- 24 Aralık 2021
- 2.773
- 13.915
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.501
Buyuk ihtimalle bir şey vermeyecek gibi, serum fizyolojik falan der ama gidersem yazarım hemen. Benimki de iki defa yapmaya çalıştık Allah'ım kıyametler koptu, yok Allah yapamıyoruz. En son 4 aylıkken ihtiyaç duymuştuk, onda bile çok zorlanmıştık. Şimdi hiç yapamıyoruz. Baby Vac almamıştım sonra alırım sonra alırım diye diye, pişman oldum keşke zamanında alsaydım. Nöbetçi eczanede de yoktu, cold Mix aldık. Ateş yok bakalım hâlâ. Ama sümüklü koalaya döndü. Sırt üstü yatamıyor, tıkanıyor. Ben de çok kötüyüm.Canim gecmis olsun.hepimizin bebegi nerdeyse ayni durumda,götürmedim.doktora sormadim da,çünkü atesi hic cikmadi,yavas yavas atlatiyor benim.kız. serum fizyolojik disinda yapacak bir sey yok ates olmayinca, onu da pek yapamadim acikcasi günde 1 zorla ilerledik biz. Yarin gidersen doktor ne dedi bize de yazar misin,ben bir tedavi uygulamicak diye gitmedim acikcasi
Cok sevindim canim ya,benim kiza benden baskasi bakamiyor diye baslamadim ise,tabi bu bana psikolojik olarak iyi gelmiyor.cok yorgun ve uykusuz olunca hakkiyla ilgilenebildigimi düsünmuyorum.acikcasi.bu gece uyumadi mesela.basim catliyor agridan su an,kacinci kahvemi.iciyorum gecmedi.o yüzden 3-4 saatte olsa hem.bebek hem anne acisindan baskasiyla.vakit gecirmesi daha iyi bence.kitap benim hassas noktam o kadar cok kitap aldim.ki okuyamiyorum.eline alip yirtiyor agzina atiyor,canim gidiyor kitaplara valla,esime verme diyorum.artik.kitap rutini olusturmayi cok istedim,daha karnimdayken basladim okumaya ama olmadi,bilmiyorum.bende mi sorun var,yapan nasil yapiyor diyorum.bir tek kanguruda uyuturken kendim icin kitap okuyorum o sirada sesli okuyorum bunu bari duysun diye.alkis yapmayi,bay bay yapmayi ögrenemdi mesela evde her gün yapilan seyler olmasina ragmen, baska birinin etkisi olabilir bu.
Ben aylardır veriyorum. Kaşıkla veriyorum direk ağzına alıp yalanıyorKızlar Migros'tan organik labne aldım ilk defa vereceğim siz nasıl veriyorsunuz acaba
Oğlum on gün hasta olduktan sonra burnunu açtırmaktan korktu. Bende soğanı ikiye doğrayıp verdim eline. Isırdı, ağladı ama ağzından burnundan gözünden aktı. Sonra soğandan olduğunu anlamadi yine yedi. Yine ağladı. Üç dört ısırıktan sonra açıldı vallahi. Soğana borçluyum bundan sonra öyle yapicamBuyuk ihtimalle bir şey vermeyecek gibi, serum fizyolojik falan der ama gidersem yazarım hemen. Benimki de iki defa yapmaya çalıştık Allah'ım kıyametler koptu, yok Allah yapamıyoruz. En son 4 aylıkken ihtiyaç duymuştuk, onda bile çok zorlanmıştık. Şimdi hiç yapamıyoruz. Baby Vac almamıştım sonra alırım sonra alırım diye diye, pişman oldum keşke zamanında alsaydım. Nöbetçi eczanede de yoktu, cold Mix aldık. Ateş yok bakalım hâlâ. Ama sümüklü koalaya döndü. Sırt üstü yatamıyor, tıkanıyor. Ben de çok kötüyüm.
Yaa, ise yaramış ne güzel. Soğan sarımsak antibiyotik derler. Ben de deneyeyim bakayım, inşallah benimkini de rahatlatır.Oğlum on gün hasta olduktan sonra burnunu açtırmaktan korktu. Bende soğanı ikiye doğrayıp verdim eline. Isırdı, ağladı ama ağzından burnundan gözünden aktı. Sonra soğandan olduğunu anlamadi yine yedi. Yine ağladı. Üç dört ısırıktan sonra açıldı vallahi. Soğana borçluyum bundan sonra öyle yapicam
O da rüyadır belkıYok kız hatta ben uyuyordum, eşime mesaj attım ege’ye bak diye. Bakmayınca sinirlendim salona gittim. Bütün çarşafları yastık kılıflarını makineye atmış. Gece 3.30’a kadar makine çalıştı. Bi daha gece atma dedim, komşulara ayıp.
Canim.ben bundan aliyorum cok pratik.her sabah bir tane kasikla yediriyorumKızlar Migros'tan organik labne aldım ilk defa vereceğim siz nasıl veriyorsunuz acaba
İnşallahGünaydın
Tüm gece kızımın burnu tikaliydi, sabahtan beri de inanılmaz akıyor. Keyifsiz de. Yarın için randevu aldık ama bugün acile götürsem mi sizce? Ben de hastayım, aynı anda hasta olduk. Büyük ihtimalle benden ona bulaştı. Ateşi yok.
