- 24 Ağustos 2018
- 6.699
- 10.087
- 41
- Konu Sahibi sunshine__
- #80.001
Bazen takılıyor, bazen kahvaltı hazırlar mısın diyorValla benim saclarda da epey aklar olusmus su 10 ayda
Kendi kendine takiliyodur insallah o kadar erken kalkip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen takılıyor, bazen kahvaltı hazırlar mısın diyorValla benim saclarda da epey aklar olusmus su 10 ayda
Kendi kendine takiliyodur insallah o kadar erken kalkip
Gormedim öyle bir sey bakayim online da var miKızlar migrosta bezlerdeki 1 alana 1 bedavayı kaçırmayın. Gittim. Herkes sepetleri doldurmuştu bezle. Bitmeden alın… 4 numara için konusuyorum. Öbürlerini incelemedim. Molfix pure soft en uygunu gibi geldi bana. 86 lı pakette indirimle 2,45 e geliyor adeti. 8 paket aldım öyle
Yok canim.baktim da online 4 numara olarak sadece molfixin mavi paketi varKızlar migrosta bezlerdeki 1 alana 1 bedavayı kaçırmayın. Gittim. Herkes sepetleri doldurmuştu bezle. Bitmeden alın… 4 numara için konusuyorum. Öbürlerini incelemedim. Molfix pure soft en uygunu gibi geldi bana. 86 lı pakette indirimle 2,45 e geliyor adeti. 8 paket aldım öyle
3-4 gun var indirim diye biliyorum. Arada online a bak. Ama bence migrosun diğer subeleri falan yakınlarında varsa git kendin bak. Herkes araba araba dolduruyordu burada da. Kaçırma derimYok canim.baktim da online 4 numara olarak sadece molfixin mavi paketi var
Onlıne da var mı acaba?Kızlar migrosta bezlerdeki 1 alana 1 bedavayı kaçırmayın. Gittim. Herkes sepetleri doldurmuştu bezle. Bitmeden alın… 4 numara için konusuyorum. Öbürlerini incelemedim. Molfix pure soft en uygunu gibi geldi bana. 86 lı pakette indirimle 2,45 e geliyor adeti. 8 paket aldım öyle
Şimdi baktım kuzum stokta var. Sepete ekleyebiliyorum. Ama sepette 2.yi ücretsiz olarak çıkarmıyor. 4 paket olarak geliyorsa da bilmiyorumOnlıne da var mı acaba?
Bu bölgede yok anladigim kadariyla.canimŞimdi baktım kuzum stokta var. Sepete ekleyebiliyorum. Ama sepette 2.yi ücretsiz olarak çıkarmıyor. 4 paket olarak geliyorsa da bilmiyorum
Primada da var mı indirim? Fileye gidecektim, migrosa mı gitsem?Bir de ben yanına birseyler daha almıştım ondan mı bilmiyorum. Bin tl lik daha ürün aldım. Bezler 1679 tutmuş. Hemen yanına hediye migros yemek 500 tl lik kupon verdiler. Kupon da fişte 250 tl daha düşürmüş. Toplam tutar 4628. Ödediğim 2698. 2 bin tl bir indirim olmuş yani bugün. Üstüne 500 tl lik yemek kuponu da cabası. Gerçekten çok uyguna geliyor bugunku alışverişler
Pure soft deıl de mavi paketten 160 adet 4 numara tanesı 3 tlden 60 tane de 5 numara aldım, bı de 16 lı kagıt havlu cok uyguna geldiBir de ben yanına birseyler daha almıştım ondan mı bilmiyorum. Bin tl lik daha ürün aldım. Bezler 1679 tutmuş. Hemen yanına hediye migros yemek 500 tl lik kupon verdiler. Kupon da fişte 250 tl daha düşürmüş. Toplam tutar 4628. Ödediğim 2698. 2 bin tl bir indirim olmuş yani bugün. Üstüne 500 tl lik yemek kuponu da cabası. Gerçekten çok uyguna geliyor bugunku alışverişler
Bütün hepsinde var canım. Migrosun uygulamasından bak istersen fiyatına. 1 alana 1 bedava var. Ona göre kaça geliyor hesaplarsın. Ama migros daha uyguna gelir bencePrimada da var mı indirim? Fileye gidecektim, migrosa mı gitsem?
İndirim illaki vardır ama baktığın şubede yoktur muhtemelenBu bölgede yok anladigim kadariyla.canim
Yaa ahahah çok tatlısınızz. Güzel bir deneyim olmuş ama. Asla unutmayacağına eminiimAy bugün başıma gelenler, online 3 tane duruşmam vardı evden katılacaktım. İlkine girdim, sonra kızla kahvaltı yapıyorduk bir yandan kontrol ediyorum kaçıncı sırada duruşma diye. Sistem attı beni, mobil imzamda sorun çıktı girmedi. Ağzında avokadosuyla apar topar kıza montunu giydirip çıktık adliyeye kızımla ilk duruşma deneyimimiz oldu ben beyanda bulunurken mübaşire tel sarar yapıyordu kızım hahahahaha
Online baktim.ben online da görünmemesi yakin olan yerlerde yoktur diye dusunduruyorİndirim illaki vardır ama baktığın şubede yoktur muhtemelen
Online da, sana en yakın olan sube üzerinden vardır/yoktur olur. Ürünler tek subeden çıkar yani ikinci, ücüncü şubeden gelmez. O yüzden dedim ben de. O subesinde yoktur ama başkasında olabilir bakmak lazım diye. Ama tabiki sen bilirsin kuzumOnline baktim.ben online da görünmemesi yakin olan yerlerde yoktur diye dusunduruyor
C9k tesekkürler yazmamışım kendı mesajımda cok tesekkür canımOnline da, sana en yakın olan sube üzerinden vardır/yoktur olur. Ürünler tek subeden çıkar yani ikinci, ücüncü şubeden gelmez. O yüzden dedim ben de. O subesinde yoktur ama başkasında olabilir bakmak lazım diye. Ama tabiki sen bilirsin kuzum
Baktim ama bulamadim eve geciyoruz artik,Online da, sana en yakın olan sube üzerinden vardır/yoktur olur. Ürünler tek subeden çıkar yani ikinci, ücüncü şubeden gelmez. O yüzden dedim ben de. O subesinde yoktur ama başkasında olabilir bakmak lazım diye. Ama tabiki sen bilirsin kuzum