- 24 Ağustos 2018
- 6.700
- 10.088
- 41
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.901
Ben 47. Gün oldum çok lazımdı çünkü o günden beri de bir gün şaşmıyor ama olmaması normal emziriyorsan.Kızlar hala adet olmayan var mı aramızda? Hamile olan arkadaşlar hariç
Vicco aldım 21 numara havlu çorapla giydiririm ayakları üşümesin diye büyük aldım. Bot değil spor ayakkabı tarzıKızlar aldiginiz ilk adim ayakkabisi marka ve numara paylasir misiniz? Ben bi vicco biliyorum
Bende bunu kendim için yapıyorum zaten yoksa anlama yaşında değil tabiiBen dogumgunu yapmyacagım, onu yerine konsept fotograf cekımı, aile cekimi yaptıracağım, pastalı.
Suan zaten anlamaz pastadan.. Kıs gunu milleti de toplamak ıstemıyorum eve
Ha bi de vesikalık fotograf cektırcem, hersene cektırmwyı planlıyorum
bende size benimkiler atayım bunlar da benimkilerin modelleri bi haftaya elimde olucak canlısınıda gönderirimBEn de güzel bir elbise almak istiyorum ama nasil bir sey almali? Bize elbise hediyeleri gelmisti hayatta giydirmem gözüyle baktiklarimdanicinde bir tane gözüme carpti önündekini cikarirsam olur mu ki dedim birden.size yarin atayim da bir yorum yapin bana olur mu
Kızınkini baharkids diye bi yerden oğlanınkini afratasarım diye bi yerden umarım gelirlerBen de bir sayfadan diktirmek istedim ama daha zamanı var, ölçüleri değişebilir 1 ay kala tekrar görüşelim dediği için sipariş vermedim. Sen hangi sayfaya diktiriyorsun?
Ben doğum gunu mekanını tuttum. Organizasyon tuttum. Palyaço tuttum. Tabak kaşık catal hallettim. İstoç tan dağıtmaya kumbara ve üflemeli baloncuk aletlerinden aldım. Üstüne matbaadan etiket bastırdım. Hazırladım. Kendime elbise, sal, ayakkabı aldım. Kızın elbisesine karar verdim lakiin henüz diktiremedim. Bir tek kocama ne giydireceğim kaldı ona hala karar veremedim
Burda peki imkanınız varsa diye ne demek istedi imkan maddi anlamda mı yoksa verilmesi gerekmiyor ama keyfi olarak verebilirsiniz mi demek istediBen de 150 yapıyorum 4 ogun, bazen 5 kere mama veriyorım, 150yı ara uzunsa, yoksa 120 verıyorum
Doktora sordum 1 yas kesın mama dedi, imkanınız varsa 2 yasına kadar verın dedı, 2 ogun verirsiniz dedı..
Maddi anlamda soyleme ıstedı dıye anladım, ozelde doktorum bı de.. Ama ogun sayısını dusurursunuz dedı.. İnek sütü vermek yerine mama vermek daha mantıklı.Burda peki imkanınız varsa diye ne demek istedi imkan maddi anlamda mı yoksa verilmesi gerekmiyor ama keyfi olarak verebilirsiniz mi demek istedi
Ilkadınlarım mama mıktarı hesaplamaya gore suan gunde 3 4 ogun, 210 cc ıcebılır dıyor.. Biz daha 150yı gecmedık hıc, 150nın dibi kalıyor genelde.Biz daha iki gün once doktora gittik mama konusunda hicbir sey demedi. Sadece uyurken içiyoruz biz ama epey fazla. Gece uykusuna yatarken 270ml, gece uyanınca 150ml içiyorum. Uyandığındaki mamayı azalttım ben kendi kendime. Keserim ileride diye ama yatarken 150den 270e çıkardım.
Yatarken sizin gibi pudingli karışımlar mi hazırlamak gerekiyor, mamayı kesmeli mi?
