-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.321
Benim kızım ben saçımı kuruturken bile korkup ağlıyor farklı odaya geçip kurutuyorum resmen kışın nasıl kurutcam saçını bilmem havlu ile iyice kurutmaya caliscam olmadı ya da yavaş yavaş alistirmaya cabalicamBen hiç kullanmadım şimdiye kadar, artık yavaştan ihtiyaç duyuyor gibiyim ama ne şekilde kullanmalıyım bilemedim.
Benimki de korkacak gibi geliyor, inşallah alışır.Benim kızım ben saçımı kuruturken bile korkup ağlıyor farklı odaya geçip kurutuyorum resmen kışın nasıl kurutcam saçını bilmem havlu ile iyice kurutmaya caliscam olmadı ya da yavaş yavaş alistirmaya cabalicam
Burun aspiratörü. Elektrik süpürgesine takıyorsun. Kronik sinüzit olarak kendi burnumu da öyle temizliyorum. 40 senedir hiç temizlememişim diyim ben sana. İnternete yaz çıkar. Video falan da vardır.O nasıl bişey
Benim kız hasta burnuna dokundurtmuyor kesinlikle,nefes alamiyor ama temizletmiyor,sanki bir yerini kesiyorum deli gibi agliyor pes edip birakiyorum.bir de güclü anlatamam degdirtmiyir bile burnuna sekilden sekile giriyorBenimki ablasının saçını kuruturken koştura koştura geliyor makineye
Birimiz kafasını tutuyor, diğerimiz yapıyor. Yoksa durmuyorlar.Benim kız hasta burnuna dokundurtmuyor kesinlikle,nefes alamiyor ama temizletmiyor,sanki bir yerini kesiyorum deli gibi agliyor pes edip birakiyorum.bir de güclü anlatamam degdirtmiyir bile burnuna sekilden sekile giriyor
Valla tutturmuyor bizim kızBirimiz kafasını tutuyor, diğerimiz yapıyor. Yoksa durmuyorlar.
Biz aylardır yer yatağında yatıyoruz. Hç düşme yaşamadık doğal olarak. Neden öyle denemiyorsun? Bariyerden de atlarlar çünkü artık.
Biz de yakina kadar kızımla yerde yattık, iki yorganı üst üste koyduk. Ama artık yer bizim bayağı serin oluyor, ben tedirgin oldum. Yatağı duvara yapıştırdım, başlıktan dolayı biraz boşluk kaldı, oralara yastık koydum güzelce. Ayak tarafına bariyer aldım ama bariyer alçak valla. Arkasına sandalye koyduk iki tane de, onların sırt kısmı daha uzun. Yanında ben yatıyorum diye yan tarafa bariyer almadım ama oraya da yine sandalyeleri koydum. Yatak odası perşembe pazarı gibi ama napim.Valla tutturmuyor bizim kız
Yer yataginda nasil yaticaz yer yataginda yatmadik ki hic,öyle bir alanimiz da yok
Yürüteci benim oğlan da sevmedi canım bize eşimin bi akrabası verdi bizde hani dedik oyalanır falan ama sevmiyor. Alıştıramadık yani.Ay kafayi yicem.yürüteçten korktu iyi mi? Binmek istemiyor,alistirmaya calisiyorum,sadece oyuncaklariyla oynuyor.nasil alistircam ben bu kizi? Siz nasil ögrettiniz? Kendim sürüyorum anlasin diye yok. Bir de yine yataktan dustu cok canım sıkkın yatak bariyeri alicam artik wellgro kullanan var mi,ne almaliyim?
Bariyer alsam da fayda degil yani.wellgro nun 150 65 cm boyutuBiz de yakina kadar kızımla yerde yattık, iki yorganı üst üste koyduk. Ama artık yer bizim bayağı serin oluyor, ben tedirgin oldum. Yatağı duvara yapıştırdım, başlıktan dolayı biraz boşluk kaldı, oralara yastık koydum güzelce. Ayak tarafına bariyer aldım ama bariyer alçak valla. Arkasına sandalye koyduk iki tane de, onların sırt kısmı daha uzun. Yanında ben yatıyorum diye yan tarafa bariyer almadım ama oraya da yine sandalyeleri koydum. Yatak odası perşembe pazarı gibi ama napim.
Canim ben hic uyutmaliyim diye yaklasmadim kizima,uykusu gelince sinyal veriyor aslinda o ögretti bana rutinini,zamanla degistire degistire.uyutayim derdim yok,uykusu geldiginde anliyorum kucagima aliyorum.sabah 1 kez ögleden sonra da 1 kez uyuyor simdilik bakalimKızlar selam ne zamandır giremiyorum hiç birlkmiş bir sürü gündemler. Benim çılgın oğlan 10 ay 5 günlük oldu ve günlerdir büyük çabalarıma rağmen sanırım artık tek uyku yapmak istiyor. 6. Ayında hala 4 uyku yapan çocuğa 4 ayda bir şeyler oldu. Mümkün değil 2. Uykuyu uyutamıyorum ya çığlık kıyamet saatler sürüyor uyursa şansıma o da yarım saatçim bir uyku uyuyor diyorum o kadar emeğime yazık bir de uyursa gece uykusu çok sarkıyor o sebeple sanırım buna adapte olacağız ama çok küçük geliyor henüz tek uyku için. Aranızda tek uykuya düşen var mı? Sanmıyorum bence düşen yoktur ama. Psikolog bir arkadaşım var uyku konusuyla da ilgileniyor ona anlattım durumu o da tamamen tek uykuya geçme sinyalleri bunlar dedi bazı bebekler 8 ayda bile geçermiş ama genel olarak 1 yaş sonrası 14 15 aylıkken falanmış normali. Bilmiyorum ya üzülüyorum da ama uyutmaya çalışırken de kendim yıpranıyorum.
