- 24 Ağustos 2018
- 6.704
- 10.094
- 41
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.481
Çok kötü. Aşırı yorgunum. Müdürümüz hiperaktif, sürekli iş var.Okul nasıl gıdıyo canım
Biz de var ondan birbirine vurmayi seviyorCuma gunu bimden bardak kule aldım, onu da sevdı, bız diziyoruz o deviriyor, sonra bardakların cıkardıgı ses hosuna gıdıyor, birbirine vurup duruyor... Insallah dızdıgı gunlerı de gorururz tez zamanda
Bebeğim iyiÇok geçmiş olsun, şuanda nasıl bebeğiniz, acısı ağrısı oldu mu, ilaç kullandınız mi?
Bir de çocuk cerrahisi mi kesiyor bağları?
Ne güzel. Umarım kadın devamlı ilerler.Çok sukur canım, 3 yıl devam ederim, 4.yılı bıle dusunurum valla memnun kalırsak
Canim gecmis olsun.hepimizin bebegi nerdeyse ayni durumda,götürmedim.doktora sormadim da,çünkü atesi hic cikmadi,yavas yavas atlatiyor benim.kız. serum fizyolojik disinda yapacak bir sey yok ates olmayinca, onu da pek yapamadim acikcasi günde 1 zorla ilerledik biz. Yarin gidersen doktor ne dedi bize de yazar misin,ben bir tedavi uygulamicak diye gitmedim acikcasiGünaydın
Tüm gece kızımın burnu tikaliydi, sabahtan beri de inanılmaz akıyor. Keyifsiz de. Yarın için randevu aldık ama bugün acile götürsem mi sizce? Ben de hastayım, aynı anda hasta olduk. Büyük ihtimalle benden ona bulaştı. Ateşi yok.
Doktoru, misafirdi, hastalikti çok yazamadım. Hasta bebislerimiz hemen iyileşsin, operasyon geciren fındığımız hemen toparlasın. Allah'ım her hastalıktan, her şerden esirgesin yavrularımızı
Doktor ona bakar. Bakmazsa da hatırlat bence. Benim çocuk doktorum dil bağına bakmamıştı cerrah bakıp var demişti.Ona bakamadım canım.
YaaaÇok kötü. Aşırı yorgunum. Müdürümüz hiperaktif, sürekli iş var.
Halalar burdaydı. Çok üzgünüm gidiyorlar.
Yatılı bakıcı düşünüyorum. Gece hiç uyumuyor çünkü.
Cok sevindim canim ya,benim kiza benden baskasi bakamiyor diye baslamadim ise,tabi bu bana psikolojik olarak iyi gelmiyor.cok yorgun ve uykusuz olunca hakkiyla ilgilenebildigimi düsünmuyorum.acikcasi.bu gece uyumadi mesela.basim catliyor agridan su an,kacinci kahvemi.iciyorum gecmedi.o yüzden 3-4 saatte olsa hem.bebek hem anne acisindan baskasiyla.vakit gecirmesi daha iyi bence.kitap benim hassas noktam o kadar cok kitap aldim.ki okuyamiyorum.eline alip yirtiyor agzina atiyor,canim gidiyor kitaplara valla,esime verme diyorum.artik.kitap rutini olusturmayi cok istedim,daha karnimdayken basladim okumaya ama olmadi,bilmiyorum.bende mi sorun var,yapan nasil yapiyor diyorum.bir tek kanguruda uyuturken kendim icin kitap okuyorum o sirada sesli okuyorum bunu bari duysun diye.alkis yapmayi,bay bay yapmayi ögrenemdi mesela evde her gün yapilan seyler olmasina ragmen, baska birinin etkisi olabilir bu.Evet canım, o konuda yuzum guldu sukur agustos un 15ınde basladık 10 gun kadar birlikte baktık, seminerde ılk tek bıraktım, oyun oynuyorlar kahvaltı yaptırıyor ara ogun veriyo, ama mama ıcmıyor benden Baska kimseden ıcmıyor mamayı..
Hergun kıtap okuyorlar, bye bye yapmayı alkısı, öpücük atmayı hep bakıcı ogrettı valla sağolsun..
