2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Selam canım
İyiyim sen nasılsın?

Kasım indirimlerinde boğuluyorum
İndirim kovalıyorum
Varsa indirim paylaşın
İyiyim ben de
Hiç fırsat bulamıyorum Kasım indirimlerine bakmaya. Neler var mesela indirimde olan bu ara alışverişi çok saldım. İyi mi kötü mü bilemedim

Bence zorlama, sevdiği yediği şeylerden devam et 1-2 dişi daha çıkınca ve büyüdükçe yer… ya da biraz uzun süre aç kalsın, belki çok aç olmadığı için de yemiyor olabilir…
Vallahi sevdiği şeylerden devam edeceğim gibi şu diş ağrıları falan bir hafiflesin patlamak üzere olan dişleri var onlarda bir çıksın da sonra tekrardan denerim böylece hem ben strese girmem hem de hanfendi kusma konusunda master yapmamış olur

Kafa o kadar gidik ki geçen yıl diyip durmuşum geçen kış diyecektim

Birtek bu köyde pskolojim çocuk konusunda iyi oluyor benim yaşımdakilerin 3-4 tane en az 35-40 yaşındaki kadınların 10 civarı artı ölen bir sürü bebekleride olmuş demekki yapılabilirmiş diyorum bu yokluk imkansızlık içinde
Yinede on sene kadar üçüncü düşünmüyorum belki ozaman düşünmeye başlarım hep dört çocuğum olsun istedim ama okadarına dayanamayacağım galiba
Kv zorla gçndermişti eşim eltime yapışmış birsüre oda üçüncüyü doğurdu ama bebeğin doğsunda geleyim gene demeye başladı
Eli yanacak öyle öğrenecek heralde sürekli başında duramıyorum yanımdada götüremiyorum çok soğuk diğer odalar

Bende bez denemesi yaptım buara
Baby turco
Bebem natural
Sleepy
Üçüde aynı üretim gibi birbirinin aynısı aynı şikayetli bezler olduğunu farkettim
Molfix ve bimdeki will gerisini hatırlamadığım bezlerde aynı sanki birbirinin prima boykot ve pahalı diye denemedik
Annem prima kullanmış eskiden çook memnun kalmış
İki bebekte bezleneceği için uygun bir bez olsun istedimde ilk ğç bez uygun sadece ve memnun kalmıyorum o bezlerden
Başka bez önersi olan varmı

Kızlar islak mendil stogum.bitti var mi indirim haberiniz ya da tavsiyeniz? Uzun zamandir almayinca fiyat algim.gitmis durumda,bu fiyat uygun mu ve bunu kullanan var mi?

Eklentiler

• 1000028344.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar islak mendil stogum.bitti var mi indirim haberiniz ya da tavsiyeniz? Uzun zamandir almayinca fiyat algim.gitmis durumda,bu fiyat uygun mu ve bunu kullanan var mi?
Şuan kullandığım bu ama bio naturali de kullandığım için sarı yeşil renklisi bana güzel gelmedi hem ince hem kokusunu beğenmedim bio natural kalın olduğu için belkide

5 numara e bebekte yoktu. Gectin mi 5e buyuk geliyor mu
5 numara dun baktığımda molfıxın mavı paketinde vardı, sarı paket bıtmıs tı.. Ama ben n11 den aldım kuponla, daha uyguna geldi bebege gore..
4 numaradayız canım, ındırım varken stokluk aldım 5 numarayı, eninde sonunda gececegız..

Soyle bir sey

Kızlar doğum günü hazırlıklarında ne durumdasınız ben anı olarak bir hediyelik hazırlamak istiyorum ama bulamadım hiçbir şey var mı öneriniz? 5 tane falan olacak aile arasında olduğu için

Kızlar doğum günü hazırlıklarında ne durumdasınız ben anı olarak bir hediyelik hazırlamak istiyorum ama bulamadım hiçbir şey var mı öneriniz? 5 tane falan olacak aile arasında olduğu için
Ben de magnet tarzi cok baktim.instadan baka baka biktim yaptirmayacagim sanirim 1 yas fotosu polo kart cikartip verecegim . Ayrica iki yer var dogum gunu esyalari balon vs satan oraya gidecegim. Masa ortusu aldim linensten . Pasta yaptiracagim . Ben iyi ki dogdun yazisi nerde yaptiriliyor onu merak ediyorum sunun gibi

Eklentiler

• 1000079573.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 20
Magnet ben de istemiyorum ya o yüzden hiç fikir bulamadım. Direkt polo kart foto olarak mı vericeksin? Ben de farklı farklı fotolarını sepete koyabilirim diye düşündüm anı olarak kalır diye araştırıcam biraz daha bakalım.
Arkadaki yazıyı nerede yaptırdığını yazmamış mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…