- 25 Ocak 2023
- 2.221
- 1.431
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #78.681
Hgb kac cikti bunu onemsiyorlar biz de yarin gidecefizYaaa çok üzüldüm okadar dikkat ettim bestiron kullandım ferritin değeri çok düşük çıktı bütün sonuçları çıkmadı çıkanı doktora attım bakalım ne diyecek
Ben dün zorla calpol verdim, ağzını da açmadı, biraz boğuştum çocukla. Bir saat sonra yine uyandı.Yandık desene calpol vereceğim bu gece bakalım işe yaratacak mi
Biz de bastan beri bunu kullaniyoruz bugun saglik ocagi 1 yasa kadar iyi de ciksa kullanilacak dedisidefer damla önerdi
Ay ben de öyle yabancılamasın isterdim, çok zorluyor beni bazen.Benimki de hiç yabancılamıyor. Saf mıdır nedir diyorum bazen.
Bende verdim şimdi yatarken zaten yatırdıktan yarım saat sonra mızırdanmaya başlıyorsa bütün gece zehir oluyor o değil uykusuzluktan bende hasta olacağımBen dün zorla calpol verdim, ağzını da açmadı, biraz boğuştum çocukla. Bir saat sonra yine uyandı.şükrediyorum yine de hafta sonu her gece iki saat gözü açık durmuştu.
İlk başta hala vardı. Anneanne dede hep vardı. Hep bıraktım 1-2 saat. Tatile falan da gittik. Her gün dışarı çıktık. Tanımadıklarına bile boncuk dağıtıyor.Ay ben de öyle yabancılamasın isterdim, çok zorluyor beni bazen.
Doğduğundan beri kalabalık içinde miydi?
Tetagil bizde de bişe yapmadı hayal kırıklığı. Karanfil tarifini deneyeceğim.Tetagil veriyorum diş jeli banamısın demiyor ağlamaktan helak uykusuzluktan perişan olduk biri bitiyor diğeri başlıyor hiç rahat yüzü göremeyecek miyiz
Bizim gibi değil insan seviyordur bebeBenimki de hiç yabancılamıyor. Saf mıdır nedir diyorum bazen.
Bizim gibi değilTetagil bizde de bişe yapmadı hayal kırıklığı. Karanfil tarifini deneyeceğim.
Bizim gibi değil insan seviyordur bebe. Bizimki de herkese mavi boncuk, gülümsemeler vs. Dışarda otururken yan masaya gülücükler falan diyoruz bizden sıkıldı bu kız başka masaya gitmek istiyor
Biz de her gün çıkarız, aile kalabalık gelen giden çok olur ama asla insan sevmiyor. Kadınları bir nebze tolore ediyor ama erkek hiç sevmiyor kızım ya. Komşumun kızı da yaşına girdi, o da erkek sevmediği bir dönem vardı dedi. Kızlarda oluyor demek ki erkek sevmeme. Daha kaç aylıkken "erkolardan nefret" yükleniyor deseneİlk başta hala vardı. Anneanne dede hep vardı. Hep bıraktım 1-2 saat. Tatile falan da gittik. Her gün dışarı çıktık. Tanımadıklarına bile boncuk dağıtıyor.yapı bence. Kızım erkeklere ağlardı, adam seçerdi.
Ben 35ten sonra insan sevmemeye başladım bakalım kız kaçta başlicakBizim gibi değil
Bir öğrencim vardı, psikolog olmak istiyorum ama insan sevmiyorum diyordu.
O sevmeme hep kalsa keşkeBiz de her gün çıkarız, aile kalabalık gelen giden çok olur ama asla insan sevmiyor. Kadınları bir nebze tolore ediyor ama erkek hiç sevmiyor kızım ya. Komşumun kızı da yaşına girdi, o da erkek sevmediği bir dönem vardı dedi. Kızlarda oluyor demek ki erkek sevmeme. Daha kaç aylıkken "erkolardan nefret" yükleniyor deseneinsan seçiyor vallahi kızım da herkese aynı sıcaklıkta veya soğuklukta olmuyor.
Ben oldum olası pek insan sevmem. Soğuk yapiliyim bir de, eşim de tam aksine çöl sıcaklığı var adamdaBen 35ten sonra insan sevmemeye başladım bakalım kız kaçta başlicakeşimle hayal kuruyoruz tatil beldesine taşınsak ev nerde olsun istersin benim yanıt net dağda etrafta çok insanın olmadığı yerde. İsviçre alplerinde yaşama fikri çık aklımdan
Omlet olarak verdim fakat haşlanmış vermedim farkı var mı bilmiyorumYumurtanın beyazını vermeye başlayan var mı? Bugün omlette beyazından da verdim azar azar bakalım alerji olacak mı diye. Amerikan pediatri akademisi ve Osman Gönülal verebilirsiniz 6+da diyor.
Dün eczacı arkadaşımla konuştum grip aşısı için, yumurtanın beyazına alerji varsa yapmıyor dr’lar dedi. Grip mevsimi de geliyor.
Bence yoktur içerik aynı sonuçta. Onun omletine az beyaz kattım, kalanından kendime göz yumurta yapıp benimkinin beyazından da verdim. Okuduğum yazılarda alerjenlere ne kadar erken başlanırsa ileride o kadar az alerji olma ihtimali oluyor diye okudum onlara güveniyorumOmlet olarak verdim fakat haşlanmış vermedim farkı var mı bilmiyorum
Bizim doktor 7 ay kontrolünde deneyebilirsiniz dedi ama denemedim çünkü bu ara zaten hiççç bişey yemiyor. Dolu dolu biberonları içiyor ama. Diş sürecindendir diyorum. Aslında hiç değil şimdi yalan olmasın. Yoğurtlu şeftali falan yiyor. Soğuk diye hoşuna gidiyor olabilir diye düşünüyorum. Bebek bisküvisi ve ekmek de yiyor. Normal yemek nooo.Yumurtanın beyazını vermeye başlayan var mı? Bugün omlette beyazından da verdim azar azar bakalım alerji olacak mı diye. Amerikan pediatri akademisi ve Osman Gönülal verebilirsiniz 6+da diyor.
Dün eczacı arkadaşımla konuştum grip aşısı için, yumurtanın beyazına alerji varsa yapmıyor dr’lar dedi. Grip mevsimi de geliyor.
Bizimki de tarhanayı sevemedi bi türlü. Sade yoğurt sevmiyor ama meyveli yapınca yiyor. Ihlamuru sevmiyor, ama bebe bisküvisi, yumurta ıhlamur yapınca yiyor. Günü gününü tutmuyor bazen. Değişik tarhanalı tarifler vardı yapan varsa yazabilir mi? (Kocam çok yemek seçer ona benzesin istemiyorum)Bizim doktor 7 ay kontrolünde deneyebilirsiniz dedi ama denemedim çünkü bu ara zaten hiççç bişey yemiyor. Dolu dolu biberonları içiyor ama. Diş sürecindendir diyorum. Aslında hiç değil şimdi yalan olmasın. Yoğurtlu şeftali falan yiyor. Soğuk diye hoşuna gidiyor olabilir diye düşünüyorum. Bebek bisküvisi ve ekmek de yiyor. Normal yemek nooo.