Bana gelecek olursak fotograf attıgında yanında olmak istiyorum, ozluyorum, onu duasında 4 ders gıdıyorum 8bucuk 12 bucuk arası gormuyorum sadece
İmkanınız varsa yanına gelecek bırını alsan 2 3 saat bile olsa hem de sen nefes alırsın, eve gelince ıs mı yapayım cocukla mı ilgileneyim bılmıyorum, en azından bakıcı 4 saati dolu dolu geciriyor, ben gelmeye yakın da uyutuyor, gelince yemegımı yıyorum, bıraz uzanıyorum kız uyanıyor.Cok sevindim canim ya,benim kiza benden baskasi bakamiyor diye baslamadim ise,tabi bu bana psikolojik olarak iyi gelmiyor.cok yorgun ve uykusuz olunca hakkiyla ilgilenebildigimi düsünmuyorum.acikcasi.bu gece uyumadi mesela.basim catliyor agridan su an,kacinci kahvemi.iciyorum gecmedi.o yüzden 3-4 saatte olsa hem.bebek hem anne acisindan baskasiyla.vakit gecirmesi daha iyi bence.kitap benim hassas noktam o kadar cok kitap aldim.ki okuyamiyorum.eline alip yirtiyor agzina atiyor,canim gidiyor kitaplara valla,esime verme diyorum.artik.kitap rutini olusturmayi cok istedim,daha karnimdayken basladim okumaya ama olmadi,bilmiyorum.bende mi sorun var,yapan nasil yapiyor diyorum.bir tek kanguruda uyuturken kendim icin kitap okuyorum o sirada sesli okuyorum bunu bari duysun diye.alkis yapmayi,bay bay yapmayi ögrenemdi mesela evde her gün yapilan seyler olmasina ragmen, baska birinin etkisi olabilir bu.
Bir yaşına kadar hiç kitap okumadım. Bir yaşında bir kitap aldım, yırttı, üstünde tepindi, yedi vs. Biraz okuduk. İki yaşından sonra milyon tane kitap okudum. O bakmasa da ben ona okudum. Şimdi çok seviyor, kitap delisi.Cok sevindim canim ya,benim kiza benden baskasi bakamiyor diye baslamadim ise,tabi bu bana psikolojik olarak iyi gelmiyor.cok yorgun ve uykusuz olunca hakkiyla ilgilenebildigimi düsünmuyorum.acikcasi.bu gece uyumadi mesela.basim catliyor agridan su an,kacinci kahvemi.iciyorum gecmedi.o yüzden 3-4 saatte olsa hem.bebek hem anne acisindan baskasiyla.vakit gecirmesi daha iyi bence.kitap benim hassas noktam o kadar cok kitap aldim.ki okuyamiyorum.eline alip yirtiyor agzina atiyor,canim gidiyor kitaplara valla,esime verme diyorum.artik.kitap rutini olusturmayi cok istedim,daha karnimdayken basladim okumaya ama olmadi,bilmiyorum.bende mi sorun var,yapan nasil yapiyor diyorum.bir tek kanguruda uyuturken kendim icin kitap okuyorum o sirada sesli okuyorum bunu bari duysun diye.alkis yapmayi,bay bay yapmayi ögrenemdi mesela evde her gün yapilan seyler olmasina ragmen, baska birinin etkisi olabilir bu.
Almak istiyorum aslinda ama kayinvalidem de gelir iki haftaya en gec.ha bakabiliyor mu hayir,yine ben bakiyorum.ama iste sirf ben geldim diye bakici niye aliniyor kafasi olabilir,geldi mi uzun kaliyor zaten.o yüzden degisik ikilemlerdeyim.bir de baskasini görünce aglayip,korkuyor su an,zamanla alisabilir belki.bilmiyorum ya vallahi karisigim bir süre daha gozlemleyip olmadi 3-4 saatlik oyun ablasi alicam eve var mi buralarda da onu da bilmiyorumİmkanınız varsa yanına gelecek bırını alsan 2 3 saat bile olsa hem de sen nefes alırsın, eve gelince ıs mı yapayım cocukla mı ilgileneyim bılmıyorum, en azından bakıcı 4 saati dolu dolu geciriyor, ben gelmeye yakın da uyutuyor, gelince yemegımı yıyorum, bıraz uzanıyorum kız uyanıyor.
