2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Allahıma bin şükür oğlum mama ne versem içiyor.

Acelya A Acelya A ne zamandır yok mu, ben mi farketmedim?

Başka hamile var mı?

Ben de akşam ayakkabı bakıyordum. Ama şu konuda kafam karıştı. Bebeğin yürümesini beklemek gerekir mi? Zaman geçtikçe ayak numarası büyüyor ne zaman yürüyeceği belirsiz. Çok kararsız kaldım alsam mı almasam mı? Ben de vicco baktım hep
En azından desteksiz bir iki adım atması gerekiyormuş diye biliyorum bende bakıyorum bu ara ama ayakları da büyür mü yürüyene kadar diyorum benimki sıralıyor destekle ama dışarı da yere koysam oturur emekler o yüzden hiç daha yeltenmedik 😂

Ayakkabı sadece dışarı çıkarken üşümesin diye giydiriyorum. Evde çıplak ayak veya çoraplı. Adım attığında çıplaktı ayakları. Babam ayakkabıyla adım falan atamıyor, panduf giydir dedi.

Benimki gece 50 kere uyanır ama sadece birinde mama içip geri yatıyor. Açlığa uyanmıyor.

sheilata sheilata senin karışımdan yaptım. Bonus olarak da muz kattım. Sanki boklu puding yapmışım gibi kafasını çevirdi eşoğlusu.
Benimki de genelde emip uyuyo normalde ama birkac gundur aglayarak uyaniyo yine atak donemi sanirim, bitmeyen atak donemi resmen. 😔

Kızlar sanırım kızım kendisine Ada (adı ece) bana da baba diyor 🤣 hatlar karıştı burda. İmkanı olan varsa baba olsun derken bunu kastetmemiştim. 3 aylıkken anne diye ağlardı yawrum 😂
Ada adaa da daa de deee dedeee diye gidiyo benimki de 😂
Kızlar aldiginiz ilk adim ayakkabisi marka ve numara paylasir misiniz? Ben bi vicco biliyorum
Yurumeye baslamadan ayakkabi almayin demislerdi bi yerde, daha bizimki yurumuyor, gelisimleri de devam ediyor, yurumeye baslayinca ayagina tam gelecek bi sey mi almak lazim acaba

Ohh afiyet olsun. Arkadaşlarım hep gece muhallebisi yapmışlar yaptığın gibi. Doktoruna sordum yapayım mı belki gece uyur diye gerek yok dedi bana 😒 bi yeseydi belki deliksiz uyurdu dicem ama seninki de muhallebiye rağmen uyumamış :

Canı istediğinde lıkır lıkır içiyor alıştırma bardağından, sonra dişini kaşıyor 🤣 pipetli de aldım ama henüz beceremedik. Onu arkadaşlarım şöyle alıştırmışlar; bir pipet alıp su dolu bardağa batırıp yukarıdaki ağzını parmaklarıyla tıkamışlar, pipeti bebenin ağzına götürüp kaldırmışlar parmağı, böylece su akmış ağzına. Pipetten su geldiğini öğrenmiş çekmeye başlamış. Ama bizimki bir iki denedi yaptı sonra yapmadı. Tekrar deniyim bakalım.
Ben bu anlattigin gibi yaptim 1 aydan uzun suredir pipetle iciyo, bikac kereden sonra cok cabuk alisiyolar. Sonrasinda eski alistirma bardagi vardi biberon gibi olan, onu da pipet gibi cekmeye calisti hatta, hatlari karistiriyo garibanlar ya denek gibi ortada 😂😂

Ben de akşam ayakkabı bakıyordum. Ama şu konuda kafam karıştı. Bebeğin yürümesini beklemek gerekir mi? Zaman geçtikçe ayak numarası büyüyor ne zaman yürüyeceği belirsiz. Çok kararsız kaldım alsam mı almasam mı? Ben de vicco baktım hep
Ben almak istiyorum,havalar sogudu disari cikarken bir sey giydirmek gerekli diye dusundum.eve de patik tarzi ayakkabilardan almak istiyorum