Bende fayda değil açıkçası, sabah uyanınca hemen gidip tutup ayağa kalkıyor, azıcık egilse düşer aşağı. (Ben bu esnada tutuyorum tabi)Bariyer alsam da fayda degil yani.wellgro nun 150 65 cm boyutu
Canım benim bebeğimde gündüz bir uyku yapiyor o da kırk dakika falan sürüyor ikinci uykuya da bazı günler beş gibi falan yatıyor bazen hiç yatmıyor duyuyorum bazı anneler üç saat falan uyutuyor gündüzleriKızlar selam ne zamandır giremiyorum hiç birlkmiş bir sürü gündemler. Benim çılgın oğlan 10 ay 5 günlük oldu ve günlerdir büyük çabalarıma rağmen sanırım artık tek uyku yapmak istiyor. 6. Ayında hala 4 uyku yapan çocuğa 4 ayda bir şeyler oldu. Mümkün değil 2. Uykuyu uyutamıyorum ya çığlık kıyamet saatler sürüyor uyursa şansıma o da yarım saatçim bir uyku uyuyor diyorum o kadar emeğime yazık bir de uyursa gece uykusu çok sarkıyor o sebeple sanırım buna adapte olacağız ama çok küçük geliyor henüz tek uyku için. Aranızda tek uykuya düşen var mı? Sanmıyorum bence düşen yoktur ama. Psikolog bir arkadaşım var uyku konusuyla da ilgileniyor ona anlattım durumu o da tamamen tek uykuya geçme sinyalleri bunlar dedi bazı bebekler 8 ayda bile geçermiş ama genel olarak 1 yaş sonrası 14 15 aylıkken falanmış normali. Bilmiyorum ya üzülüyorum da ama uyutmaya çalışırken de kendim yıpranıyorum.
Canım uyutmak için uğraşıyorum dediğim bende uykusu gelmeden zorla uyutmaya çalışmıyorum tabiiki yanlış anlaşılmasın. Uyku sinyallerini takip ediyorum gözünü ovuşturuyor esniyor mızmızlanıyor götürüyorum uykuya ama bunlara rağmen direniyor ve uyumuyor nerdeyse 1 saat 1.5 saat sürüyor uyutmak anlatmak istediğim buyduCanim ben hic uyutmaliyim diye yaklasmadim kizima,uykusu gelince sinyal veriyor aslinda o ögretti bana rutinini,zamanla degistire degistire.uyutayim derdim yok,uykusu geldiginde anliyorum kucagima aliyorum.sabah 1 kez ögleden sonra da 1 kez uyuyor simdilik bakalim
İnşallah öyledir gece tabiiki uyanıyor akşam yatırayım sabah kalksın yokta gündüz algıları aşırı açık kurallı bi çocuk bebek arabasında falan uyumaz mesela kesinlikle paşa keyfine göre hepCanım benim bebeğimde gündüz bir uyku yapiyor o da kırk dakika falan sürüyor ikinci uykuya da bazı günler beş gibi falan yatıyor bazen hiç yatmıyor duyuyorum bazı anneler üç saat falan uyutuyor gündüzlerimümkün değil uyumaz gece uykusu iyiyse sürekli bölünmüyorsa yetiyordur demek ki ona
Hepimiz böyle düşünür yayarsak olur benceAllah'ım olabilir mi öyle bir şey, lütfen olsun çünkü
Benım kızım da 4 5 gun korktu, ortaya bırak, kendı incelesin bıraz, tekerleklerıyle oynar yavas yavas alısır, bızımkı muzıklıydı muzık calınca baslıyodu cıglıgıAy kafayi yicem.yürüteçten korktu iyi mi? Binmek istemiyor,alistirmaya calisiyorum,sadece oyuncaklariyla oynuyor.nasil alistircam ben bu kizi? Siz nasil ögrettiniz? Kendim sürüyorum anlasin diye yok. Bir de yine yataktan dustu cok canım sıkkın yatak bariyeri alicam artik wellgro kullanan var mi,ne almaliyim?
Aynen ben de muzikli aldimBenım kızım da 4 5 gun korktu, ortaya bırak, kendı incelesin bıraz, tekerleklerıyle oynar yavas yavas alısır, bızımkı muzıklıydı muzık calınca baslıyodu cıglıgı