- Konu Sahibi sunshine__
- #79.261
Kızlar kızım yaklaşık 1 saattir uyanık ve bu 6. Oluyor kusuyor ne yapmam lazım doktora mı gitmeliyim ya da başka ne yapabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım. Hiç başıma gelmedi bilemedim.Kızlar kızım yaklaşık 1 saattir uyanık ve bu 6. Oluyor kusuyor ne yapmam lazım doktora mı gitmeliyim ya da başka ne yapabilirim
Şimdilik uyudu. Bakalım 8 i buldu yorgunluktan uyudu (Geçmiş olsun canım. Hiç başıma gelmedi bilemedim.
Ev sahibimiz kendi ev sahibiyle mahkemelik oldu tahliye kararı aldılar evine geçecekti mecbur çıktıkÖzel degilse neden ciktiniz canim? Okulun yaninda yeri de güzelmis
Başka birşeyi var mı hangi sehirdesin bilemiyorum ama bizde şuan kusma ve ishalle başlayıp griple devam eden değişik bi salgın varmış öğretmenimiz yazmıştı.çok geçmiş olsunŞimdilik uyudu. Bakalım 8 i buldu yorgunluktan uyudu (
İstanbul. O zaman yarın kontrol edeyim ishal durumunu ;( Hafta içi de dudak bağı ameliyatı olcaz eğer grip vs olursa ertelenir gibi ;(Başka birşeyi var mı hangi sehirdesin bilemiyorum ama bizde şuan kusma ve ishalle başlayıp griple devam eden değişik bi salgın varmış öğretmenimiz yazmıştı.çok geçmiş olsun
Bebik nasıl?İstanbul. O zaman yarın kontrol edeyim ishal durumunu ;( Hafta içi de dudak bağı ameliyatı olcaz eğer grip vs olursa ertelenir gibi ;(
Canım şimdi nasıl? İnşallah biraz daha düzelmiştirİstanbul. O zaman yarın kontrol edeyim ishal durumunu ;( Hafta içi de dudak bağı ameliyatı olcaz eğer grip vs olursa ertelenir gibi ;(
Bugün kendi doktorumuza gösterdik sonuçları aynı sizinki gibi dedi kolesterolleri önemsemedi b12 si biraz düşük birde ferritin onları söyledi önemli olan bunlar dedi.biz hala emeklemedigini bastirdigimizda içe dönük bastığını ayak boğumları eşit olmadığını da gösterdik bi kac tahlil daha aldı d vitamini eksikliğine bağladı biraz ortopediye gidelim mi dedik sonuçlara göre konuşalım dedi bakalım ne diyecekKorkma bende panikle doktora sesli mesaj atmıştım oğlumda öyleydi doktorumuz prof ve geri aradı önemli değil bu değerler burdaki referans aralıkları bebeklere göre değil sadece kan deposu düşük diğer hiç bi değeri önemsemedi herşey iyi dedi kan deposu da prematüre doğduğumuz içinmiş Hatta okadar panik oldum ki midem bulandı o akşam yemek yiyemedim takii doktor arayana kadar hiç korkma
Çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşir, ameliyatı da güzel geçer yavrununİstanbul. O zaman yarın kontrol edeyim ishal durumunu ;( Hafta içi de dudak bağı ameliyatı olcaz eğer grip vs olursa ertelenir gibi ;(
Çok teşekkür ederim. Daha iyi . Ara ara öksürüyor. Ama neşeli çok şükürCanım şimdi nasıl? İnşallah biraz daha düzelmiştir
Çok teşekkür ederim umarım kolayca atlatırız. Baya stres yapıyorum;(Çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşir, ameliyatı da güzel geçer yavrunun
Ben kızım 6 aylıkken özel bölge çene ve koltuk altına yaptırdım. Koltuk altıma daha önce de yaptırmıştım. O iyi oldu. Ama buz lazer özel bölgede çok işe yaramadı. Doktora giderken jilet yapa yapa eski haline döndü. Çenemde de 2 tane kıl vardı 30 oldu. buz lazer yaptırmayın.Kozlar aranızda lazer epilasyona başlayan varmı
Ben öncesinde lazerle sıfırlamıştım. Hamilelikle tekrar hiç gitmemişim gibi çıktı. Ev tipi olan cihazlardan düşünüyorum bebekle gidemem diye ben de. Ev tipi olanlardan kullanan var mı ? Memnun kaldığınız, kalmadığınız her türlü fikre açığımKozlar aranızda lazer epilasyona başlayan varmı
Cok gecmis olsun bazi bebekler emeklemeden yuruyor ya oyle mi olacak acaba d vitamini kac cikmisti ocean 400 kullaniyorum benBugün kendi doktorumuza gösterdik sonuçları aynı sizinki gibi dedi kolesterolleri önemsemedi b12 si biraz düşük birde ferritin onları söyledi önemli olan bunlar dedi.biz hala emeklemedigini bastirdigimizda içe dönük bastığını ayak boğumları eşit olmadığını da gösterdik bi kac tahlil daha aldı d vitamini eksikliğine bağladı biraz ortopediye gidelim mi dedik sonuçlara göre konuşalım dedi bakalım ne diyecek
Bende yeni başladım ama lazer yapan kadın sezeryan yerime yapmak istemiyor korkuyor bişey olur diye ama maalesef o bölgede de var siz de de aynı şey oldu muBen kızım 6 aylıkken özel bölge çene ve koltuk altına yaptırdım. Koltuk altıma daha önce de yaptırmıştım. O iyi oldu. Ama buz lazer özel bölgede çok işe yaramadı. Doktora giderken jilet yapa yapa eski haline döndü. Çenemde de 2 tane kıl vardı 30 oldu. buz lazer yaptırmayın.
Bende yeni başladım 6 ay sonra yapmaya başlıyorlarmış sadece sorun sezeryan yerime yapmak istemiyor kadın hala kızarık duruyor ve korkuyoruzBen öncesinde lazerle sıfırlamıştım. Hamilelikle tekrar hiç gitmemişim gibi çıktı. Ev tipi olan cihazlardan düşünüyorum bebekle gidemem diye ben de. Ev tipi olanlardan kullanan var mı ? Memnun kaldığınız, kalmadığınız her türlü fikre açığım