2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Fotoğraf çektirmiyor da çeksem de dudak bağı olan halini çekebilirim. Olmayan için kendi dudağınızın içine bakın aynada. O bağın diş arasına kadar inmemesi gerekiyor. Evde herkesinkine baktım. Ablasında da var biraz ama diş arasına kadar gelmemiş. Eşimle bende yok hiç, ilginç.
Olan hali için internette resimler var.
Bizde de var çok üzüldüm. İnternette de dudak bağı için her zaman işlem yapılmadığı yazıyor.

Günaydın

Tüm gece kızımın burnu tikaliydi, sabahtan beri de inanılmaz akıyor. Keyifsiz de. Yarın için randevu aldık ama bugün acile götürsem mi sizce? Ben de hastayım, aynı anda hasta olduk. Büyük ihtimalle benden ona bulaştı. Ateşi yok.

Doktoru, misafirdi, hastalikti çok yazamadım. Hasta bebislerimiz hemen iyileşsin, operasyon geciren fındığımız hemen toparlasın. Allah'ım her hastalıktan, her şerden esirgesin yavrularımızı

Sohrab Sohrab kızın bakıcıya alıştı mı? İlişkileri nasıl. Sen alıştın mı okula bakıcıya?
Evet canım, o konuda yuzum guldu sukur agustos un 15ınde basladık 10 gun kadar birlikte baktık, seminerde ılk tek bıraktım, oyun oynuyorlar kahvaltı yaptırıyor ara ogun veriyo, ama mama ıcmıyor benden Baska kimseden ıcmıyor mamayı..
Hergun kıtap okuyorlar, bye bye yapmayı alkısı, öpücük atmayı hep bakıcı ogrettı valla sağolsun..
Bana gelecek olursak fotograf attıgında yanında olmak istiyorum, ozluyorum, onu duasında 4 ders gıdıyorum 8bucuk 12 bucuk arası gormuyorum sadece

Günaydın

Tüm gece kızımın burnu tikaliydi, sabahtan beri de inanılmaz akıyor. Keyifsiz de. Yarın için randevu aldık ama bugün acile götürsem mi sizce? Ben de hastayım, aynı anda hasta olduk. Büyük ihtimalle benden ona bulaştı. Ateşi yok.

Doktoru, misafirdi, hastalikti çok yazamadım. Hasta bebislerimiz hemen iyileşsin, operasyon geciren fındığımız hemen toparlasın. Allah'ım her hastalıktan, her şerden esirgesin yavrularımızı
Serum fizyolojik yap 3 saate bır ac canım, bır de cold mıx al yakasına damlatın, biz de doktora gittik ılac vermedi 1 yas altı dıye, bol su ıcır, ıhlamur ver

Dişlerin ayrık olduğunu gördüm ben de canım. Memeyi bıraktı ama biberonda sıkıntı yaşamıyor. Belki kolay diyedir.
Amcam küçükken konuşamıyormuş. Komşu bir yenge ‘dur bakam’ demiş, dil bağını koparmış eliyle 😱 sonra konuşmaya başlamış.
Ayrık olması bağın büyük olmasından kaynaklı imiş. Bakalım doktor ne diyecek. Dil bağı var mı? Ben onu hiç anlamazdım doktor demeseydi.

Evet canım, o konuda yuzum guldu sukur agustos un 15ınde basladık 10 gun kadar birlikte baktık, seminerde ılk tek bıraktım, oyun oynuyorlar kahvaltı yaptırıyor ara ogun veriyo, ama mama ıcmıyor benden Baska kimseden ıcmıyor mamayı..
Hergun kıtap okuyorlar, bye bye yapmayı alkısı, öpücük atmayı hep bakıcı ogrettı valla sağolsun..
Bana gelecek olursak fotograf attıgında yanında olmak istiyorum, ozluyorum, onu duasında 4 ders gıdıyorum 8bucuk 12 bucuk arası gormuyorum sadece
Çok çok güzel olmuş böyle biri ile yolunun kesişmesi. Bu zamanda düzgün birini bulmak da çok zor :KK43:

Sizin evinizde mi bakıyor, kendi evinde mi?

Günaydın

Çok geçmiş olsun canım. Acile götürsen de calpol vs verirler gibi.Ki çocuk aciller de tıklım tıklım olur. Yarın kendi doktoru rutin de bakar.

Ayrık olması bağın büyük olmasından kaynaklı imiş. Bakalım doktor ne diyecek. Dil bağı var mı? Ben onu hiç anlamazdım doktor demeseydi.
Çok geçmiş olsun, şuanda nasıl bebeğiniz, acısı ağrısı oldu mu, ilaç kullandınız mi?
Bir de çocuk cerrahisi mi kesiyor bağları?

Ekim annelerinde bir arkadaşım var o gösterdi böyle bir yer olduğunu bende biraz okudum ve üye olmak istedim. Bir oğlum bir kızım var ama her şeyi unutmuşum. Siz çok bilinçlisiniz. Aranıza katılabilir miyim?
Tabiki, bız de birbirimizden ogrenıyoruz çok şeyi,sizin de tecrubelerınızden faydalanırız, hoşgeldiniz 🩷

Ay evet hatirlamaz miyim 🥹 kac bim.gezmistim.acaba bulmak icin ☺️
Cuma gunu bimden bardak kule aldım, onu da sevdı, bız diziyoruz o deviriyor, sonra bardakların cıkardıgı ses hosuna gıdıyor, birbirine vurup duruyor... Insallah dızdıgı gunlerı de gorururz tez zamanda🤍🙏🏻

X