- 25 Ekim 2023
- 975
- 1.785
- 39
- Konu Sahibi sunshine__
- #79.181
backslash uzun zamandır girmiyorsun nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canım ama ha 1 ha 2 diyorum (2. Si olanlar nolur kötü yorum yapmayın ) bebiş için ya yoksa yeter banaCesaretinden isteginden ötürü tebrik ediyorum öncelikle allah isteyen herkese kolaylikla nasip etsin
Ahahahah ben de yaptıım ikiledik bakalım 3.den sonra yürümesi lazımmış göreceğizzAhahha kızlar yaptım şimdi İstanbul’da seala okunuyor. Koşarak kızı aldım eşimin çalışma odasına daldım hemen bizi video çek diye. “Noldu noldularla çekime başladı. Ben sözü söyleyip kızı sallarken yüz ifadesi çok komikti en son bitti dedim. “İyice kafayı yedin korkutuyorsun beni” diyor.
Allah isteyen herkese sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Ben bu travmayı kolay kolay atlatıp da 2.ye evet diyemem galiba. (Dedi ve seneye ikinciyi doğurdu olursam da gülmeyin, hep büyük dillerimden bulurum )Aminn canım ama ha 1 ha 2 diyorum (2. Si olanlar nolur kötü yorum yapmayın ) bebiş için ya yoksa yeter bana
Bana da bi tane olduktan sonra ha iki ha sekiz aynı benceAminn canım ama ha 1 ha 2 diyorum (2. Si olanlar nolur kötü yorum yapmayın ) bebiş için ya yoksa yeter bana
Görsel var mi canim ben görmedimKızlar 101 e gelen ikili kaşıkları denediniz mi? Ben bugun denedim ve bayıldımm. Aşırı güzel. Yumusacık. Ve daha çorba kaşığı gibi. Daha çökük içi yani. Belki vardır diye tekrar gittim bugun ama kalmamıştı. Bir oioi kaşıkları bu kadar yumusak gelmişti. Bir de bu. Bunu ondan daha çok sevdim açıkçası. Onu sevenler bunu de bir denesin bence
Psikolojik ve bedenen pek iyi degilim.toparlanabilsek su sorunlar bi bitse iyi olucam sanirim daha rahatlayamadim ama nasil kısır döngüyse is yapacak güc yok vücudumda evi toparlayamiyorum.kız desen yanimda uyuyor dün yine dustu yataktan ay bazen cok caresiz hissediyorum bu mesaji yazarken geldi ustume kustu siz nasilsiniz bebislesheilata nasılsın beybi genel olarak
Ben de iki tulum ve ikili uzun kollu üst aldım, çok beğendim. Kaşığımız çok diye almadım.Kızlar 101 e gelen ikili kaşıkları denediniz mi? Ben bugun denedim ve bayıldımm. Aşırı güzel. Yumusacık. Ve daha çorba kaşığı gibi. Daha çökük içi yani. Belki vardır diye tekrar gittim bugun ama kalmamıştı. Bir oioi kaşıkları bu kadar yumusak gelmişti. Bir de bu. Bunu ondan daha çok sevdim açıkçası. Onu sevenler bunu de bir denesin bence
Görsel var mi canim ben görmedim
İyi günlerde kullanın inşallahBen de iki tulum ve ikili uzun kollu üst aldım, çok beğendim. Kaşığımız çok diye almadım.
Bizim evde tv yok telefonda herkes kendi bebeksiz ortamda kullaniyor ama yine de bu konuyu cokmarastirdim.ve bu videoyu dinle net burda anlatiyor. Cevaplari anlasilir ve insani sarsiyor.Arkadaşlar bebekler için iki yaşa kadar sıfır ekran ya ben gün içinde hiç açmam tv keza annemde öyle ama baba altı otuzda geliyor iki saat bebekler arka planda tv ye maruz kalıyor ya sinirleniyorum laf anlamıyor zararı olmayacağını öyle savunuyor kendi tezini bukadar savunmamıştır artık herakşam kavga oluyor benmi abartıyorum o mu anlayışsız ayı
Off bebeğim yaa biz de ölmedik ama yaşıyoruz da denemezPsikolojik ve bedenen pek iyi degilim.toparlanabilsek su sorunlar bi bitse iyi olucam sanirim daha rahatlayamadim ama nasil kısır döngüyse is yapacak güc yok vücudumda evi toparlayamiyorum.kız desen yanimda uyuyor dün yine dustu yataktan ay bazen cok caresiz hissediyorum bu mesaji yazarken geldi ustume kustu siz nasilsiniz bebisle
Bizim evde tv yok telefonda herkes kendi bebeksiz ortamda kullaniyor ama yine de bu konuyu cokmarastirdim.ve bu videoyu dinle net burda anlatiyor. Cevaplari anlasilir ve insani sarsiyor.
Ben daha hamileyken netleşti bu ekran konusu bizde. Ha illaki bir yerde az da olsa denk geliyor, mesela taşınmadan önce İstanbul'da metroda büyülenmiş gibi ekrana bakardı. Ama onun haricinde gerçekten bizde sıfır. Gittiğimiz her yerde TV kapattiriyoruz (babaanne, anneanne, büyük anneanneler, teyzemler, yengem, kuzenler). TV izleniyorsa ve kapatmiyorlarsa da bir yerde bayramda vs gittiğimizde, eşim kızımı alıp cıkar odadan. İki yaşına kadar en minimumla atlatmaya çalışıyoruz.Arkadaşlar bebekler için iki yaşa kadar sıfır ekran ya ben gün içinde hiç açmam tv keza annemde öyle ama baba altı otuzda geliyor iki saat bebekler arka planda tv ye maruz kalıyor ya sinirleniyorum laf anlamıyor zararı olmayacağını öyle savunuyor kendi tezini bukadar savunmamıştır artık herakşam kavga oluyor benmi abartıyorum o mu anlayışsız ayı