- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.441
Tamam canım bu arada kan ilacı ne kullanıyorsunuzÇok geçmiş olsun canım bir an önce toparlar inşallah
Biz newvit demire geçtik hergün10 damla veriyorduk demiri yüksek çıktı, demir bağlama iyi çıktı şimdi 2 günde 1e düşürdü. İlk microferle başlamıştık temmuzda bu doktor değiştirdi.
Adaçayını bebeğine vermeden doktora sorar mısın? Ben çok seviyorum ama içinde kadınlık hormonu olduğu için sütten geçer diye ben içmiyorum. Bebeklere direk belki güçlü olabilir.
Brn bezmi alemde yaptıracaktım doktor burayı söyleyince nerde yaptırayım kararsız kaldımBen eurofins’e yaptırmıştım memnun kalmıştım. Doktorum de george’a da bakan testi (prenetal’dı adı) önermişti. Normalde fransız laboratuvarına gidiyordu prenetal testi aynı firmanın İtalya’dakinde bakılmıştı.
Çok geçmiş olsunKızlar 3 gündür inanılmaz koşturmalı geçti ve aşırı yorgundum. Dün gece bebem uyandı aldım yatağa emzireyim diye daha biz yatmamıştık. Yanıma koydum diğer tarafta yastıklar vardı emmek istemeyince sarıldım yattım ve içim geçmiş. Ağlama sesine uyandım. Yere düşmüş yavrum emekleme pozisyonundaydı. Baktık, kontrol ettik vücudunu çok şükür birşeyi yoktu. Burnunun sağ kanadı kırmızıydı halıya sürtmüş, yanağını ve alnının sağı az kırmızıydı. Arnica sürdük biraz oynattık hemen uyumasın diye.
Bugün doktora gidecektik grip aşısı için gidince muayene etti çok şükür bir şey gözükmüyor. Kafa üstü düşmesindense yüzüstü daha iyi dedi. Yüzdeki organlar beyin için tampon görevi görüyormuş. İlk 24-48 saat kontrol etmek gerekiyormuş, normal halinden garip davranıyor mu, kusma var mı diye. Biz bu durumda direk tomografi önermiyoruz dedi bir şeyi yoksa gereksiz radyasyon alıyor diye. Bugün bir bebek gelmiş yataktan düşme sebebiyle kafasında şişlik ve göçük varmış, ultrason çekmişler kırık varmış beyin cerrahı da takip yapalım demiş. Ona bile yaptırmamışlar tomografi. Ama bebişin durumu bunlar hariç iyiymiş. Tüm çocuklarımızı korusun Allah
Kan ilacı hangisi oluyor? Biz sadece demir-newvit ve d vitamini wellcare kullanıyoruz.Tamam canım bu arada kan ilacı ne kullanıyorsunuz
Soldakini bimden almıstık hatırladın mıCanim oyuncagi sen mi sormustun dün? En sevdigi iki oyuncak kızımın.Müzikli.oldugu icin,müzige ilgisi var
Adacayını bilmiyorum ama ıhlamur ben de cok severım bogazımı yumusatırBizim ki de aynı ıhlamur bende vereyim olmadı adaçayı veriyorum ama
Gecmıs olsun canım, ben de cok korkuyorum dusmeden,park yatagı daha tabana indirmedik yarın indirelim ya, erteleyip duruyozKızlar 3 gündür inanılmaz koşturmalı geçti ve aşırı yorgundum. Dün gece bebem uyandı aldım yatağa emzireyim diye daha biz yatmamıştık. Yanıma koydum diğer tarafta yastıklar vardı emmek istemeyince sarıldım yattım ve içim geçmiş. Ağlama sesine uyandım. Yere düşmüş yavrum emekleme pozisyonundaydı. Baktık, kontrol ettik vücudunu çok şükür birşeyi yoktu. Burnunun sağ kanadı kırmızıydı halıya sürtmüş, yanağını ve alnının sağı az kırmızıydı. Arnica sürdük biraz oynattık hemen uyumasın diye.
