- 12 Nisan 2019
- 24.024
- 38.098
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.421
Kesilmedi 3 gundur var bizde, okuldan arkadasları 2 haftayı bulur tamamen gecmesin dedı, bol bol ac burnunu, bol su ıcır ıhlamur verıyorum dunden berı ben. Cok sukur bugun keyfi nesesı ıyıydı, ama oksuruyo halaÖksürüğü nasıl kesebiliriz bizde aynı durumdayız
Yok ben internette baktım iki yaşında operasyon olanda var dört yaşında olan da var muayaneye gittiğiniz zaman bir gösterirsiniz sizdeBiz de ne zaman gitcez bilmiyorum. Koşa koşa gitmeye gerek yok herhalde.
Hahaha ya o çıldırma sahnesinde ben de ağladımBirde lohusa filmini izle gülersin gerçi ben ağlamıştımbuaralar bebeğin yüzünde ipler görüyorum yaklaşıp yakından bakıp almaya çalıştığımda yoklar anlıyorumki artık gözlerim okadar yorulmuş ki uyumam lazım çünkü bi haftadır ikisininde diş ağrısı var sıfır uyku hiç korkma üzülme hepsi geçecek çok az kaldı
Ah bu kısım çok zor. 9. Ay kontrolünden sonra taktılar o poşeti bizim kız uyuyakaldı. Sonra uyandı falan bi türlü yapmadı 3 saat oyalandık. En sonunda dedik yemek yiyelim yakında bi yerde, o sırada yapar hemen götürürüz. Tam yemek gelince yaptı hemen toparlandık koşa koşa gittik. Bir açtık tüm çiş beze akmış emilmiş. Boşa giden 3 saate mi yanayım tahlil veremedik ona mı yanayımKızlar bebeğime idral tahlili vereceğim ama bir türlü poşete yaptıramadım birde sanki çok az idralini yapıyor öyle dolu dolu çıkmıyor
Bizim ki de aynı ıhlamur bende vereyim olmadı adaçayı veriyorum amaKesilmedi 3 gundur var bizde, okuldan arkadasları 2 haftayı bulur tamamen gecmesin dedı, bol bol ac burnunu, bol su ıcır ıhlamur verıyorum dunden berı ben. Cok sukur bugun keyfi nesesı ıyıydı, ama oksuruyo hala
Aynen dün çok uğraştık ama yaptıramadık yaptığı da poşete geçmedi şimdilik bizde bekletiyoruzAh bu kısım çok zor. 9. Ay kontrolünden sonra taktılar o poşeti bizim kız uyuyakaldı. Sonra uyandı falan bi türlü yapmadı 3 saat oyalandık. En sonunda dedik yemek yiyelim yakında bi yerde, o sırada yapar hemen götürürüz. Tam yemek gelince yaptı hemen toparlandık koşa koşa gittik. Bir açtık tüm çiş beze akmış emilmiş. Boşa giden 3 saate mi yanayım tahlil veremedik ona mı yanayım
1 yaş kontrolünde yaptırcaz başarabilirsek
Ben ebebekten alıyorum perşembeden pazara kampanyalarında %25 indirime giriyo bazı haftalar sleepy ıslak mendillerKızlar artık islak mendil kampanyasi olmuyor mu gormüyorum ne zmandir.stogumun sonuna yaklastim
Çok geçmiş olsun canım bir an önce toparlar inşallahatesi dustu, 2 gun ıyıydı, bu seferde nezle oldu, öksürüyor, serumfızyoloıkle ac dedı, ılac da vermedi, coldmıx dıye bı damla aldık, onu damlatıyorum yakasına.. Eski nesemiz keyfimiz gelsin diye dua ediyorum 8 gundur ne çektik
Biz newvit demire geçtik hergün10 damla veriyorduk demiri yüksek çıktı, demir bağlama iyi çıktı şimdi 2 günde 1e düşürdü. İlk microferle başlamıştık temmuzda bu doktor değiştirdi.Sidefer kullanan arkadaşlar kaç ml veriyorsunuz günde? Bizim ferritin düşük. Microferi bıraktım sidefere geçtim. Bir de bunun içeriği de en temizlerden degil galiba ama daha etkili mi, kullanıp sonuçları iyi çıkan var mı?
