2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Buyuk ihtimalle bir şey vermeyecek gibi, serum fizyolojik falan der ama gidersem yazarım hemen. Benimki de iki defa yapmaya çalıştık Allah'ım kıyametler koptu, yok Allah yapamıyoruz. En son 4 aylıkken ihtiyaç duymuştuk, onda bile çok zorlanmıştık. Şimdi hiç yapamıyoruz. Baby Vac almamıştım sonra alırım sonra alırım diye diye, pişman oldum keşke zamanında alsaydım. Nöbetçi eczanede de yoktu, cold Mix aldık. Ateş yok bakalım hâlâ. Ama sümüklü koalaya döndü. Sırt üstü yatamıyor, tıkanıyor. Ben de çok kötüyüm.

Ben okuyacağımız kitapları vermiyorum eline. Birisi çocuğunun kitaplarını atıyordu onları aldım onlari veriyorum yırtsın diye. Bide bitane kitabı hiç okumayı sevmedim onu da yırttırdım. Digerlerini okuyup hemen kaldırıyorum yırtılmıyo en sevdikleri.

Kızlar Migros'tan organik labne aldım ilk defa vereceğim siz nasıl veriyorsunuz acaba
Ben aylardır veriyorum. Kaşıkla veriyorum direk ağzına alıp yalanıyor

Oğlum on gün hasta olduktan sonra burnunu açtırmaktan korktu. Bende soğanı ikiye doğrayıp verdim eline. Isırdı, ağladı ama ağzından burnundan gözünden aktı. Sonra soğandan olduğunu anlamadi yine yedi. Yine ağladı. Üç dört ısırıktan sonra açıldı vallahi. Soğana borçluyum bundan sonra öyle yapicam

Yaa, ise yaramış ne güzel. Soğan sarımsak antibiyotik derler. Ben de deneyeyim bakayım, inşallah benimkini de rahatlatır.

İnşallah
Bizim doğdu doğalı burun sorunumuz var üç öğün burun açıyoruz geceleri de çoğu zaman ben ellerini kafasını sıkıca tutuyorum eşimde var gücüyle çekiyor afedersiniz ama çok sümüklü bir bebek yenidoğanken ölecek sanardık nefes alamayıp son aylardada çok bağırmaya başladı birde güçlüki ikimizi alt ediyor

Maşallah çok güzel kreş gibi olmuş resmen arkadaşımda 7-5 bakıcıya bırakıyor çocuk annesi ne verdiyse onu biliyor bakıcıdan hiçbirşey öğrenmemiş uzun zamanda oldu bırakıyor konuşacaktı en son ilgilenmiyor mu acaba diye bir yaşını geçti yürümeye bile alışmamış

Geçmiş olsun

Eve oyun ablası almak çok mantıklı ben ikinci olduktan sonra düşünebilirim iki erkekle çok yıpranacağım gibi görünüyor

Ekmek veriyorum eline surerim. Cok gecmis olsun okuldan surdan burdan getiriyoruz hastaligi

Ben bir ara organik bebek labnesi diye satın almıştım kızım resmen kusucakti sonrada cesaret edemedim denemeye aslında güvenilir bir markanın alıp bende yumurtasina katmak istiyorum
Ben hep biogurme organik labne alıyorum takii 5,5 aydan beri veriyorum seviyorlar ama sade vermedim benimkiler tavukta seviyor ama bugün tatlı patates soğan sarımsak havuçla yaptım bayıldılar tadına bakayım dedim güzel tam şifa çorbası hasta bebelere tavsiye ediyorum

ORganik tavuk bulabiliyor musun tatli patetes migrosta vardi ithal diye almadim işınlanip gelmiyorlar mi urunler

Evet benim hatam direk sade vermek oldu galiba bende alıp harmanlayıp vereyim

ORganik tavuk bulabiliyor musun tatli patetes migrosta vardi ithal diye almadim işınlanip gelmiyorlar mi urunler
Ben Macrocenter dan organik orvital marka tavuk bonfile aldım bi on parça dondurucuya koydum çünkü macrocenter yakınımda değil haftada bir tavuk veriyorum bazen iki kez. tatlı patates ithal olup olmadığını bakmıyorum zaten ithalat için bir sürü denetimden geçip geliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…