Kızlar 3 gündür inanılmaz koşturmalı geçti ve aşırı yorgundum. Dün gece bebem uyandı aldım yatağa emzireyim diye daha biz yatmamıştık. Yanıma koydum diğer tarafta yastıklar vardı emmek istemeyince sarıldım yattım ve içim geçmiş. Ağlama sesine uyandım. Yere düşmüş yavrum emekleme pozisyonundaydı
. Baktık, kontrol ettik vücudunu çok şükür birşeyi yoktu. Burnunun sağ kanadı kırmızıydı halıya sürtmüş, yanağını ve alnının sağı az kırmızıydı. Arnica sürdük biraz oynattık hemen uyumasın diye.
Bugün doktora gidecektik grip aşısı için gidince muayene etti çok şükür bir şey gözükmüyor. Kafa üstü düşmesindense yüzüstü daha iyi dedi. Yüzdeki organlar beyin için tampon görevi görüyormuş. İlk 24-48 saat kontrol etmek gerekiyormuş, normal halinden garip davranıyor mu, kusma var mı diye. Biz bu durumda direk tomografi önermiyoruz dedi bir şeyi yoksa gereksiz radyasyon alıyor diye. Bugün bir bebek gelmiş yataktan düşme sebebiyle kafasında şişlik ve göçük varmış, ultrason çekmişler kırık varmış beyin cerrahı da takip yapalım demiş. Ona bile yaptırmamışlar tomografi. Ama bebişin durumu bunlar hariç iyiymiş. Tüm çocuklarımızı korusun Allah