- 24 Aralık 2021
- 2.773
- 13.917
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.221
Çok geçmiş olsunKızım kulak enfeksiyonu oldu, dunden berı perısan haldeyiz, 39.2 ates gorduk, antıbıyotık basladı.. Hayatımın en zor gununu yasıyorum, sureklı aglıyorum,, onu bu halde gormeye dayanamıyorum.. Dua edin bıze, cabucak gecsın
Bi arkadasim da oyle pes etti oda degistiroyor ikisi de ogretmen.Canım artık ingilizce bilimsel çalışmalar birbirimize gönderiyoruz nasıl buluyorsa artık anlamlı fark olmadığını savunan bilimsel yayınları gönderiyor bu video ona izletsem sarsılmazki kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum ve akşama kadar hiç tv yok hali ile bebekler akşam açılınca çok ilgi gösteriyorlar ve şaşırıyorlar bende hemen oda değiştiriyorum bıktım
Kizimda iki uc kere kulak enfeksiyonu oldu yazdan beri. Daha gecen goturdum hocam iyi bakin var mi hala diye. Cok gecmis olsun yavrucaga cabuk iyilessin insallah.Kızım kulak enfeksiyonu oldu, dunden berı perısan haldeyiz, 39.2 ates gorduk, antıbıyotık basladı.. Hayatımın en zor gununu yasıyorum, sureklı aglıyorum,, onu bu halde gormeye dayanamıyorum.. Dua edin bıze, cabucak gecsın
Korkma bende panikle doktora sesli mesaj atmıştım oğlumda öyleydi doktorumuz prof ve geri aradı önemli değil bu değerler burdaki referans aralıkları bebeklere göre değil sadece kan deposu düşük diğer hiç bi değeri önemsemedi herşey iyi dedi kan deposu da prematüre doğduğumuz içinmiş Hatta okadar panik oldum ki midem bulandı o akşam yemek yiyemedim takii doktor arayana kadar hiç korkmaKızlar 9 ay tahlillerinde sorun çıkan var mı bebeğimin kolesterol değerleri yüksek çıktı araya hafta sonu girdi sonuçları doktora gösteremedik inşallah korkulacak bi durum yoktur çok panikledim.
Antıbıyotıgı nasıl verdınız, ıcmıyor, 1 olcek verilecek veremedik bırturluBizde 10 gün önce aynı durumdaydık 39.5 larla gece acile gittik hiç bişeyi yokken biranda ateşlendi 10 gün sonra antibiyotik bitince tekrar kontrole mutlaka gidin bazen geçmeyebiliyormuş geçmiş olsun
Maalesef benim kocamda izlemediğindede arkada açık duracak ve küçükken izlediğini iddia ediyor akademik kariyer olarak iyi de bir mevkiide kendi örnekmiş ama bilimsel çalışmalarda gerçekten ekran maruziyetinin anlamlı olarak fark yaratmadığını söyleyen yayınlar olduğu gibi konuşmada geçikmeyi gerçekten sağladığını söyleyen yayınlarda çokCanım.biz de bu konuda cok tartisiyoruz.doktora bile söyledim bu durumu.maalesef esim tv cok seviyor,izlemese bile sesi olmali o derece.ben hic acmam aramam da.evde tv varsa sıfır ekran mümkün degil,ütopik oluyor,cocuk sürekli bizimle.sonucta.görmesinin cok sıkıntı olmayacagini süresinin önemli oldgunu düsünüyorum artik ben.ki esim tvyle büyümüs biri ve oldukca zeki.cevremde de cok böyle örnek,dedigin gibi hep bir savunma oluyor bu konuda örneklerle.her seyin uç noktada yasanmasi sakıncali geliyor bana.hic tv izlenmeyen bir ev olsa amenna.cocuk bizimle büyüyor biz ne yaparsak onu yapacak.günde 5-10 dk görmesinin sakincasi olmaz diye düsünüyorum, bu benim düsüncem tabi.biraz rahat birak kendini olan sana olacak yoksa
Çok geçmiş olsun canım şifa diliyorumKızım kulak enfeksiyonu oldu, dunden berı perısan haldeyiz, 39.2 ates gorduk, antıbıyotık basladı.. Hayatımın en zor gununu yasıyorum, sureklı aglıyorum,, onu bu halde gormeye dayanamıyorum.. Dua edin bıze, cabucak gecsın
Ben her şeyi mamaya katıyorumAntıbıyotıgı nasıl verdınız, ıcmıyor, 1 olcek verilecek veremedik bırturlu
Ben sabah kızıma yumurta kırıyorum sonra labneyle karıştırıp veriyorum bir kaşık pekmezle tahin veriyorumKizlar günlük menü paylasir misiniz neler hazirliyorsunuz?
