- 25 Ocak 2023
- 2.363
- 1.633
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #80.321
Tam olarak ne yiyor ve emiyor ya da mama aliyorsa hemen pesine mi veriyorsunBende açıkçası katı gıdaya bir türlü gecemiyorum diye kafaya takıyorum hani fazla ya da az yemesinde de değilim resmen kendini kusturuyor alıştıramiyorum yani inatçı
Yok muhallebi tarzı gıdaları çorba ya da meyve püreleri yiyor ama katı gıda diline değdiği an kusturuyor kendini. Emiyor lakin yemek öncesi emzirmiyorum.Begendigi şeyleri gayet güzel yiyor sabahları ;hurmalı,pekmezli cevizli bir muhallebi yapıyorum yulafla iki etmeden lapir lupur bitiriyor hanfendi lakin zeytindi ,peynirdi, balıktı ,yumurtaydi artık aklıniza ne gelirse katı gıdaya dair hepsini diline değdiği anda kustuyor hani yutmaya da cabalamıyor geçen gün boncuk makarna vereyim dedim onu biraz zorlasa da kusturmadan kendini yedi beğendi mi ne anlayamadım vallahiTam olarak ne yiyor ve emiyor ya da mama aliyorsa hemen pesine mi veriyorsun
Belki hazır değildir. Ekmek hariç benim oğlum da öyle köfte falan çok beceremiyor. Küçük bir parçayı bir saatte yiyor. Daha verirsem kafasını çeviriyor. Çorba içiyormuş şükür. Bir hafta uğraşma bence. Sonra yine denersin.Merhaba anneler benim katı gıda ile sınavım bitmiyor kendini kusturmayi öğrenmiş resmen kusturup çıkarıyor yiyemediginden değil yani omlet yaptım ,mücver yaptım, balık verdim, tavuk verdim hepsinde kendini kusturdu yemedi .çorbalarla,muhallebilerle meyve püreleriyle geçiyor günlerimiz acaba diyorum beğenmediğinden mi kusturuyor çünkü boncuk makarna verdiğimde zar zorda olsa yemişti önerebileceğiniz bebeğimin sevebileceği katı gıda var mı? Alternatif yaratıyorum sürekli balık yemeyince balık çorbası yaptım onu içti vallahi yoruldum kafa patlatmaktan
Çok tesekkürler, boyle bir sayfaya ihtiyacım varmıskedi7 sayfasında %50 indirim var. Ben hamilelikten bu yana olan bütün fotoğraflarını çıkarttım. Çok uyguna geliyor. Düşünenlere fikir olsun
Rica ederimmÇok tesekkürler, boyle bir sayfaya ihtiyacım varmıs
Önüne koyuyorum oyun oynuyor yemekle , oraya buraya atıyor ağzına götürmüyor evet bu arada köftede vermiştim onu da kusmustuBelki hazır değildir. Ekmek hariç benim oğlum da öyle köfte falan çok beceremiyor. Küçük bir parçayı bir saatte yiyor. Daha verirsem kafasını çeviriyor. Çorba içiyormuş şükür. Bir hafta uğraşma bence. Sonra yine denersin.
Onun önüne koyuyor musun? Kendi alıp yerse belki hoşuma gider.
Merhaba anneler benim katı gıda ile sınavım bitmiyor kendini kusturmayi öğrenmiş resmen kusturup çıkarıyor yiyemediginden değil yani omlet yaptım ,mücver yaptım, balık verdim, tavuk verdim hepsinde kendini kusturdu yemedi .çorbalarla,muhallebilerle meyve püreleriyle geçiyor günlerimiz acaba diyorum beğenmediğinden mi kusturuyor çünkü boncuk makarna verdiğimde zar zorda olsa yemişti önerebileceğiniz bebeğimin sevebileceği katı gıda var mı? Alternatif yaratıyorum sürekli balık yemeyince balık çorbası yaptım onu içti vallahi yoruldum kafa patlatmaktan
merhaba sevdiği sıvı bir şeyle karıştırıp vermeyi denedin mi ben yoğurt ile yumuşatıyordum ve ya ağzına mücver koyduktan sonra ardından yoğurt veriyordum ve öylelikle anlamadan çiğniyordu. Öğürdüğü ve öksürdüğü oluyordu yoğurt kurtarıcım olmuştu. Çorba içinde taneli yiyor mu? Bir de bebekler ekmek türü şeylere bayılıyor seçebileceği katı gıda pankek olabilir patatesli bir gözleme olabilir. Başta benim oğlum da ağzına alıp ımmm yaptığı halde katı diye öksürme numaraları yapıyordu çıkartıyordu pankek ve ekmek hariçBende açıkçası katı gıdaya bir türlü gecemiyorum diye kafaya takıyorum hani fazla ya da az yemesinde de değilim resmen kendini kusturuyor alıştıramiyorum yani inatçı
Pankek iki kere yaptım hatta muz seviyor diye muzlu yaptım yemedi çorbaları pütürlü içiyor hatta arpa şehriye tel şehriye falanda katıyorum bazen çorbalarına ama yoğurtla denemedim katı gıdayı mücveri olmadı yoğurtla bir kere daha deneyeyim kabak seviyor çünkü aslında ilk dişi çıktığı andan itibaren yeme konusunda sıkıntılar başladı bizde öncesinde güzel ilerliyordukmerhaba sevdiği sıvı bir şeyle karıştırıp vermeyi denedin mi ben yoğurt ile yumuşatıyordum ve ya ağzına mücver koyduktan sonra ardından yoğurt veriyordum ve öylelikle anlamadan çiğniyordu. Öğürdüğü ve öksürdüğü oluyordu yoğurt kurtarıcım olmuştu. Çorba içinde taneli yiyor mu? Bir de bebekler ekmek türü şeylere bayılıyor seçebileceği katı gıda pankek olabilir patatesli bir gözleme olabilir. Başta benim oğlum da ağzına alıp ımmm yaptığı halde katı diye öksürme numaraları yapıyordu çıkartıyordu pankek ve ekmek hariç
Ahaha aynı biz. Bazı günler akşama kadar birimiz yatıp diğerimiz kalkıyor.Sabah kahvaltıdan sonra hediye almaya vs gidecektik ama ikimiz de o kadar yorgunduk ki yarına sıkıştıralım deyip evde pinekledik. Kız uyumuşken 1 buçuk saat uyumuşum. Şimdi de ben kalktım eşim yattınöbetleşe kemiklerimizi dinlendiriyoruz. İlaç gibi geldi valla kızlar, fırsat bulup uyuyun
Yok yok hastalanmaz. İptal iptal iptalAhaha aynı biz. Bazı günler akşama kadar birimiz yatıp diğerimiz kalkıyor.
