2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Bitkilerim öldü bakamamaktan balkona ortam hazirladim kiz oynarken kalanlari kurtarayim diye yok durmuyor asla nerde tehlike orda.oyun citine biraktim agliyor,ortada biraktim isi ya ne kadar zor bir bebegim var cok uzuluyorum bitkilerimi de kaybettim

İyiyiz canım şükür
Bebek 7 diş çıkardi tavşan gibi dolanıyor
Emeklemeye başladı

Seninki napiyo?
Kızlar bebeği yürüyen var mıdır?
MAsallah bizimki daha 1 tane anca cikardi ucu göründü onun da.bu ayda yürüyen varsa ona da masallah benim kiz belki yurürdü ama 1 aydir cok engwlledigimi dusünüyorum tasinmadan öturu,citi gec aldim,ev kirli diye salmadim ortaliga,yürüteci de yeni alicam doktor alma dedi diye aman kafamda deli sorular,kafam cok dolu onu farkettim su an.yapacak cok sey var ve hicbir sey yapamamanin altinda ezilmis durumdayim

İşe başladın mı?
Yürüteci ben kaldircam artık emekliyor
Seninki çok erken dönmeye filan başlamıştı

Mühendisinoglu var ya insta da benim oğlan ile aynı günler doğdu yürüyor onunki

İşe başladın mı?
Yürüteci ben kaldircam artık emekliyor
Seninki çok erken dönmeye filan başlamıştı

Mühendisinoglu var ya insta da benim oğlan ile aynı günler doğdu yürüyor onunki
Hadi ya masallah.evet benimki 4.5 aylikken baslamisti emeklemeye ama dedigim gibi belki 1 ay bile degil 2 aydir engelliyorum hareketini,tasiniyoruz her yer heryerde ev kirli diye,bizden kaynakli olabilir yürümemesi.yürüteci emeklesin diye mi almistin? Ben gittigim yere gelsin diye alicam gerek yok mu yoksa? Benim.kiz yapisik bana.biraz dursa icinde is yaparim belki.yok ben calisamicam maalesef bu cadiya benden baskasi bakamaz

İcim buruk,bir tuhaf hissediyorum.bugün diger evle bagimiz tamamen koptu,her gün gelip gidiyorduk yavas yavas tasinmistik.tüm esyalar cikti artik,baskasi yasayacak orda.ay niye tuhaf oldum bilmiyorum,degisik hissediyorum
Bizde taşınalı neredeyse 2 ay oldu ve asla şuan yaşadığım evi sevemiyorum o evde çok mutluydum.oğlumun okulunun hemen yanındaydı hiç çıkmak istemedim çok kolaylık olacaktı bana bebekle onu okula bırakıp almak. okula getirdiğimde hergun şöyle dalıp bi bakıyorum çıktığımız eve üstelik ilk kez taşınmıyorum ama demekki farkına varmadan evle bi bağ kurmuşum

Özel degilse neden ciktiniz canim? Okulun yaninda yeri de güzelmis

Yürüteci hareket etsin diye aldım benimki daha bir haftadır emekliyor çok geç kaldı
Artık emeklesin kalksın tutunsun yürüsun
Yurutece daha az bindiririm yani

Bugun mama ıle ıcırdım antıbotıgı sabah 150 cc yapmıstım 130 kadarını ıctı, zorlamadım ögürmesın dıye, hemen kaldırdım, mamayı sadece Anakucagında ıcıyor bu arada. Midesi bulandı, öğürecek gıbı oldu ama hemen gezdirdim oyuncak verdım eline dikkati dagıldı. Sukur sabahı atlattık, aksam da ıcırebılırsem ınsallah

Al al al
Butun koca bir nesil yurutecle buyuduk..

Kizlar yürütec alacaktim vazgecip yürume arkadasi mi alayim,kafam karisti bi akil verin
Yurutecı suan Yurume arkadası gibi de kullanıyor, ılk arabam var ebebekten almıstım, onu da Yurume arkadası gıbı kullanıyor.. Ellerini bırakıyor ayakta durup, pek yakında gelıyor gelmekte olan

Ben de iki tulum ve ikili uzun kollu üst aldım, çok beğendim. Kaşığımız çok diye almadım.
Tulumların kalitesi nasıl memnun musun?
Canım makarna lütfen markası son denetlemede içerisinde zararlı madde tesbiti vardı. İstersen bir bak?

Canım bizim evde televizyon var ama bebekten önce de sonra da hiç açmadık. Gittiğimiz yerlerde de açık olsun istemiyoruz. (Zaten bi yere gitmiyoruz ) ama yerinde olsam eşimle sakin bir tonda elimde bilimsel belgelerle ( mümkünse kağıt olarak çıktı olsun, konuşma sonunda ona verirdim) konuşurdum. Eğer eşinin dini hassasiyeti varsa (dini açıdan evladın ailesi üzerindeki haklarından) bahsederdim. Ama bunu konuşurken asla suçlayıcı değil. Kendi hatalarımı eksiklerimi de katardım işin içine. Ve bu konuda da ondan düzelmem için yardım isterdim. Yani koca evde tek sorun eşimin tv izlemesi değildir imajı verirdim. (Bence değildirde). Konuşma süresince hep sakin kalırdım. Beni delirtsede asla yükselmez sakince anlatırdım. Baktım dinlemiyor hala devam ediyor. O tv açtığında bebeği odadan mümkün olduğunca çıkarırdım. (Ama trip yapmadan) kusura bakma akıl vermek değil maksadım sadece yazını görünce ben ne yapardım diye düşündüm.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah hemen geçer.

Seninle komşu olmalıyız maşallah

Bence ekran maruziyeti derken yani şuan 9 aylık bebeğe faydalı olacak ekranda herhangi bir şey yok ki. Tamam ekrandan etkilenmiyor olsun çocuk ama faydası var mı? Eşiniz şöyle mi diyor “ekranın zararı yok” kabul edelim zararı yok, çocuk bizler gibi ekran başında izlesin, arka planda sesleri duysun ve saatler geçirsin. Her gün en az 1-2 saat geçirsin hiç bir faydası olmayan. Peki benim anne-babalığım?! Neden faydası olacak şeyler yapmak varken komple faydasız olan bir şeye maruz bırakayım. Belki eşiniz izlememiş olsaydı küçükken şuan çok çok daha farklı yerlerde ve düşüncede olabilirdi. Kim bilir

Ben de bu evden hemen taşınmak istiyorum. Bir ev bulduk ama fiyatının düşmesini bekliyoruz.

AA bilmiyordum bir bakayım zaten yemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…