2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Bende aylardır kendim yerde bebeğim park yatağında yatıyor çünkü sabaha karşı tutturunca yanıma alıyorum kendi yatağıma hiç yatmadım çoçuklarda yatmıyor hatta koltuğa çıkmak istiyorlar koltuk ve yatak tanımıyorlar hep yerdeyiz yerde şişme yatağım var düşme tehlikesi olmuyor ama heryerim tutuldu o ayrı

Hatta ben altlarını bile ya yerde ya park yatağın içinde açıyorum yoksa benim kafa gidik alt açtığımda hep bişiler eksik oluyor bebekleri yanlız bırakıyorum gidip alana kadar yoksa yükseğe bırakamam bi turlarını yerde tamamlarlar bende alışkanlık oldu bazen kocam diyo iki büklüm orda niye açıyorsun die bilmem alıştım on aydır

Benimki de halen 3 yada 4 uyku uyuyo, gece surekli uyandigi icin gunduz telafi ediyo gibime geliyo. Gunduz uyudugu icin de gece uyaniyo olabilir. Iyice kisir dongu bizimki de.

Benim bebeğim iki üç aylıkken gece 8 saat gündüz 5 saat kesintisiz uyurdu kimi zaman. Şimdi gece bile saat başı kalkıyor. Öc alıyor sanırım

Benim yatak odam bu Yatağı duvara yapıştırdım. Kaloriferden dolayı boşlukları yastık ile doldurdum. Ayak kısmında sandalye girecek kadar boşluk vardı oraya 3 sandalye koydum. Sandalyelerin üzerine yastık. Bi tarafta ben yatıyorum benim yanımda da park yatak var üzerimden atlarsa. Sadece benim başımı koyduğum yerde bişey yok eğer başımın üzerinden atlıyor ve ben uyanmıyorsam bu da benim suçum olsun

Benim bazen gündüz hiç uyumuyor;(

Kızlar yarın kızım ameliyat olacak. Dudak , dil bağlarından ve vajinal yapışıklık da kesilecek. Travma olmaması için genel anestezi kararı verildi. Anestezi alacak diye çok üzgünüm. Anestezinin bebeğe sinir sistemi beyne zararı var mıdır??? Doktorlar çok rahat sürekli de sormak istemiyorum;(

Benimki de tek uyku yapıyor kuzum. Bu haftaya kadar 1-4 arası uyurdu. Bir daha 8 de gece uykusuna yatardı. Bu ara 1.5-2 arası yarım saat uyursa uyuyor. Gece uykusuna da 7.5-8 de yatıyor genelde pesti çıkıyor cunku… kuzenimin de 1 ay kucuk 8 aylık. O hiç uyku yapmıyor mesela. Gece 9 da uyuyor bir daha. Hiç olmasa keşke böyle şeyler ama oluyor malesef

Biz bir aydır 2 uyku yapıyoruz uykularıda düzenli mutlaka saati gelince uyuyor demekki bebekten bebeğe değişiyor erkek kardeşimde bu aylarda gündüz uykusunu tamamen bırakmıştı asla uyutamıyorduk gündüz oğlum da iki kere uyuyunca annem şaşırıyor siz uyumazdınız diye

Endişelenme, benceen az zararla yapılacaktır eminim her şey. Bilgim yok ama sonuçta bu şekilde yapmayı uygun gordulerse doktoruma guvenirdim. Çabucak, sağlıkla atlatsin minik.

Son düzenleme:
Ayyy içime su serptin canım. Sabah kaçta uyanıyor peki 1 e kadar dayanabiliyorsa çok iyi. Anneme anlattım bu derdimi beni daha da gerdi. Bu ayda tek uyku olmaz alıştırma çocuğu zorla uyut diye zorla olmuyor işte o işler. Benim yeğenlerimi büyütü annem onlar uyurlardı benim çocuk onlara değişik geliyor.

7.30 da kalkıyoruz canım. 1 de bir kestiriyor işte. Bir daha aksama kadar ayakta… ya işte öyle dedikleri gibi olmuyor malesef. Benimki de baksan gece 7.30 tan sabah 7.30 a kadar 12 saat uyuyor ortalama. Gündüz uykusuyla falan 13 saat uyursa uyuyor. Enazından gece kalkmadan uyuyor diye avutuyorum kendimi ben de. Yapacak bir şey yok… bu ara gerçi bazı günler gece de çok kalktı. Dişten de yapıyor olabilir. Bu hafta 2 diş çıkardı. İnşallah geçici bir süreçtir ve sonrasında normale döner

Diştendir canım muhtemelen rahatlayınca geçer eski düzene dönersiniz inşallah benim oğlan mutlaka gece uyanıyor kesintisiz uykusu yok gündüz böyle olunca bende zorlanıyorum zamanla alışacağız inşallah

Kızlar kızım nefes alamiyor ya ondan dolayi da uyuyamiyor,deli gibi agliyor dayanamiyorum.kucagimda uyutuyorum koyunca uyaniyor 2 saattir bu durumdayiz.en son pes ettim yazik oluyor uykusuna ben de uzanayim kucagimda uyusun dedim yattim yataga.kuzuma sarilmis sekilde yaziyorum.bunu.doktora gitmeli miyiz? Ates yok diye gitmiyorum kac gündür ama nasil gececek bu hastalik böyle beklemenin zarari olur mu,doktor ne gibi bir tedavi verebilir?

Bizde de aynı. Ben kafasını tutuyorum babası burnunu çekiyor ama kuduruyor bizimki. Çok sinirlenirse gizli silahını çıkarıyor; babasının elini yalıyor o zaman da gülmekten çekemiyoruz
Canım şimdiden geçmiş olsun ama mantık olarak (çok bir bilgim yok) kısa süreli işlem olacağı için ona göre daha az anestezi vereceklerdir. İnşallah sorunsuz geçer iyileşir çabucak

Geçmiş olsun canım burun temizliği diyorlar sadece.

İnşallah çok teşekkür ederim

Canım benim de bu konuda bir bilgim yok ama inşallah kolay sağlıklı bir şekilde atlatır. Sen içini ferah tut dua edelim hep beraber.

Bir de benim kızda da vajinal yapışıklık var orta kısımda. Doktor krem önermişti henüz alıp kullanmadım çünkü genelde 1 yaşında kendiliğinden açılıyormuş. Bizim başta tamamen kapalıydı şimdi sadece orta kısımda kaldı. Sizin durum nasıldı? Bilgilendirirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…