Bende aynı o kadar panik oldum ki dünden beri karnım ağırıyor bugün eve elimi bile süremedim kafam hep düşünüyor bi pazartesi olsa o kadar ki bugün acaba anne sütünden mi diye bile düşündüm çünkü yedigi iki lokma yemek burda diğer arkadaşların yazdıklarını okuyorum mesela benim kız ilk tadimlarda sadece o irmikli falan mihallebileri yedi şimdi asla ağzını açmıyor onlara bazen sabah karışım yapayım avakado muz yumurta falan diyorum asla yemiyor ayrı ayrı önüne koyunca biraz yiyorKorkma bende panikle doktora sesli mesaj atmıştım oğlumda öyleydi doktorumuz prof ve geri aradı önemli değil bu değerler burdaki referans aralıkları bebeklere göre değil sadece kan deposu düşük diğer hiç bi değeri önemsemedi herşey iyi dedi kan deposu da prematüre doğduğumuz içinmiş Hatta okadar panik oldum ki midem bulandı o akşam yemek yiyemedim takii doktor arayana kadar hiç korkma
Hep şırınga ile verdim emzirme pozisyonunda kucağımda 3 defada sonra kusmasın diye biraz gezdirdim ve emzirdim çünkü hep öğürdü bi seferinde kustu. Kesinlikle doktorundan probiyotik iste biz kullandığımız halde ishal oldu peşine pişik baya zorladı biziAntıbıyotıgı nasıl verdınız, ıcmıyor, 1 olcek verilecek veremedik bırturlu
Yogurda karıstırdım, bır kasık aldı, ıkıncıde agzını kilitledi, mamaya karsıtrdım, mama bıtınce kustu hepsınıHep şırınga ile verdim emzirme pozisyonunda kucağımda 3 defada sonra kusmasın diye biraz gezdirdim ve emzirdim çünkü hep öğürdü bi seferinde kustu. Kesinlikle doktorundan probiyotik iste biz kullandığımız halde ishal oldu peşine pişik baya zorladı bizi
Mamaya karıstırdım, kustuBen her şeyi mamaya katıyorum
Bize yazd8ginde uzun bir cubuk gibi aparati vardino da acıydi. Baska doktora gotirdum dedim bunu icmiyor hocam baska yazdi tatli. Ve onu da aynen zar zor icirmistik kanepeye kustu. Yogurda koyduk vs neyse o bir olcuyu icene kadar oyunla vs icirdik yarim saat surdu.Mamaya karıstırdım, kustu
Cok pıs kokuyor antıbıyotık ya
Sakin ol yarım saat geçmeden kustuysa tekrar veriyorsun demişti doktor ben sadece şırınga ile verebildim hiç birseye karıştırmadım ama malesef hep öğürdü ben kusmaması icin hemen emzirmeyi cozum bulmuştum calpol Bizdede düşürmedi hep ılık uygulama ile o 4 saati otelemeye çalıştık limonlu çorap falan giydirdik sonra Dolven verdi doktor o düşürdü antibiyotiği 3. Dozunda ancak ateşlenmesi geçtiYogurda karıstırdım, bır kasık aldı, ıkıncıde agzını kilitledi, mamaya karsıtrdım, mama bıtınce kustu hepsını
Ates de yukske hala.. Calpol etkısı gecınce hemen 39a gıdıyo, bebegım ıyılessın baska hıcbısey ıstemıyorum Yaa, nefes alamıyorum suan
Bebek uyanıkken bıktım uyusa da rahatlasam diyoruz uyuyuncada fotolarına bakıp dedikodusunu yapıyoruzAyrı yatıyoruz ama öncesinde mutlaka anne baba saati yapıyoruz. Her akşam yarım saat birlikte yatma, sarılma kuralı koydum ben. (Eğer yapmazsa akıl sağlımı duygu sağlığımın ele geçireceğini ve depresyona girip onu sıkıntıya sokabileceğimi güzel güzel anlattım. Benim duygusal ihtiyacım bu dedim. O da sağolsun bu kurala uyuyor. Seve seve geliyormuş gibi yapıyor) maksat başbaşa vakit geçirmekti ama bebenin fotolarına bakıyoruz şimdilik
İster istemez biz bile uzun süre ekrana baktığımızda konuşmada tembellik oluşturuyor yavaş yavaş gençlerin cümle kuramaması hepsinin aynı kelimelerle kısa kısa derdini anlatması vs de bundan kaynaklı bence bebeklerdede geç konuşmaya sebeb oluyor izleyenleri gözlemlediğimdeMaalesef benim kocamda izlemediğindede arkada açık duracak ve küçükken izlediğini iddia ediyor akademik kariyer olarak iyi de bir mevkiide kendi örnekmiş ama bilimsel çalışmalarda gerçekten ekran maruziyetinin anlamlı olarak fark yaratmadığını söyleyen yayınlar olduğu gibi konuşmada geçikmeyi gerçekten sağladığını söyleyen yayınlarda çok
İyiyiz canım şükürHoşgeldin sudem. Nasılsın?? Bebek nasıl??