Bugün doktora dudak bağını sordum. Şu an çok bi anlam ifade etmediğini söyledi. Emmeye etkisi oluyorsa kesmeyi öneriyoruz dedi. Dişlerin ayrılığı konusunda da süt dişleri döküldükten sonra yeniden çıkanlar ayrı olursa o konuda bir işlem yapılır gibi bir şey dedi. Zaten bebek hiç durmadı. Hiç muayene edemedi. Zar zor yani. Sağlık sigortamız bitti. İnşallah iki ay hastalanmaz.
Ben kullanıyorum iki ayrı togda ara sıra çiş kaçırdığı için 1,6 waikiki den aldım bi tane daha yeni. yatak odası sabaha karşı 21 lere düşüyor 1 togun içine uzunkol zıbın giydiriyorum 1,6 olanda askılı zıbın bana bir ince geldi sanki1.0 TOG DreamZee Zee-Suit. Kizlar bu markadan uyku tulumu kullanan var mi
Bugun wkk ye baktim 1.6 cok kalin ev 23 derece bwnim kiz bayilir icinde. Kidzee var mi sen deBen kullanıyorum iki ayrı togda ara sıra çiş kaçırdığı için 1,6 waikiki den aldım bi tane daha yeni. yatak odası sabaha karşı 21 lere düşüyor 1 togun içine uzunkol zıbın giydiriyorum 1,6 olanda askılı zıbın bana bir ince geldi sanki
Çocuk çok seviyorsan, olabilirTeşekkür ederim inşallah❤ suriyeli gibi her sene doğuruyorum
Evet ben 1 tog kidzee almıştım geçen yıl nisan gibi bana ozaman yeterli gibiydi bu sene bu aralar ince geldi 20-21 derecelerde sabaha karşı benimkiler üşüdü ensesi soğuktu saten bu sene yatak odasını kapayıp kullanıyorum benimkilerin burnu sıcakta çok tıkanıyor geçen yıl sürekli açıp yatırıyordum sonradan anladım sıcaktanmışBugun wkk ye baktim 1.6 cok kalin ev 23 derece bwnim kiz bayilir icinde. Kidzee var mi sen de
Bence zorlama, sevdiği yediği şeylerden devam et 1-2 dişi daha çıkınca ve büyüdükçe yer… ya da biraz uzun süre aç kalsın, belki çok aç olmadığı için de yemiyor olabilir…Merhaba anneler benim katı gıda ile sınavım bitmiyor kendini kusturmayi öğrenmiş resmen kusturup çıkarıyor yiyemediginden değil yani omlet yaptım ,mücver yaptım, balık verdim, tavuk verdim hepsinde kendini kusturdu yemedi .çorbalarla,muhallebilerle meyve püreleriyle geçiyor günlerimiz acaba diyorum beğenmediğinden mi kusturuyor çünkü boncuk makarna verdiğimde zar zorda olsa yemişti önerebileceğiniz bebeğimin sevebileceği katı gıda var mı? Alternatif yaratıyorum sürekli balık yemeyince balık çorbası yaptım onu içti vallahi yoruldum kafa patlatmaktan
Tam bedeni mi almistin pekiEvet ben 1 tog kidzee almıştım geçen yıl nisan gibi bana ozaman yeterli gibiydi bu sene bu aralar ince geldi 20-21 derecelerde sabaha karşı benimkiler üşüdü ensesi soğuktu saten bu sene yatak odasını kapayıp kullanıyorum benimkilerin burnu sıcakta çok tıkanıyor geçen yıl sürekli açıp yatırıyordum sonradan anladım sıcaktanmış
Yok 1-2 yaş almıştım ikide olmaz bizimkilere bu kış anca giyerler şimdi aldığımı 2-3 yaş aldımTam bedeni mi almistin peki