Gündüz de bir kere uyuyor, 180ml yapıyorum. Başka gün içinde hiç mama içmiyor. Gun icinde toplam mama miktarı diye bir sey var mı? Bizim toplam 600ml içmiş oluyor
Banada öyle mantıklı geliyor inek sütü yerine mama veririm zaten eskisi kadar mama gitmiyo ben sekiz ay öncesine kadar iki günde bir kutu mama bitiyordu şimdi 800 gr bi hafta gidiyor bayağı maliyetten kıstı bebelerimMaddi anlamda soyleme ıstedı dıye anladım, ozelde doktorum bı de.. Ama ogun sayısını dusurursunuz dedı.. İnek sütü vermek yerine mama vermek daha mantıklı.
Bızım bır ara mama reddi oldu, hıpp combıotıcten, golden goata gecıs yaptık, bı tık arttı maalıyetımızBanada öyle mantıklı geliyor inek sütü yerine mama veririm zaten eskisi kadar mama gitmiyo ben sekiz ay öncesine kadar iki günde bir kutu mama bitiyordu şimdi 800 gr bi hafta gidiyor bayağı maliyetten kıstı bebelerim
Bizimde 150nin dibi kaldığı için 150 yetiyor sanıyordum meğerse dibini icmesi zor oluyormuş. 180e arttırdım onu da içti. 210 yaptım icti. Belki hu yüzden gece sadece 1 kere kalkıyor. Açıktıgi için biberonu alıp içmeye çalışıyor oluyor. 150yi içerken ya da bitirirken uyuyor.Ilkadınlarım mama mıktarı hesaplamaya gore suan gunde 3 4 ogun, 210 cc ıcebılır dıyor.. Biz daha 150yı gecmedık hıc, 150nın dibi kalıyor genelde.
Mamayı kesmenıze gerek yok, 1 yasına kadar %70 mama agırlıklı ilerlemek gerekiyor. Su ihtiyacının da bir kısmını mamadan karsılıyor.
Bu arada bebeklerinizin su ıcmesı ne durumda, bızım kız alıstırma bardagi ıle devam ediyor hala, pipeti bıkac kere denetmeye calıstım ama olmadı, alıstırma bardaginda doyunca, oyuna cevırıyor, agzına alıyor, tukuruyo, ustu bası ıpıslak
Cok ac olunca damla bırakmıyor bıberonda, bence ondan deıldırBizimde 150nin dibi kaldığı için 150 yetiyor sanıyordum meğerse dibini icmesi zor oluyormuş. 180e arttırdım onu da içti. 210 yaptım icti. Belki hu yüzden gece sadece 1 kere kalkıyor. Açıktıgi için biberonu alıp içmeye çalışıyor oluyor. 150yi içerken ya da bitirirken uyuyor.
Suyu çok seviyor. Akıtmaz suluk bitiyor bir günde diyebilirim. İlk aldığımda icemiyordu. Karşısına geçip shüp hüp diye dudağımı çekiyormuş gibi yaptım oda taklitle öyle cekebildi.
Normalde ayakta sallarken biberon içerek uyuduğu için bende yatmaya yakın bir sey yedirmiyorum yoksa tok olduğu için biberon içmiyor ve ayağımdan kalkıp gidiyorCok ac olunca damla bırakmıyor bıberonda, bence ondan deıldır
Bızım kızın uykusu gelince asla agzını acmaz ya, her bebegın huyu suyu ne kadar farklı
Hüp olayını demır damlasını verirken yapıyor, su da yapamıyor, bır gun yapacak ınsallahh
Bende hipp cambiotic kullanıyorum ama değiştireceğim bir yaş sonrası sma alacam bi kere sma gece almıştım işe yarar gibi olmuştu sonra daha almadım baktım içeriğine sma gecede magnezyum linolenik asit gibi uyku yapıcılar bi tık fazla diğerlerine göreBızım bır ara mama reddi oldu, hıpp combıotıcten, golden goata gecıs yaptık, bı tık arttı maalıyetımızcanı sağolsun
Ohh afiyet olsun. Arkadaşlarım hep gece muhallebisi yapmışlar yaptığın gibi. Doktoruna sordum yapayım mı belki gece uyur diye gerek yok dedi banaKizlar kizıma uyumadan önce irmik ve yulaf unu karisimindan muhallebi yaptim.icine ceviz badem ve keciboynuzu pekmezi koydum.esim cok agir olmamis mi dedi,agir mi sizce?