Adaçayını bebeğine vermeden doktora sorar mısın? Ben çok seviyorum ama içinde kadınlık hormonu olduğu için sütten geçer diye ben içmiyorum. Bebeklere direk belki güçlü olabilir.Bizim ki de aynı ıhlamur bende vereyim olmadı adaçayı veriyorum ama
Dişleri nasıl koruyorsun newvitten karartır diye başlamadım onaÇok geçmiş olsun canım bir an önce toparlar inşallah
Biz newvit demire geçtik hergün10 damla veriyorduk demiri yüksek çıktı, demir bağlama iyi çıktı şimdi 2 günde 1e düşürdü. İlk microferle başlamıştık temmuzda bu doktor değiştirdi.
Adaçayını bebeğine vermeden doktora sorar mısın? Ben çok seviyorum ama içinde kadınlık hormonu olduğu için sütten geçer diye ben içmiyorum. Bebeklere direk belki güçlü olabilir.
Bizim henüz 1 tam çıkmış dişimiz var her hangi bir şey yapmadı.Dişleri nasıl koruyorsun newvitten karartır diye başlamadım ona
Ben eurofins’e yaptırmıştım memnun kalmıştım. Doktorum de george’a da bakan testi (prenetal’dı adı) önermişti. Normalde fransız laboratuvarına gidiyordu prenetal testi aynı firmanın İtalya’dakinde bakılmıştı.Kızlar yardım genetik testi fetal dna sanırım A&D labaratuvar nasıl güvenilirmi
Hic denk gelmedim.bakayim.aradaBen ebebekten alıyorum perşembeden pazara kampanyalarında %25 indirime giriyo bazı haftalar sleepy ıslak mendiller
Canim oyuncagi sen mi sormustun dün? En sevdigi iki oyuncak kızımın.Müzikli.oldugu icin,müzige ilgisi varBen ebebekten alıyorum perşembeden pazara kampanyalarında %25 indirime giriyo bazı haftalar sleepy ıslak mendiller
Cok gecmis olsun canim,benim kız o kadar cok düstü kiKızlar 3 gündür inanılmaz koşturmalı geçti ve aşırı yorgundum. Dün gece bebem uyandı aldım yatağa emzireyim diye daha biz yatmamıştık. Yanıma koydum diğer tarafta yastıklar vardı emmek istemeyince sarıldım yattım ve içim geçmiş. Ağlama sesine uyandım. Yere düşmüş yavrum emekleme pozisyonundaydı. Baktık, kontrol ettik vücudunu çok şükür birşeyi yoktu. Burnunun sağ kanadı kırmızıydı halıya sürtmüş, yanağını ve alnının sağı az kırmızıydı. Arnica sürdük biraz oynattık hemen uyumasın diye.
Bugün doktora gidecektik grip aşısı için gidince muayene etti çok şükür bir şey gözükmüyor. Kafa üstü düşmesindense yüzüstü daha iyi dedi. Yüzdeki organlar beyin için tampon görevi görüyormuş. İlk 24-48 saat kontrol etmek gerekiyormuş, normal halinden garip davranıyor mu, kusma var mı diye. Biz bu durumda direk tomografi önermiyoruz dedi bir şeyi yoksa gereksiz radyasyon alıyor diye. Bugün bir bebek gelmiş yataktan düşme sebebiyle kafasında şişlik ve göçük varmış, ultrason çekmişler kırık varmış beyin cerrahı da takip yapalım demiş. Ona bile yaptırmamışlar tomografi. Ama bebişin durumu bunlar hariç iyiymiş. Tüm çocuklarımızı korusun Allah