2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Geçmiş olsun, böyle böyle alışacak . Ben arnica krem ya da incia’nın s.o.s doğal stick kullanıyorum

Ben pandemiden önce gidip yaptırmıştım bakırköyde bir yerde çok da memnun kaldım. Ama koltuk altı ve bikini için tekrar gitmem lazım. Bana bir yerde emzirme bitince başlayabilirsiniz demişlerdi. Beyaz tenliyim çok yok idare ederim diye düşünüyorum

Kizlar yazilanlari surekli okuyorum ve takip ediyorum genel olarak ama bi turlu firsatim olmuyor. Benim oglan halen gece saat basi uyaniyor emiyor geri uyuyo, uykusunu arttimaj icin napmam lazim bilemiyorum. 8 tane disi cikti onun huysuzlugu mudur nedir surekli mizmiz. Onun disinda anca emeklemeye ugrasiyo, kalkiyo kipirdak.
Lazere 6 aydan sonra baslayabilirsiniz demislerdi, 3.seansima gittim bi sorun yok yalnizca sezaryen bolgesine atis yapmiyolar, benim orda kalmamisti zaten.

Benimki meme emmemesine rağmen saat başı kalkıyor. Ayaktan ayağa gezdiriyoruz biz de. Gece 1 veya 2 kere biberon veriyorum ama yine de uyumuyor. Doymakla alakalı değilmiş yani.

Canım maşallah sekiz diş biz üç dişte perişan olduk

Kızlar benim kız da sürekli geniz akıntısı içine akıyor Buda rahatsızlanıp boğazı kızarıyor öksürük olarak geri dönüyor ne yapmalıyım

Bizde de durum aynı, ben bazen biraz bekliyorum belki kendi kendine uykuya döner diye ama yüzde doksan dönmüyor. Dün yatakta dolaştı dolaştı dolaştı, en son başıma geldi oturdu "emmehh emmehh" diye bağırdı. Mecbur verdim meme. Bazen meme versem de uyuyamıyor, kucakta sallanıp gezerek uyuyor.

Memede uyumaya alışan bebe kolay kolay bu alışkanlığı bırakmıyor ve sık uyanmaya devam ediyor dedi herkes. Taa ki memeden ayrılana kadar yani. Ben kabullendim artık.

Benimki meme emmemesine rağmen saat başı kalkıyor. Ayaktan ayağa gezdiriyoruz biz de. Gece 1 veya 2 kere biberon veriyorum ama yine de uyumuyor. Doymakla alakalı değilmiş yani.
Bu ayrilik kaygisi doneminde de kalkip kontrol ediyolarmis da nereye kadar be kardesim, azicik uyu sen dr rahat et biz de edelim

Bizimki belli bi saatten sonra donmuyo uykuya asla, babasi asagiya indiriyo bebek arabasinda uykuya daliyo 1 saat kadar, ben de o arada uyuyorum iyi geliyo

Gündüz zaten gözünü açıyor bakıyor, insan görürse kapatıp uyumaya devam ediyor. Görmezse koridora çıkıp bizi arıyor.
Bizimki biraz tombul, daha emekleme kisminda bile usenip aglayip kendini kaldirttiriyo, o asamalara gelemedik. Ama evet bakip uyumaya devam ediyo, kimse yoksa aglamaya basliyo. Gerci gorse de agliyo bu aralar, emzirince anca sakinliyo

Arkadaşlar, bebiktolara banyo sonrası saç kurutma makinesini ne zaman kullanmaya başlıyoruz? Kesin korkar gerçi benim kızım
Bugün onu düşündüm havalar soğuyor nasıl olacak diye
Kesinlikle öyle o yüzden bi türlü başlayamadım kullandığımız iğneler ilaçlar hep hormonlu diye bugünleri bekliyorduk bak geldi bile
Çok şükür beee di mi kız şuan bu mesajı yazarken yüzüm gülüyor Rabbim cümlemizin yüzünü hep güldürsün

Kim bu herkes yaa lütfen ağızlarını hatıra açsınlar memede uyutmaya alışmış bir anne olarak onlardan rica ediyorum evrene olumsuz yorum yapmasınlar desinlerki “emerek uyuyan çocuk 10. Ay da yatar sonra sabah kalkar mis gibi güzel güzel uyur, iyi ki meme de uyutmaya alıştırdın” desinler lütfen nolur

Ben saç kurutma makinesini bebeklikten beri kullanıyorum. Korkmuyor. Havlunun üstünden tuttum hep vücuduna. Şimdi yaz diye kullanmıyorum. Yine başlarım.

Ben saç kurutma makinesini bebeklikten beri kullanıyorum. Korkmuyor. Havlunun üstünden tuttum hep vücuduna. Şimdi yaz diye kullanmıyorum. Yine başlarım.
Ben hiç kullanmadım şimdiye kadar, artık yavaştan ihtiyaç duyuyor gibiyim ama ne şekilde kullanmalıyım bilemedim.

Allah'ım olabilir mi öyle bir şey, lütfen olsun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…