Doktoru, misafirdi, hastalikti çok yazamadım. Hasta bebislerimiz hemen iyileşsin, operasyon geciren fındığımız hemen toparlasın. Allah'ım her hastalıktan, her şerden esirgesin yavrularımızı
İçeriği doğalmı bende bakayom bunlaraCanim.ben bundan aliyorum cok pratik.her sabah bir tane kasikla yediriyorum
Ekim annelerinde bir arkadaşım var o gösterdi böyle bir yer olduğunu bende biraz okudum ve üye olmak istedim. Bir oğlum bir kızım var ama her şeyi unutmuşum. Siz çok bilinçlisiniz. Aranıza katılabilir miyim?
MaşallahEvet canım, o konuda yuzum guldu sukur agustos un 15ınde basladık 10 gun kadar birlikte baktık, seminerde ılk tek bıraktım, oyun oynuyorlar kahvaltı yaptırıyor ara ogun veriyo, ama mama ıcmıyor benden Baska kimseden ıcmıyor mamayı..
Hergun kıtap okuyorlar, bye bye yapmayı alkısı, öpücük atmayı hep bakıcı ogrettı valla sağolsun..
Bana gelecek olursak fotograf attıgında yanında olmak istiyorum, ozluyorum, onu duasında 4 ders gıdıyorum 8bucuk 12 bucuk arası gormuyorum sadece
Geçmiş olsunBebeğim iyi. Çok ağrısı olmadı yemeğini de ilk gün yemeye başladı. Ama biz Calpol verdik ilk 2 gün belki ondan daha az ağrılı atlattı. Evet çocuk cerrahı kesiyor. 10, 15 dklık bir işlem. Bebeğin durumuna göre lokal ya da genel anestezi yapılıyor. Biz genel anestezi ile uyutulduk. 15 dk anca uyutulmuştur.
Eve oyun ablası almak çok mantıklı ben ikinci olduktan sonra düşünebilirim iki erkekle çok yıpranacağım gibi görünüyorAlmak istiyorum aslinda ama kayinvalidem de gelir iki haftaya en gec.ha bakabiliyor mu hayir,yine ben bakiyorum.ama iste sirf ben geldim diye bakici niye aliniyor kafasi olabilir,geldi mi uzun kaliyor zaten.o yüzden degisik ikilemlerdeyim.bir de baskasini görünce aglayip,korkuyor su an,zamanla alisabilir belki.bilmiyorum ya vallahi karisigim bir süre daha gozlemleyip olmadi 3-4 saatlik oyun ablasi alicam eve var mi buralarda da onu da bilmiyorum
Ben yumurtaya katıyorum hem haşlanmışa hem kırılmışaKızlar Migros'tan organik labne aldım ilk defa vereceğim siz nasıl veriyorsunuz acaba
Ekmek veriyorum eline surerim. Cok gecmis olsun okuldan surdan burdan getiriyoruz hastaligiBen hiç labne vermedim ama loru yumurtasına katıyorum bazen. Bu sabah yumurtanın kalanını bi parça ekmeğe sürüp eline verdim. Korkmuyorsan labne sürüp verebilirsin.
Gece benimkilerin ikisi de ateşlendi. Kız kustu, oğlan inim inim inledi. Şimdi disco disco partizane. Nerde o hasta çocuklar? Ben de kusmuk, çiş, kaka falan kokuyorum veya delirdim
Evet laktik asit kultürü,pastorize inek sütü ve tuz var.İçeriği doğalmı bende bakayom bunlara
Ben bir ara organik bebek labnesi diye satın almıştım kızım resmen kusucaktiBen yumurtaya katıyorum hem haşlanmışa hem kırılmışa
Ben hep biogurme organik labne alıyorum takii 5,5 aydan beri veriyorum seviyorlar ama sade vermedim benimkiler tavukta seviyor ama bugün tatlı patates soğan sarımsak havuçla yaptım bayıldılar tadına bakayım dedim güzel tam şifa çorbası hasta bebelere tavsiye ediyorumBen bir ara organik bebek labnesi diye satın almıştım kızım resmen kusucaktisonrada cesaret edemedim denemeye aslında güvenilir bir markanın alıp bende yumurtasina katmak istiyorum
ORganik tavuk bulabiliyor musun tatli patetes migrosta vardi ithal diye almadim işınlanip gelmiyorlar mi urunlerBen hep biogurme organik labne alıyorum takii 5,5 aydan beri veriyorum seviyorlar ama sade vermedim benimkiler tavukta seviyor ama bugün tatlı patates soğan sarımsak havuçla yaptım bayıldılar tadına bakayım dedim güzel tam şifa çorbası hasta bebelere tavsiye ediyorum
Evet benim hatam direk sade vermek oldu galiba bende alıp harmanlayıp vereyimBen hep biogurme organik labne alıyorum takii 5,5 aydan beri veriyorum seviyorlar ama sade vermedim benimkiler tavukta seviyor ama bugün tatlı patates soğan sarımsak havuçla yaptım bayıldılar tadına bakayım dedim güzel tam şifa çorbası hasta bebelere tavsiye ediyorum
Ben Macrocenter dan organik orvital marka tavuk bonfile aldım bi on parça dondurucuya koydum çünkü macrocenter yakınımda değil haftada bir tavuk veriyorum bazen iki kez. tatlı patates ithal olup olmadığını bakmıyorum zaten ithalat için bir sürü denetimden geçip geliyorlarORganik tavuk bulabiliyor musun tatli patetes migrosta vardi ithal diye almadim işınlanip gelmiyorlar mi urunler