- Konu Sahibi sunshine__
-
- #83.281
Günaydın iyi oglelerGünaydın kızlar
Ayyy gözünüz aydın hayırlı sağlıklı ömrü olsundün gece doğdu çok şükür yeni yeni kendimize gelebildik
Biz infulenza olduk ailecek ben çok ağır geçiriyorum her hastalık gibiKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz kimseden ses cıkmıyor
Geçmiş olsunBiz infulenza olduk ailecek ben çok ağır geçiriyorum her hastalık gibionun dışında çok şükür
Mevlüt hazırlığı yapıyoruz biz son şekerlerin ayarlanması kaldı tüllere koyulacak isimleri zımbalanacak onlarla çocuklarla uğraşıyorumKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz kimseden ses cıkmıyor
İlk hafif halsizlik ve baş ağrısı ile başladı ama gecesine 40 derece ateşe ulaştı Peşine de öksürük. 2-3 gün 38-39 larda ateşim oldu. Şimdi çok şükür ateş yok ama baş ağrısı ve öksürük devam ediyor.Geçmiş olsunbayram üzeri kötü olmuş belirtileri neler grip gibimi
Biz de okul ev koşturmacaKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz kimseden ses cıkmıyor
Çok gecmiş olsun gecen ay biz de olmuştuk bi an önce iyileşirsiniz inşallahBiz infulenza olduk ailecek ben çok ağır geçiriyorum her hastalık gibionun dışında çok şükür
Kolay gelsin tatlı telaşlarMevlüt hazırlığı yapıyoruz biz son şekerlerin ayarlanması kaldı tüllere koyulacak isimleri zımbalanacak onlarla çocuklarla uğraşıyorumyarında son bakımları banyo tırnak kesme traş olacak yenidoğanın saçları çok uzun onuda mı kestirsek diyoruz
Hepimiz aynı ya analar bu dünyaya çile çekmeye gelmişBiz de okul ev koşturmaca
Bugün arkadaşım soruyor işin bitiyor mu diye. İş bitiyor da ben diye bir şey yok.
hepimiz aynı ya analar bu dünyaya çile çekmeye gelmişBiz de okul ev koşturmaca
Bugün arkadaşım soruyor işin bitiyor mu diye. İş bitiyor da ben diye bir şey yok.
Amin inşallahÇok gecmiş olsun gecen ay biz de olmuştuk bi an önce iyileşirsiniz inşallah
öksürük var bizim kızda nasıl geçer ya? Ciğerlere inmemiş gibi duruyor ama inmesin diye deÇok gecmiş olsun gecen ay biz de olmuştuk bi an önce iyileşirsiniz inşallah
Burnu tıkalı mı? Burnu hep açık tutmak gerekiyor.Amin inşallah
öksürük var bizim kızda nasıl geçer ya? Ciğerlere inmemiş gibi duruyor ama inmesin diye de
Burnu genelde açık ama bu akşam açmadık zaten öksürük bugün biraz daha fazla oysa hastalığı geçti gibi nebulizatör de yok. Sabah öksürdüğünde pekmez vermiştim öyle kesilmişti ama şimdi uyurken öksürünce biraz tedirgin oldumBurnu tıkalı mı? Burnu hep açık tutmak gerekiyor.
Nebulizatör varsa iyi gelir.
Öksürük için Ihlamur dısında bişey kullanmıyorum benAmin inşallah
öksürük var bizim kızda nasıl geçer ya? Ciğerlere inmemiş gibi duruyor ama inmesin diye de
Pekmez tereyağı ısıtıp veriyorum ben şiddetliyde tarçın karabiber de atıyorum azıcık öksürüğe daha etkilisini görmedimAmin inşallah
Ben hiç anlamıyorum hangisi önce sonra ama dediklerini yaşıyorum diş çıkarma döneminde. Zaten ağzını da açmıyor hangi diş var yok bakayımKızlar ya kızımın alt ilk azıları karşılıklı çıktı ama çok huysuz sürekli kucak isteyen iştahsız bir hafta geçirdik ama alt yan kesiciler çıkmadan azılar nasıl çıktı çok şaşkınım
Aa benim kız da bir süredir böyle iştahsız hiç bişey yemiyor sadece süt istiyor ve kucağı da abarttı aklıma diş gelmişti ama o zaman kesin dişKızlar ya kızımın alt ilk azıları karşılıklı çıktı ama çok huysuz sürekli kucak isteyen iştahsız bir hafta geçirdik ama alt yan kesiciler çıkmadan azılar nasıl çıktı çok şaşkınım
Ben hiç anlamıyorum hangisi önce sonra ama dediklerini yaşıyorum diş çıkarma döneminde. Zaten ağzını da açmıyor hangi diş var yok bakayım
Bende elimle kontrol edince hissettim sonra gıdıkladım azıcık öyle baktım bende internete baktım orda yazıyordu sırası yoksa bende bilmemBen hiç anlamıyorum hangisi önce sonra ama dediklerini yaşıyorum diş çıkarma döneminde. Zaten ağzını da açmıyor hangi diş var yok bakayım
Benimde daha çok annem bakıyor kızıma genelde kadına yapıştı hatta bazen oturarak kucağında namaz kılarken görüyorum anneden çok anneanne diyor yemekte hiç yemek istemiyor sadece suyla oynarken biraz yiyor önüne kabta su koyuyorumAa benim kız da bir süredir böyle iştahsız hiç bişey yemiyor sadece süt istiyor ve kucağı da abarttı aklıma diş gelmişti ama o zaman kesin diş
Ben de bilmiyorum ya baktırmıyor ağzına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?