Hatta dun esım dedı öpücük mu atıyor diye, evet calısıyorlar bakıcı ıle dedım.. Perdenin arkasına gecıp saklambaç oynarlarmıs, aksamları bizimle de oynuyor..
Cırtlı kitaplar almıstım 9.ay 12.ay baslanan, onları yaptırıyorum ben de.. Daha cok ses cıkarma ya yonelık, ben konustukca dikkatlice izliyor..
Icime su serptin tesekkur ederim aglicaktim.valla kitap sevmeyecek diyeBir yaşına kadar hiç kitap okumadım. Bir yaşında bir kitap aldım, yırttı, üstünde tepindi, yedi vs. Biraz okuduk. İki yaşından sonra milyon tane kitap okudum. O bakmasa da ben ona okudum. Şimdi çok seviyor, kitap delisi.
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun@KirmizimartenickaNilsibel selam çok yoğun geçti bugün. Sabah 7de hastaneydik çıkışımız 2 yi buldu. Çok şükür güzel geçti. Kızım ilk çıktığında baya ağlıyor ve kendinde değildi uyuyup uyanınca kendine geldi.
Yapışıklık baya açılmış gerçekten o bölge tamamiyle kapalıymış. Açılınca fark ettim;(
Bu arada hanımlar dudak dil bağı için bebekleri kontrol edin derim. Tabi bizim dişler ayrık çıkınca fark ettim yoksa emmesinde sorun yoktu. Dudak bağına bakınca doktor dil bağı da var dedi. Basit bir tanı ama işte fark edemiyoruz;(
Bir arkadaşımın bebeği de dudak bağı operasyonu geçirmişti geçen ay o bana operasyon sonrası iki haftadır ağzına yemek sürmüyor iştahı komple gitti falan demişti ama ben diş dönemine denk geldiği için olduğunu düşündüm size de sorayım dedim sizde böyle bir durum yaşandı mı diyeAnestezi biraz etkilemişti. 2 saatte kendisine geldi. 2 saat sonunda yemek yiyebilir. Tabi ben emzirdim o gün daha çok. Ağrısı vs çok olmadı.
Benim eşimde her ay kontrole götürüyoruz doğumda bin ton kontrole girdi ki çocuk doktorumuzda doğum yaptığımız hastane de devam ettik bizim mi fark etmemiz lazımdı illa ki dedi haklı bir kilo boy bakmaya mi doktorluk yapıyorlar bu doktorlar anlamıyorum dediAsla vermiyorlarBu arada emmeyi bıraktı ise dil bağına da baktır. O da çok etki ediyormuş.
Bu arada nerden bilcez ki ;( bunları doktorun görüp yönlendirmesi lazım. Her ay kontrole gidiyoruz ;(
Ben çok çekiniyordum ameliyattan. Çocuk cerrahı üzerine basa basa şunu söylemişt bu bebek 1,5 yaşında konuşmaya başlayacak bu bağlar konuşmasını engeller erken müdahale edelim etki etmesin. Ameliyata iten en önemli sebeplerden biri bu oldu.
Ben hiç labne vermedim ama loru yumurtasına katıyorum bazen. Bu sabah yumurtanın kalanını bi parça ekmeğe sürüp eline verdim. Korkmuyorsan labne sürüp verebilirsin.Kızlar Migros'tan organik labne aldım ilk defa vereceğim siz nasıl veriyorsunuz acaba
Rüya mı gördün acabaBen hiç labne vermedim ama loru yumurtasına katıyorum bazen. Bu sabah yumurtanın kalanını bi parça ekmeğe sürüp eline verdim. Korkmuyorsan labne sürüp verebilirsin.
Gece benimkilerin ikisi de ateşlendi. Kız kustu, oğlan inim inim inledi. Şimdi disco disco partizane. Nerde o hasta çocuklar? Ben de kusmuk, çiş, kaka falan kokuyorum veya delirdim
Yok kız hatta ben uyuyordum, eşime mesaj attım ege’ye bak diye. Bakmayınca sinirlendim salona gittim. Bütün çarşafları yastık kılıflarını makineye atmış. Gece 3.30’a kadar makine çalıştı. Bi daha gece atma dedim, komşulara ayıp.Rüya mı gördün acaba