Canı istediğinde lıkır lıkır içiyor alıştırma bardağından, sonra dişini kaşıyorIlkadınlarım mama mıktarı hesaplamaya gore suan gunde 3 4 ogun, 210 cc ıcebılır dıyor.. Biz daha 150yı gecmedık hıc, 150nın dibi kalıyor genelde.
Mamayı kesmenıze gerek yok, 1 yasına kadar %70 mama agırlıklı ilerlemek gerekiyor. Su ihtiyacının da bir kısmını mamadan karsılıyor.
Bu arada bebeklerinizin su ıcmesı ne durumda, bızım kız alıstırma bardagi ıle devam ediyor hala, pipeti bıkac kere denetmeye calıstım ama olmadı, alıstırma bardaginda doyunca, oyuna cevırıyor, agzına alıyor, tukuruyo, ustu bası ıpıslak
Bugün kv elti geliyor mu? Geldiklerinde yardım ederler mi yoksa hizmet mi beklerler? Sarma falan yapıyor musunuz her gün?Biz daha iki gün once doktora gittik mama konusunda hicbir sey demedi. Sadece uyurken içiyoruz biz ama epey fazla. Gece uykusuna yatarken 270ml, gece uyanınca 150ml içiyorum. Uyandığındaki mamayı azalttım ben kendi kendime. Keserim ileride diye ama yatarken 150den 270e çıkardım.
Yatarken sizin gibi pudingli karışımlar mi hazırlamak gerekiyor, mamayı kesmeli mi?
Gündüz de bir kere uyuyor, 180ml yapıyorum. Başka gün içinde hiç mama içmiyor. Gun icinde toplam mama miktarı diye bir sey var mı? Bizim toplam 600ml içmiş oluyor
Günlük gelir kv öyle sormak davet etmek yok, birazdan gelir müge anlı izlerken ben kahvaltı hazırlarm. Yaşlı, kendi halinde, bi kötülüğü yokta bir çocuğum var gibi hizmet ediyorum ekstra. Bebeği kucağına bile alamıyor. Bebek kendini geriye atıyor düşürecek gibi oluyorBugün kv elti geliyor mu? Geldiklerinde yardım ederler mi yoksa hizmet mi beklerler? Sarma falan yapıyor musunuz her gün?
Ben de muz surdum ucuna, muzu yedı bıraktı, tekrar muz koymamı bekledı, onu da yedı, tekrar bekledi..Ohh afiyet olsun. Arkadaşlarım hep gece muhallebisi yapmışlar yaptığın gibi. Doktoruna sordum yapayım mı belki gece uyur diye gerek yok dedi banabi yeseydi belki deliksiz uyurdu dicem ama seninki de muhallebiye rağmen uyumamış :
Canı istediğinde lıkır lıkır içiyor alıştırma bardağından, sonra dişini kaşıyorpipetli de aldım ama henüz beceremedik. Onu arkadaşlarım şöyle alıştırmışlar; bir pipet alıp su dolu bardağa batırıp yukarıdaki ağzını parmaklarıyla tıkamışlar, pipeti bebenin ağzına götürüp kaldırmışlar parmağı, böylece su akmış ağzına. Pipetten su geldiğini öğrenmiş çekmeye başlamış. Ama bizimki bir iki denedi yaptı sonra yapmadı. Tekrar deniyim bakalım.
Golden goat devam ederim gibi duruyor, aptamıl aldım hıc sevmedi, kustu onu, agzına alıp tukuruyoBende hipp cambiotic kullanıyorum ama değiştireceğim bir yaş sonrası sma alacam bi kere sma gece almıştım işe yarar gibi olmuştu sonra daha almadım baktım içeriğine sma gecede magnezyum linolenik asit gibi uyku yapıcılar bi tık fazla diğerlerine göre
Bebelac gold hakkında ne düşünüyorsunuz?Golden goat devam ederim gibi duruyor, aptamıl aldım hıc sevmedi, kustu onu, agzına alıp tukuruyo
Allah kolaylık versin.Günlük gelir kv öyle sormak davet etmek yok, birazdan gelir müge anlı izlerken ben kahvaltı hazırlarm. Yaşlı, kendi halinde, bi kötülüğü yokta bir çocuğum var gibi hizmet ediyorum ekstra. Bebeği kucağına bile alamıyor. Bebek kendini geriye atıyor düşürecek gibi oluyor