- 25 Ekim 2023
- 972
- 1.784
- 39
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.281
Yeğenimin boğumları eşit değildi, o da emeklemeden yürüdü. Doktora götürdüler bir ayağı kısa mı korkusuna çok şükür değildi. Sadece bizimkiler yeğenimi tutarken hep aynı taraftan tuttukları için yeğenimin tuttukları taraftaki ayakta daha az boğum olmuş (umarım anlatabilmişimdir). Boğumlara çok takılmamak ama bir baktırmak da lazımBugün kendi doktorumuza gösterdik sonuçları aynı sizinki gibi dedi kolesterolleri önemsemedi b12 si biraz düşük birde ferritin onları söyledi önemli olan bunlar dedi.biz hala emeklemedigini bastirdigimizda içe dönük bastığını ayak boğumları eşit olmadığını da gösterdik bi kac tahlil daha aldı d vitamini eksikliğine bağladı biraz ortopediye gidelim mi dedik sonuçlara göre konuşalım dedi bakalım ne diyecek
Ben bi sorun yaşamadım. Kızarık mıydı o zaman nasıldı hiç hatırlamıyorum.Bende yeni başladım 6 ay sonra yapmaya başlıyorlarmış sadece sorun sezeryan yerime yapmak istemiyor kadın hala kızarık duruyor ve korkuyoruz
Ben de onlardan almak istiyorum ama ucuz da değil. İşe yaramazsa çöpe atılacak para değil.Ben öncesinde lazerle sıfırlamıştım. Hamilelikle tekrar hiç gitmemişim gibi çıktı. Ev tipi olan cihazlardan düşünüyorum bebekle gidemem diye ben de. Ev tipi olanlardan kullanan var mı ? Memnun kaldığınız, kalmadığınız her türlü fikre açığım
Sen böyle yazinca ne kadar olabilir ki diye baktim 13 binden basliyor 28 e kadar gördüm braun bu,baska marka bakmadim ilk sirada bu cikinca.ben baya geride kalmisim 2-3 bin oldugu yerlerdeyim halaBen de onlardan almak istiyorum ama ucuz da değil. İşe yaramazsa çöpe atılacak para değil.
Aaaa bunu ben de merak ediyorum. Emziriyorum gitsem mi bilemedim. Yarım kalmıştı benimKozlar aranızda lazer epilasyona başlayan varmı
Kızarık benim o yüzden hiç yapmadığı için korktu kadınBen bi sorun yaşamadım. Kızarık mıydı o zaman nasıldı hiç hatırlamıyorum.
6.aydan sonra başlayabiliyormuşuz ben başladım sadece sezeryan yerime dokunmadılar ilk seansımda kafama takıldıAaaa bunu ben de merak ediyorum. Emziriyorum gitsem mi bilemedim. Yarım kalmıştı benim
Ben de onlardan almak istiyorum ama ucuz da değil. İşe yaramazsa çöpe atılacak para değil.
Braun ve philips lumea dan kendi çevremde memnun kalan baya kişi varmış alıp da memnun kalmayan görmedim bu iki modelden. Özellikle philips ile komple bitireni de duydum ama dediğiniz gibi pahalı modeller…Sen böyle yazinca ne kadar olabilir ki diye baktim 13 binden basliyor 28 e kadar gördüm braun bu,baska marka bakmadim ilk sirada bu cikinca.ben baya geride kalmisim 2-3 bin oldugu yerlerdeyim hala
sağol canım ben de gün alayım o zaman. Vayyy be tüp bebeğe başlıyoruz diye yarım bırakmıştım nerdeeeennn nereye6.aydan sonra başlayabiliyormuşuz ben başladım sadece sezeryan yerime dokunmadılar ilk seansımda kafama takıldı
Ev tipi almıştım ama vakit olmadığı için kullanmıyorum yoksa kullanmak istiyorum iyi oluyor çünküKozlar aranızda lazer epilasyona başlayan varmı
Kesinlikle öyle o yüzden bi türlü başlayamadım kullandığımız iğneler ilaçlar hep hormonlu diye bugünleri bekliyorduk bak geldi bilesağol canım ben de gün alayım o zaman. Vayyy be tüp bebeğe başlıyoruz diye yarım bırakmıştım nerdeeeennn nereye
Birşey çıkmadı çok şükür d vitaminini değişti biraz dozu arttırdı ocean yeterli gelmemiş bize üstelik düzenli her sabah vermiştimYeğenimin boğumları eşit değildi, o da emeklemeden yürüdü. Doktora götürdüler bir ayağı kısa mı korkusuna çok şükür değildi. Sadece bizimkiler yeğenimi tutarken hep aynı taraftan tuttukları için yeğenimin tuttukları taraftaki ayakta daha az boğum olmuş (umarım anlatabilmişimdir). Boğumlara çok takılmamak ama bir baktırmak da lazıminşallah bir şey çıkmayacak
Benim eşim aslında tüm olaylara bilimsel bakar ama bilim öyle birşey ki her teorinin karşıtı da var eşime artık konuşmak fayda etmiyor dünyanın en anlamlı cümlesinide kursam kendi bildiği doğru … odayı değiştiriyorum artıkCanım bizim evde televizyon var ama bebekten önce de sonra da hiç açmadık. Gittiğimiz yerlerde de açık olsun istemiyoruz. (Zaten bi yere gitmiyoruz) ama yerinde olsam eşimle sakin bir tonda elimde bilimsel belgelerle ( mümkünse kağıt olarak çıktı olsun, konuşma sonunda ona verirdim) konuşurdum. Eğer eşinin dini hassasiyeti varsa (dini açıdan evladın ailesi üzerindeki haklarından) bahsederdim. Ama bunu konuşurken asla suçlayıcı değil. Kendi hatalarımı eksiklerimi de katardım işin içine. Ve bu konuda da ondan düzelmem için yardım isterdim. Yani koca evde tek sorun eşimin tv izlemesi değildir imajı verirdim. (Bence değildirde). Konuşma süresince hep sakin kalırdım. Beni delirtsede asla yükselmez sakince anlatırdım. Baktım dinlemiyor hala devam ediyor. O tv açtığında bebeği odadan mümkün olduğunca çıkarırdım. (Ama trip yapmadan) kusura bakma akıl vermek değil maksadım sadece yazını görünce ben ne yapardım diye düşündüm.
