- 17 Mart 2010
- 26.263
- 67.701
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #80.341
Selam canım
İyiyim ben deSelam canım
İyiyim sen nasılsın?
Kasım indirimlerinde boğuluyorum
İndirim kovalıyorum
Varsa indirim paylaşın
Vallahi sevdiği şeylerden devam edeceğim gibi şu diş ağrıları falan bir hafiflesin patlamak üzere olan dişleri var onlarda bir çıksın da sonra tekrardan denerim böylece hem ben strese girmem hem de hanfendi kusma konusunda master yapmamış olurBence zorlama, sevdiği yediği şeylerden devam et 1-2 dişi daha çıkınca ve büyüdükçe yer… ya da biraz uzun süre aç kalsın, belki çok aç olmadığı için de yemiyor olabilir…
Kafa o kadar gidik ki geçen yıl diyip durmuşum geçen kış diyecektimEvet ben 1 tog kidzee almıştım geçen yıl nisan gibi bana ozaman yeterli gibiydi bu sene bu aralar ince geldi 20-21 derecelerde sabaha karşı benimkiler üşüdü ensesi soğuktu saten bu sene yatak odasını kapayıp kullanıyorum benimkilerin burnu sıcakta çok tıkanıyor geçen yıl sürekli açıp yatırıyordum sonradan anladım sıcaktanmış
2 tog aldım 21 22 cıvarı bızım ev, gece 30 kere kalkıyorum üsüyor mu acaba diye uyuyamıyorum ya ben deBugun wkk ye baktim 1.6 cok kalin ev 23 derece bwnim kiz bayilir icinde. Kidzee var mi sen de
Bezde %25 ındırım var ama n11 den kuponla daha uyguna geldi.. 5 numara stokluyorum ben deE bebekten indirimde bez ve kıyafet aldım kıyafetteki indirim bitmiş ama bez, pamuk, oyuncak vs. devam ediyor sanırım
5 numara e bebekte yoktu. Gectin mi 5e buyuk geliyor muBezde %25 ındırım var ama n11 den kuponla daha uyguna geldi.. 5 numara stokluyorum ben de
Birtek bu köyde pskolojim çocuk konusunda iyi oluyor benim yaşımdakilerin 3-4 tane en az 35-40 yaşındaki kadınların 10 civarı artı ölen bir sürü bebekleride olmuş demekki yapılabilirmiş diyorum bu yokluk imkansızlık içindeBizim doktor huzursuzsa calpol verebilirsiniz, ağrısı olmasa huzursuz olmaz dedi. Ben kendim bazı günler başım ağrıyor sabrediyorum mesela, sonra parol içip niye kendime eziyet etmişim diyorum. Çocuğa niye eziyet edeyim. Gece sık uyanıyorsa ertesi gün calpol veriyorum. Bari bi gece rahat etsin.
Onun harici ıhlamur rezene melisa bişey daha vardı unuttum verebilirsin dedi ama onların faydasını görmedim.
Kızım 3 yaşına gelene kadar hamile kalırsam aldırırım diyordum-ki evli insanların çocuk aldırması saçma gelirdi bana. Değilmiş. Neyse sonra çocuğum oturaklaştı da ikinciyi yaptım. Hatta bi kere yaptım erken doğum oldu, inatla bir daha yaptım.
Ama oğlum çok uslu. O da hareketi ama huysuz değil. Eğer kızım oğlum gibi olsaydı hemen yapardım ikinciyi. Hatta genç olsam, sağlığıma güvensem üçüncüyü bile yapardım şimdi. Ama o zaman kesin yardımcı alırdım eve. Eşim asla asla asla diyor. Ona ikinci çok zor geldi. Önceden 3 çocuk, 5 çocuk diyordu. Ah bi uyusak hepsi geçecek. Emin ol, uyumaya başladıkları zaman diyeceksin ki dünya varmış. Allah hepimize sabır versin.
Evlenince anlarsın diyorlardı. Ondan bişey anlamadım ama çocuğun olunca anlarsın dediklerini anladım gerçekten. Yaşamayan asla bilemez. Öğrencilerimi bile o kadar farklı gözle görüyorum ki şimdi. Keşke daha önce anne olsaydım. Hayatımdan çalınmış yıllar olarak görüyorum o genç yetişkinliğimi.
