2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
S Sret-Nise tulumların kalitesi çok güzel. Bir iki kere yıkandı bile. Fermuarlı olan daha kullanışlı. Düğmelinin düğme yerleri biraz saçma duruyor. İkili üst de çok güzel. %100 pamuk yazıyor.

Başka birşeyi var mı hangi sehirdesin bilemiyorum ama bizde şuan kusma ve ishalle başlayıp griple devam eden değişik bi salgın varmış öğretmenimiz yazmıştı.çok geçmiş olsun
İstanbul. O zaman yarın kontrol edeyim ishal durumunu ;( Hafta içi de dudak bağı ameliyatı olcaz eğer grip vs olursa ertelenir gibi ;(

Kızlar dün gece çok yağmur gök gürültüsü vardı benim kız sürekli uyandı sıçrayarak. Yanıma alıp yatırdım sakinleştirdim. Ama acayip uykusuz kaldım. Resmen içim uyuyor şuan bugün gündüz de emerken uyuyakaldı kucağımda yerine yatırayım derken aşırı bir tepki ile bacaklarını kollarını sallayarak sıçradı korktu oluyor mu sizin böyle

Bugün kendi doktorumuza gösterdik sonuçları aynı sizinki gibi dedi kolesterolleri önemsemedi b12 si biraz düşük birde ferritin onları söyledi önemli olan bunlar dedi.biz hala emeklemedigini bastirdigimizda içe dönük bastığını ayak boğumları eşit olmadığını da gösterdik bi kac tahlil daha aldı d vitamini eksikliğine bağladı biraz ortopediye gidelim mi dedik sonuçlara göre konuşalım dedi bakalım ne diyecek

Kozlar aranızda lazer epilasyona başlayan varmı
Ben kızım 6 aylıkken özel bölge çene ve koltuk altına yaptırdım. Koltuk altıma daha önce de yaptırmıştım. O iyi oldu. Ama buz lazer özel bölgede çok işe yaramadı. Doktora giderken jilet yapa yapa eski haline döndü. Çenemde de 2 tane kıl vardı 30 oldu. buz lazer yaptırmayın.

Kozlar aranızda lazer epilasyona başlayan varmı
Ben öncesinde lazerle sıfırlamıştım. Hamilelikle tekrar hiç gitmemişim gibi çıktı. Ev tipi olan cihazlardan düşünüyorum bebekle gidemem diye ben de. Ev tipi olanlardan kullanan var mı ? Memnun kaldığınız, kalmadığınız her türlü fikre açığım

Cok gecmis olsun bazi bebekler emeklemeden yuruyor ya oyle mi olacak acaba d vitamini kac cikmisti ocean 400 kullaniyorum ben

Bende yeni başladım ama lazer yapan kadın sezeryan yerime yapmak istemiyor korkuyor bişey olur diye ama maalesef o bölgede de var siz de de aynı şey oldu mu

Bende yeni başladım 6 ay sonra yapmaya başlıyorlarmış sadece sorun sezeryan yerime yapmak istemiyor kadın hala kızarık duruyor ve korkuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…