b 12 ile d vitamini eksikliği önemliymiş hareket kabiliyeti üzerinde bu arada benim kızımda emeklemiyor ki iki gün sonra on aylık olucaz bizimkininde d vitamini düşüktü ama doktorumuz ona bağlamadı hatta dr en son muayenede hiç bi sıkıntı yok diğer bebeğinle kıyaslamayı bırak diyerek kızdı bize bugün sabah ise bizi şaşırttı geri geri gitmesi bitti artık tam emeklemesede ileri doğru komondo gibi sürünüp evi turluyor ama olabilir her bebek emekleyecek diye bir şey yok her bebeğin gelişimi farklı emekleme bir gelişim basamağı değil oğlum bir aydır emekliyor nerdeyse yürüyecek ikisi ikiz olsada farklı bebekler sonuçta oğlan daha kilolu doğmuştu anne karnındada bi hafta ilerdeydi cinsiyet farkıda var karakter farkıda mesala kızımın yaptığı bazı şeyleri de oğlan yapamıyor seninki belki emeklemeden yürüyecek bu arada cuma günü kapıdan sallamıştım bu cumada yapacamBugün kendi doktorumuza gösterdik sonuçları aynı sizinki gibi dedi kolesterolleri önemsemedi b12 si biraz düşük birde ferritin onları söyledi önemli olan bunlar dedi.biz hala emeklemedigini bastirdigimizda içe dönük bastığını ayak boğumları eşit olmadığını da gösterdik bi kac tahlil daha aldı d vitamini eksikliğine bağladı biraz ortopediye gidelim mi dedik sonuçlara göre konuşalım dedi bakalım ne diyecek
Ne verdi canım bende düzenli kullandım fakat tükürüyo bence bizim öyle olunca bidaha sıkıyorum şimdiBirşey çıkmadı çok şükür d vitaminini değişti biraz dozu arttırdı ocean yeterli gelmemiş bize üstelik düzenli her sabah vermiştim
Bende yıllar yıllar evvel tüm vücut alexandrite lazere gitmiştim iki üç yıl sürmüştü artık son zamanlar senede bir kere yaz başı gidiyordum genel tarama için hamilelikle birlikte tek tük tüy gibi çıkanlarda çıkmıyor artık doğuruncada tamamen yok oldular bende herkese böyle oluyor sanmıştım geçen arkadaşımın tekrar çıkmış sizde söyleyince şaşırdımBen öncesinde lazerle sıfırlamıştım. Hamilelikle tekrar hiç gitmemişim gibi çıktı. Ev tipi olan cihazlardan düşünüyorum bebekle gidemem diye ben de. Ev tipi olanlardan kullanan var mı ? Memnun kaldığınız, kalmadığınız her türlü fikre açığım
Sarı kantaron yağı iyi gelir ama güneşle etkileşime girmemesi lazım.Bu arada arkadaşlar benim oğlum bu emekleme aşamasında kafasını oraya buraya vuruyor çat diye düşüyor yürüme arkadaşıyla yanlız bırakmaya gelmiyor morluk ve şişlik olmasın diye ne sürüyorsunuz
Ay ne güzel öyle olsaydı keşke. Bende tam tersi oldu. Başa dönmüş gibi hissediyorumBende yıllar yıllar evvel tüm vücut alexandrite lazere gitmiştim iki üç yıl sürmüştü artık son zamanlar senede bir kere yaz başı gidiyordum genel tarama için hamilelikle birlikte tek tük tüy gibi çıkanlarda çıkmıyor artık doğuruncada tamamen yok oldular bende herkese böyle oluyor sanmıştım geçen arkadaşımın tekrar çıkmış sizde söyleyince şaşırdım
Ay ne güzel öyle olsaydı keşke. Bende tam tersi oldu. Başa dönmüş gibi hissediyorum