2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Ahahha kızlar yaptım şimdi İstanbul’da seala okunuyor. Koşarak kızı aldım eşimin çalışma odasına daldım hemen bizi video çek diye. “Noldu noldularla çekime başladı. Ben sözü söyleyip kızı sallarken yüz ifadesi çok komikti 🤣🤣🤣 en son bitti dedim. “İyice kafayı yedin korkutuyorsun beni” diyor. 🤣🤣

Ahahha kızlar yaptım şimdi İstanbul’da seala okunuyor. Koşarak kızı aldım eşimin çalışma odasına daldım hemen bizi video çek diye. “Noldu noldularla çekime başladı. Ben sözü söyleyip kızı sallarken yüz ifadesi çok komikti 🤣🤣🤣 en son bitti dedim. “İyice kafayı yedin korkutuyorsun beni” diyor. 🤣🤣
Ahahahah ben de yaptıım ikiledik bakalım 3.den sonra yürümesi lazımmış 😄😄 göreceğizz 😄😄

Aminn canım ama ha 1 ha 2 diyorum (2. Si olanlar nolur kötü yorum yapmayın ) bebiş için ya yoksa yeter bana
Allah isteyen herkese sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Ben bu travmayı kolay kolay atlatıp da 2.ye evet diyemem galiba. (Dedi ve seneye ikinciyi doğurdu olursam da gülmeyin, hep büyük dillerimden bulurum 😂)

Kızlar 101 e gelen ikili kaşıkları denediniz mi? Ben bugun denedim ve bayıldımm. Aşırı güzel. Yumusacık. Ve daha çorba kaşığı gibi. Daha çökük içi yani. Belki vardır diye tekrar gittim bugun ama kalmamıştı. Bir oioi kaşıkları bu kadar yumusak gelmişti. Bir de bu. Bunu ondan daha çok sevdim açıkçası. Onu sevenler bunu de bir denesin bence

Kızlar 101 e gelen ikili kaşıkları denediniz mi? Ben bugun denedim ve bayıldımm. Aşırı güzel. Yumusacık. Ve daha çorba kaşığı gibi. Daha çökük içi yani. Belki vardır diye tekrar gittim bugun ama kalmamıştı. Bir oioi kaşıkları bu kadar yumusak gelmişti. Bir de bu. Bunu ondan daha çok sevdim açıkçası. Onu sevenler bunu de bir denesin bence
Görsel var mi canim ben görmedim

sheilata sheilata nasılsın beybi genel olarak
Psikolojik ve bedenen pek iyi degilim.toparlanabilsek su sorunlar bi bitse iyi olucam sanirim daha rahatlayamadim ama nasil kısır döngüyse is yapacak güc yok vücudumda evi toparlayamiyorum.kız desen yanimda uyuyor dün yine dustu yataktan ay bazen cok caresiz hissediyorum bu mesaji yazarken geldi ustume kustu 😬😂 siz nasilsiniz bebisle

Ben de iki tulum ve ikili uzun kollu üst aldım, çok beğendim. Kaşığımız çok diye almadım.

Görsel var mi canim ben görmedim

IMG_0217.jpeg

Şu canım. Online da var hala. Ordan söyledim hatta bezle birlikte. Diğer aktueller de vardı wepte. Kargo da 25 tl. 2 paket daha söyledim. Babyone bezler de 179 dan gelmişti. Doğum yaptığım hastanede vermişlerdi 1 numarasını. Çok memnun kalmıştım. Kalıpları sleepy gibi ama. Küçük yani. Alacak olanlar ona göre alsa daha iyi olur bence

Anneler bebeklerinizin katı gıdayla arası nasıl ya benim kızım damagina değdiği anda öğürme hareketi yapıyor bugün tam buğday makarnası almıştım makarna lutfenden onu deneyeyim dedim minik minik parçalar halinde verdim kustu :KK43: nasıl alistircam bilmiyorum tel şehriye falan çorbalarda içiyor, pütürlü gıdalar tüketiyor lakin pankek, makarna, mücver,fasulye vs katı gıdaya geciremiyorum eline verdiğimde de oyun hamuru gibi oynayıp atıyor 😂

Arkadaşlar bebekler için iki yaşa kadar sıfır ekran ya ben gün içinde hiç açmam tv keza annemde öyle ama baba altı otuzda geliyor iki saat bebekler arka planda tv ye maruz kalıyor ya sinirleniyorum laf anlamıyor zararı olmayacağını öyle savunuyor kendi tezini bukadar savunmamıştır artık herakşam kavga oluyor benmi abartıyorum o mu anlayışsız ayı

Arkadaşlar bebekler için iki yaşa kadar sıfır ekran ya ben gün içinde hiç açmam tv keza annemde öyle ama baba altı otuzda geliyor iki saat bebekler arka planda tv ye maruz kalıyor ya sinirleniyorum laf anlamıyor zararı olmayacağını öyle savunuyor kendi tezini bukadar savunmamıştır artık herakşam kavga oluyor benmi abartıyorum o mu anlayışsız ayı
Bizim evde tv yok telefonda herkes kendi bebeksiz ortamda kullaniyor ama yine de bu konuyu cokmarastirdim.ve bu videoyu dinle net burda anlatiyor. Cevaplari anlasilir ve insani sarsiyor.

Psikolojik ve bedenen pek iyi degilim.toparlanabilsek su sorunlar bi bitse iyi olucam sanirim daha rahatlayamadim ama nasil kısır döngüyse is yapacak güc yok vücudumda evi toparlayamiyorum.kız desen yanimda uyuyor dün yine dustu yataktan ay bazen cok caresiz hissediyorum bu mesaji yazarken geldi ustume kustu 😬😂 siz nasilsiniz bebisle
Off bebeğim yaa😔😔 biz de ölmedik ama yaşıyoruz da denemez 😂

Bizim evde tv yok telefonda herkes kendi bebeksiz ortamda kullaniyor ama yine de bu konuyu cokmarastirdim.ve bu videoyu dinle net burda anlatiyor. Cevaplari anlasilir ve insani sarsiyor.

Canım artık ingilizce bilimsel çalışmalar birbirimize gönderiyoruz nasıl buluyorsa artık anlamlı fark olmadığını savunan bilimsel yayınları gönderiyor bu video ona izletsem sarsılmazki kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum ve akşama kadar hiç tv yok hali ile bebekler akşam açılınca çok ilgi gösteriyorlar ve şaşırıyorlar bende hemen oda değiştiriyorum bıktım

Ben daha hamileyken netleşti bu ekran konusu bizde. Ha illaki bir yerde az da olsa denk geliyor, mesela taşınmadan önce İstanbul'da metroda büyülenmiş gibi ekrana bakardı. Ama onun haricinde gerçekten bizde sıfır. Gittiğimiz her yerde TV kapattiriyoruz (babaanne, anneanne, büyük anneanneler, teyzemler, yengem, kuzenler). TV izleniyorsa ve kapatmiyorlarsa da bir yerde bayramda vs gittiğimizde, eşim kızımı alıp cıkar odadan. İki yaşına kadar en minimumla atlatmaya çalışıyoruz.

X