Kv zorla gçndermişti eşim eltime yapışmış birsüre oda üçüncüyü doğurdu ama bebeğin doğsunda geleyim gene demeye başladıCanım yüzyıldır kadınlar ister tek çocuk, ister birden fazla doğuruyorlar, bir güzel büyütüyorlar, bizim içgüdülerimizde var. Senin şu tereddütün bile çocuklarını düşünen ve en iyisini yapmaya çalışan bir anne olduğunu gösteriyor. Benim mottom “biz yapmazsak kim yapar”
Bu arada kayınvaliden ne yaptı döndü mü memlekete
Eli yanacak öyle öğrenecek heralde sürekli başında duramıyorum yanımdada götüremiyorum çok soğuk diğer odalarIki yasina kadar dunyayi dokunarak ogreniyorlar sozcukle ogrense bile bir gun sobaya dokunabilir. Soba icin demir vs cevrelik oluyor annem ondan kullanmis bize. Hadi hayirlisi iki cocuk da ayri bir nimettir ben de ekonomiye guvensem isterdim Allah nasip ederse tabi.
Şuan kullandığım bu ama bio naturali de kullandığım için sarı yeşil renklisi bana güzel gelmedi hem ince hem kokusunu beğenmedim bio natural kalın olduğu için belkideKızlar islak mendil stogum.bitti var mi indirim haberiniz ya da tavsiyeniz? Uzun zamandir almayinca fiyat algim.gitmis durumda,bu fiyat uygun mu ve bunu kullanan var mi?
Tüh yorum gelmeyince aldim gectimŞuan kullandığım bu ama bio naturali de kullandığım için sarı yeşil renklisi bana güzel gelmedi hem ince hem kokusunu beğenmedim bio natural kalın olduğu için belkide
5 numara dun baktığımda molfıxın mavı paketinde vardı, sarı paket bıtmıs tı.. Ama ben n11 den aldım kuponla, daha uyguna geldi bebege gore..5 numara e bebekte yoktu. Gectin mi 5e buyuk geliyor mu
Birtek bu köyde pskolojim çocuk konusunda iyi oluyor benim yaşımdakilerin 3-4 tane en az 35-40 yaşındaki kadınların 10 civarı artı ölen bir sürü bebekleride olmuş demekki yapılabilirmiş diyorum bu yokluk imkansızlık içinde
Yinede on sene kadar üçüncü düşünmüyorum belki ozaman düşünmeye başlarım hep dört çocuğum olsun istedim ama okadarına dayanamayacağım galiba
Kv zorla gçndermişti eşim eltime yapışmış birsüre oda üçüncüyü doğurdu ama bebeğin doğsunda geleyim gene demeye başladı
Eli yanacak öyle öğrenecek heralde sürekli başında duramıyorum yanımdada götüremiyorum çok soğuk diğer odalar
Ben de magnet tarzi cok baktim.instadan baka baka biktim yaptirmayacagim sanirim 1 yas fotosu polo kart cikartip verecegim . Ayrica iki yer var dogum gunu esyalari balon vs satan oraya gidecegim. Masa ortusu aldim linensten . Pasta yaptiracagim . Ben iyi ki dogdun yazisi nerde yaptiriliyor onu merak ediyorum sunun gibiKızlar doğum günü hazırlıklarında ne durumdasınız ben anı olarak bir hediyelik hazırlamak istiyorum ama bulamadım hiçbir şey var mı öneriniz? 5 tane falan olacak aile arasında olduğu için
Kötü değil biraz ince yapılı ikili ikili alıp kakayı ancak siliyorumTüh yorum gelmeyince aldim gectimiptal edeyim mi edilebiliyorsa?
Magnet ben de istemiyorum ya o yüzden hiç fikir bulamadım. Direkt polo kart foto olarak mı vericeksin? Ben de farklı farklı fotolarını sepete koyabilirim diye düşündüm anı olarak kalır diye araştırıcam biraz daha bakalım.Ben de magnet tarzi cok baktim.instadan baka baka biktim yaptirmayacagim sanirim 1 yas fotosu polo kart cikartip verecegim . Ayrica iki yer var dogum gunu esyalari balon vs satan oraya gidecegim. Masa ortusu aldim linensten . Pasta yaptiracagim . Ben iyi ki dogdun yazisi nerde yaptiriliyor onu merak ediyorum sunun gibi