Bugün doktora gidecektik grip aşısı için gidince muayene etti çok şükür bir şey gözükmüyor. Kafa üstü düşmesindense yüzüstü daha iyi dedi. Yüzdeki organlar beyin için tampon görevi görüyormuş. İlk 24-48 saat kontrol etmek gerekiyormuş, normal halinden garip davranıyor mu, kusma var mı diye. Biz bu durumda direk tomografi önermiyoruz dedi bir şeyi yoksa gereksiz radyasyon alıyor diye. Bugün bir bebek gelmiş yataktan düşme sebebiyle kafasında şişlik ve göçük varmış, ultrason çekmişler kırık varmış beyin cerrahı da takip yapalım demiş. Ona bile yaptırmamışlar tomografi. Ama bebişin durumu bunlar hariç iyiymiş. Tüm çocuklarımızı korusun Allah
Ay evet hatirlamaz miyimSoldakini bimden almıstık hatırladın mıbenım kızım da onu cok seviyor, hastanede kalırken bıle elinden dusurmedı
Bebeğim iyi çok şükür. Bugün kontrole gittik. Dil bağı yarası iyimiş dudak bağı yarası bembeyaz idi. 1 hafta sonra masajlara başlayacağız. Dudak bağı çok kalın olmazsa ya da dişler ayrık değilse müdahale edilmiyor. Dil bağı ağzı açıp kapamayı engellediği için kesilmesi önemliymiş.
Yalnız degilmisim.bu hamilelik annelik bizi ne kadar cok etkiledi ya,şirazemiz kaydi
Benim kızımın emmesinde de hiç sorun olmadı. Dediğim gibi dişler ayrı çıkınca fark edip sorduk doktora meğer baya kalın bir bağ varmış. Şimdi çok rahat ağızda bağ vs yok.Bende burda ki yorumlardan merak edip bakayım dedim sanki benimkinde de var şu zamana kadar emmesinde hiç sorun yasamadık salı kontrolü var doktora soracağım
Asla vermiyorlarBenimki 2,5 aydan sonra emmek istemedi. 6,5 ayda da tamamen bıraktı. Onunla ilgili olduğunu bilmiyordum.
Foto çekmeye çalıştım ama izin vermiyor.
Kilo kadar damla kullandim 8k8d seklinde gibiSidefer kullanan arkadaşlar kaç ml veriyorsunuz günde? Bizim ferritin düşük. Microferi bıraktım sidefere geçtim. Bir de bunun içeriği de en temizlerden degil galiba ama daha etkili mi, kullanıp sonuçları iyi çıkan var mı?
Çok çok geçmiş olsun. İçini ferah tut. Hiçbişey olmamıştır kuzucuğaKızlar 3 gündür inanılmaz koşturmalı geçti ve aşırı yorgundum. Dün gece bebem uyandı aldım yatağa emzireyim diye daha biz yatmamıştık. Yanıma koydum diğer tarafta yastıklar vardı emmek istemeyince sarıldım yattım ve içim geçmiş. Ağlama sesine uyandım. Yere düşmüş yavrum emekleme pozisyonundaydı. Baktık, kontrol ettik vücudunu çok şükür birşeyi yoktu. Burnunun sağ kanadı kırmızıydı halıya sürtmüş, yanağını ve alnının sağı az kırmızıydı. Arnica sürdük biraz oynattık hemen uyumasın diye.
Operasyon sonrası ağrısı çok oldu mu yeme içmesini etkiledi mi? Çok geçmiş olsunBenim kızımın emmesinde de hiç sorun olmadı. Dediğim gibi dişler ayrı çıkınca fark edip sorduk doktora meğer baya kalın bir bağ varmış. Şimdi çok rahat ağızda bağ vs yok.
Masaj yapmalıymışım 1 hafta sonra yapışmaması için
Dişlerin ayrık olduğunu gördüm ben de canım. Memeyi bıraktı ama biberonda sıkıntı yaşamıyor. Belki kolay diyedir.
Takip ediyordum ilk kez yazmak istedim, bu mesajlardan sonra en kısa zamanda doktora gidicem. Dudak bağı olmadığı hali nasıl oluyor acaba fotoğraf atabilir misiniz?Dişlerin ayrık olduğunu gördüm ben de canım.
Amcam küçükken konuşamıyormuş. Komşu bir yenge ‘dur bakam’ demiş, dil bağını koparmış eliylesonra konuşmaya başlamış.
Fotoğraf çektirmiyor da çeksem de dudak bağı olan halini çekebilirim. Olmayan için kendi dudağınızın içine bakın aynada. O bağın diş arasına kadar inmemesi gerekiyor. Evde herkesinkine baktım. Ablasında da var biraz ama diş arasına kadar gelmemiş. Eşimle bende yok hiç, ilginç.Takip ediyordum ilk kez yazmak istedim, bu mesajlardan sonra en kısa zamanda doktora gidicem. Dudak bağı olmadığı hali nasıl oluyor acaba fotoğraf atabilir misiniz?