- 24 Aralık 2021
- 2.773
- 13.933
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.961
Aklıma iki şey geliyor. Bel fıtığı ya da aşırı yorgunlukKızlar ben hic iyi degilim.Belim ayrılmiscasina agriyor.hareket ettiremiyorum.nolmus olabilir sizce? Sırtımda cok agriyor,bedenen bitik durumdayim ama ayakta kalmak da zorundayim.kızımın bana ihtiyaci var sadece kucakta uyuyor napicam bilmiyorum
Bel fitigim zaten var ama fitik agrisi gibi degil bu.arka tarafimi hic hissetmiyorim artjk.böbreklerle ilgili sıkıntı olabilit mi diye bakiyo1rim.ya nasil kötü bir durumdayim doktora bile gidemiyorumAklıma iki şey geliyor. Bel fıtığı ya da aşırı yorgunluk
Benimki de coinci, ben borsadayım haahahah bir ara sadece halka arzlara giriyordum. Dedim dursun kıza ileride okul parası olurKızlar kafayı yediğime başka bir örnek vereyim. Eşim 100 bin lirayla borsaya girmiş. Ben diyorum ki onun 20 bin lirasıyla range rover alsaydık ya100 milyonla mı girdik, ne diyorsun dedi bana. 20 bin liraya araba mı var
Bir gidip baktırsan daha da kötüleşmeden aslındaBel fitigim zaten var ama fitik agrisi gibi degil bu.arka tarafimi hic hissetmiyorim artjk.böbreklerle ilgili sıkıntı olabilit mi diye bakiyo1rim.ya nasil kötü bir durumdayim doktora bile gidemiyorum
Of dusunuyorum nasil ne zmaan gidicem,esimin tek.izin gününü simdiden doldurduk.kayinvalide bir gelsin olmadi kizi birakir giderim dicem gidemem gözüm arkada kalir,aglama krizine girer ben gelene kadar.Bir gidip baktırsan daha da kötüleşmeden aslındaçok geçmiş olsun
Hastane ortamı olmasa kvalide ve kızla birlikte git derdimOf dusunuyorum nasil ne zmaan gidicem,esimin tek.izin gününü simdiden doldurduk.kayinvalide bir gelsin olmadi kizi birakir giderim dicem gidemem gözüm arkada kalir,aglama krizine girer ben gelene kadar.
Kızını alıp git. Zaten fizik tedavi vs hastalık kapilacak yerler değil özele gidiyorsanOf dusunuyorum nasil ne zmaan gidicem,esimin tek.izin gününü simdiden doldurduk.kayinvalide bir gelsin olmadi kizi birakir giderim dicem gidemem gözüm arkada kalir,aglama krizine girer ben gelene kadar.
Onu gerçekten severek içen hiç görmedim. Doktor bize de alerjiyle reflu beraber seyreder. Bir paket denemelik vereyim size. İçine kıvam arttırıcı bir madde söyledi onu kat bir dene dedi. Denemek için kullandım ama yok yani. Hiç sevmedi. Hiç çocuğu da zorlamak istemedim. Ar ye devam ettim gene. Ama gerçekten bence de buna da rapor gerekiyorKeşke alerji maması gibi bu da raporlu olsa, ne güzel içiyormus hem de. Alerji mamalarını genelde icmedikleri için mi raporlu, ücretsiz acaba
Özlettin kendini,nasilsiniz?Kızlar merhaba, uzuuuuun sure yoktum, biraz detoks yaptım bir de bebekle ilgilenmekten günler nasıl geçti anlamadım… Herkes iyi mi? Bebisler nasıl ?
Yok ben bi yer tuttum 15 çoçuk yaklaşık 25 yetişkin olucak evde sığmayız zaten herkes görmek istiyorSiz evde yapnayacak misiniz? Dur atayim
Benim gelecek kimsem yok kendimiz kutlarizYok ben bi yer tuttum 15 çoçuk yaklaşık 25 yetişkin olucak evde sığmayız zaten herkes görmek istiyor
Ben de sizleri özledimÖzlettin kendini,nasilsiniz?
Prenses prensesligini yapmaya devam.ediyor yaa büyüdü her gecen gün daha da büyüyor,tuhaf hissediyorum,uyuttum simdi oturdum.senin bebisin ne durumda beslenmesi düzeldi mi biraz?Ben de sizleri özledimiyiyiz canim biz çok şükür siz nasılsınız? Prenses nasıl
BenimKızıma yeni güncelleme gelmis sürekli oyuncaklarini veriyor banaver diyorum.veriyor, gidiyor baska bir sey getiriyor bitince onu veriyor allahim cok hosuma gitti
Surekli kucakta uyudugu icin bel fitigi artik iyice cosmus bence, benim oglan da kucakta uyuyo ve gece en az 10 kere kalktigi icin sabahina ayni hissediyorum. Dinlenmeden gecmiyo maalesef, kv ne zaman gelecekti en azindan o dinlendirebilir mi acaba seniKızlar ben hic iyi degilim.Belim ayrılmiscasina agriyor.hareket ettiremiyorum.nolmus olabilir sizce? Sırtımda cok agriyor,bedenen bitik durumdayim ama ayakta kalmak da zorundayim.kızımın bana ihtiyaci var sadece kucakta uyuyor napicam bilmiyorum
Maşallah ya ne tatlıdır şimdiPrenses prensesligini yapmaya devam.ediyor yaa büyüdü her gecen gün daha da büyüyor,tuhaf hissediyorum,uyuttum simdi oturdum.senin bebisin ne durumda beslenmesi düzeldi mi biraz?
Surekli kucakta uyudugu icin bel fitigi artik iyice cosmus bence, benim oglan da kucakta uyuyo ve gece en az 10 kere kalktigi icin sabahina ayni hissediyorum. Dinlenmeden gecmiyo maalesef, kv ne zaman gelecekti en azindan o dinlendirebilir mi acaba seni
Kas gevsetici emzirirken kullanabiliyo muyuz acaba, ben bi ara kullanilmaz diye okumustum da kullanabilsem belki ben de biraz daha iyi olurumsheilata bence de böyle canım, bir de kasılmışlardır, benim de boynum hep tutuluyo, kas gevşetici iyi geliyor…