer ben gelene kadar.😔
Hastane ortamı olmasa kvalide ve kızla birlikte git derdim :KK43: ya da birlikte gidin onlar açık havada beklesinler yolla vakit kaybetmezsin tetkik isterlerse bir görünürsün kızına girersin tekrar hastaneye

Keşke alerji maması gibi bu da raporlu olsa, ne güzel içiyormus hem de. Alerji mamalarını genelde icmedikleri için mi raporlu, ücretsiz acaba🤔
Onu gerçekten severek içen hiç görmedim. Doktor bize de alerjiyle reflu beraber seyreder. Bir paket denemelik vereyim size. İçine kıvam arttırıcı bir madde söyledi onu kat bir dene dedi. Denemek için kullandım ama yok yani. Hiç sevmedi. Hiç çocuğu da zorlamak istemedim. Ar ye devam ettim gene. Ama gerçekten bence de buna da rapor gerekiyor

Ben de sizleri özledim 🥹 iyiyiz canim biz çok şükür 🙏🏽 siz nasılsınız? Prenses nasıl 😍🙏🏽🧿
Prenses prensesligini yapmaya devam.ediyor yaa büyüdü her gecen gün daha da büyüyor,tuhaf hissediyorum,uyuttum simdi oturdum.senin bebisin ne durumda beslenmesi düzeldi mi biraz?

Kızlar ben hic iyi degilim.Belim ayrılmiscasina agriyor.hareket ettiremiyorum.nolmus olabilir sizce? Sırtımda cok agriyor,bedenen bitik durumdayim ama ayakta kalmak da zorundayim.kızımın bana ihtiyaci var sadece kucakta uyuyor napicam bilmiyorum
Surekli kucakta uyudugu icin bel fitigi artik iyice cosmus bence, benim oglan da kucakta uyuyo ve gece en az 10 kere kalktigi icin sabahina ayni hissediyorum. Dinlenmeden gecmiyo maalesef, kv ne zaman gelecekti en azindan o dinlendirebilir mi acaba seni

Prenses prensesligini yapmaya devam.ediyor yaa büyüdü her gecen gün daha da büyüyor,tuhaf hissediyorum,uyuttum simdi oturdum.senin bebisin ne durumda beslenmesi düzeldi mi biraz?
Maşallah ya ne tatlıdır şimdi 😍🧿🙏🏽 kız bebekleri başka oluyor 😍 tabi bizim ogluşlarimiz da çok şeker 😍
Çabuk geçti dimi o zor dönemlerimiz… insan şimdi de özlüyor 🥹 beslenmesi, eh işte… hala çok iştahlı değil genel olarak bazı şeyleri daha çok seviyor o nedenle yeni bişi sunduğum zaman yemiyor ama kilosu vs iyi 🙏🏽🧿 9.2 kilo tam 10 ay 5 günlük 😍 sizin nasıl gidiyo? Senin bebeğin güzel süt içiyordu🙏🏽

Surekli kucakta uyudugu icin bel fitigi artik iyice cosmus bence, benim oglan da kucakta uyuyo ve gece en az 10 kere kalktigi icin sabahina ayni hissediyorum. Dinlenmeden gecmiyo maalesef, kv ne zaman gelecekti en azindan o dinlendirebilir mi acaba seni
sheilata sheilata bence de böyle canım, bir de kasılmışlardır, benim de boynum hep tutuluyo, kas gevşetici iyi geliyor…

X