Valla mamaya hiç tok olmuyor. Mama kutusunda günde 3-4 kere 210 ml içer artık yazıyor. Benimki 3-4 değil kesinlikle daha çok ama 210 vermiyorum hiç. 150 genellikle. Aşağı yukarı aynı hesaba gelir.
Mamayla doyuyor canim mamayi biraz azaltip ek gidaya agirlik.vermeyi denesen bakalim.yiyecek mi? Benim kız da cok.iciyordu biliyorsun,bitince aglardi hep,napcami sasirirdim.simdi 3 kere 150.cc veriyorum.günde.sabah kahvaltisi,öglen meyve menusü,aksam ya bizim yediklerimizden ya da muhallebi yiyor.

Ayy cok havali ben hic atmiyim.giydirilmez 🤣🤣🤣
Bende bunu kendim için yapıyorum zaten yoksa anlama yaşında değil tabii😂

bende size benimkiler atayım bunlar da benimkilerin modelleri bi haftaya elimde olucak canlısınıda gönderirim

Kızınkini baharkids diye bi yerden oğlanınkini afratasarım diye bi yerden umarım gelirler 🤣gelirse tekrar atarım bizde mekanı organizasyonu bulduk oyun ablası ayarladık fotoğrafçıyıda ayarladım kocamada aldım oğlanın renginden gömlek kendime ne alacam bilmiyorum

Ohh afiyet olsun. Arkadaşlarım hep gece muhallebisi yapmışlar yaptığın gibi. Doktoruna sordum yapayım mı belki gece uyur diye gerek yok dedi bana 😒 bi yeseydi belki deliksiz uyurdu dicem ama seninki de muhallebiye rağmen uyumamış :

Canı istediğinde lıkır lıkır içiyor alıştırma bardağından, sonra dişini kaşıyor 🤣 pipetli de aldım ama henüz beceremedik. Onu arkadaşlarım şöyle alıştırmışlar; bir pipet alıp su dolu bardağa batırıp yukarıdaki ağzını parmaklarıyla tıkamışlar, pipeti bebenin ağzına götürüp kaldırmışlar parmağı, böylece su akmış ağzına. Pipetten su geldiğini öğrenmiş çekmeye başlamış. Ama bizimki bir iki denedi yaptı sonra yapmadı. Tekrar deniyim bakalım.
Muhallebiyi uyutmak icin kullanmiyorim.canim karni doysun diye mama yerine veriyorum,yoksa yese de uyumuyor bizim ki pek etkisi yok yani

Ben de kafayi yemek uzereyken komsumuzun kizi sagolsun yetisti, 3-4 saat geliyo takiliyolar, ben de islerimi hallediyorum en azindan. Aydindayim ben
Ay evet aydin konusmustuk daha önce hatirladim.07 görünce acaba antalya mi dedim,o oyun ablasini ben de istiyorum dicektim 😁

Ada adaa da daa de deee dedeee diye gidiyo benimki de 😂

Yurumeye baslamadan ayakkabi almayin demislerdi bi yerde, daha bizimki yurumuyor, gelisimleri de devam ediyor, yurumeye baslayinca ayagina tam gelecek bi sey mi almak lazim acaba
O zaman patik tarzi ev botu mu almali bilemedim ya

Bende bunu kendim için yapıyorum zaten yoksa anlama yaşında değil tabii😂

bende size benimkiler atayım bunlar da benimkilerin modelleri bi haftaya elimde olucak canlısınıda gönderirim

Kızınkini baharkids diye bi yerden oğlanınkini afratasarım diye bi yerden umarım gelirler 🤣gelirse tekrar atarım bizde mekanı organizasyonu bulduk oyun ablası ayarladık fotoğrafçıyıda ayarladım kocamada aldım oğlanın renginden gömlek kendime ne alacam bilmiyorum
Yaa ikisinin de kıyafetine bayıldııım. O kadar tatlılar kiii 😍 güzel tercih olmuş kesinlikle 🥹 kendine de kızın elbisesinin renginde al. Aile fotoğrafları da çok tatlı olur 😄 kendin bulabildin mi dersen aynı renk, hayır 😄 gül kurusu aldım 😄

X