2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Ben dün zorla calpol verdim, ağzını da açmadı, biraz boğuştum çocukla. Bir saat sonra yine uyandı. şükrediyorum yine de hafta sonu her gece iki saat gözü açık durmuştu.
Bende verdim şimdi yatarken zaten yatırdıktan yarım saat sonra mızırdanmaya başlıyorsa bütün gece zehir oluyor o değil uykusuzluktan bende hasta olacağım

Ay ben de öyle yabancılamasın isterdim, çok zorluyor beni bazen.

Doğduğundan beri kalabalık içinde miydi?
İlk başta hala vardı. Anneanne dede hep vardı. Hep bıraktım 1-2 saat. Tatile falan da gittik. Her gün dışarı çıktık. Tanımadıklarına bile boncuk dağıtıyor. yapı bence. Kızım erkeklere ağlardı, adam seçerdi.

Tetagil veriyorum diş jeli banamısın demiyor ağlamaktan helak uykusuzluktan perişan olduk biri bitiyor diğeri başlıyor hiç rahat yüzü göremeyecek miyiz
Tetagil bizde de bişe yapmadı hayal kırıklığı. Karanfil tarifini deneyeceğim.
Benimki de hiç yabancılamıyor. Saf mıdır nedir diyorum bazen.
Bizim gibi değil insan seviyordur bebe . Bizimki de herkese mavi boncuk, gülümsemeler vs. Dışarda otururken yan masaya gülücükler falan diyoruz bizden sıkıldı bu kız başka masaya gitmek istiyor

Bizim gibi değil

Bir öğrencim vardı, psikolog olmak istiyorum ama insan sevmiyorum diyordu.

Benim ikiside çok yabani evime gelen misafirlere kız yine alışıyor zamanla erkekte kucağımda gülüyor aha alıştı diyorum ona dokunup kucağına almak istersen aşırı ağlıyor belki çok insan görmediler hatta sıklıkla avm ye götürdüm bu aralar ikizler arabada birbirlerine bakıyorlar bizi karşıdan gören kısımda oturanda sıkıntı yok ama görmeyen tarafta kim otursa bi süre sonra ağlıyor taki elini tutup burdayım diyene kadar halbuki kardeşini görüyor fakat etraftaki insanlardan mıki korkuyor acaba bukadar yabancılaması normal mi diye sordum doktora sekiz aydan sonra 18 aya kadar bebeklerde yabancı anksiyetesi oluyormuş gayet normalmiş

Biz de her gün çıkarız, aile kalabalık gelen giden çok olur ama asla insan sevmiyor. Kadınları bir nebze tolore ediyor ama erkek hiç sevmiyor kızım ya. Komşumun kızı da yaşına girdi, o da erkek sevmediği bir dönem vardı dedi. Kızlarda oluyor demek ki erkek sevmeme. Daha kaç aylıkken "erkolardan nefret" yükleniyor desene insan seçiyor vallahi kızım da herkese aynı sıcaklıkta veya soğuklukta olmuyor.

Bizim gibi değil

Bir öğrencim vardı, psikolog olmak istiyorum ama insan sevmiyorum diyordu.
Ben 35ten sonra insan sevmemeye başladım bakalım kız kaçta başlicak eşimle hayal kuruyoruz tatil beldesine taşınsak ev nerde olsun istersin benim yanıt net dağda etrafta çok insanın olmadığı yerde. İsviçre alplerinde yaşama fikri çık aklımdan

O sevmeme hep kalsa keşke

Ben oldum olası pek insan sevmem. Soğuk yapiliyim bir de, eşim de tam aksine çöl sıcaklığı var adamda. muhteşem bir fikir ama

Yumurtanın beyazını vermeye başlayan var mı? Bugün omlette beyazından da verdim azar azar bakalım alerji olacak mı diye. Amerikan pediatri akademisi ve Osman Gönülal verebilirsiniz 6+da diyor.
Dün eczacı arkadaşımla konuştum grip aşısı için, yumurtanın beyazına alerji varsa yapmıyor dr’lar dedi. Grip mevsimi de geliyor.

Omlet olarak verdim fakat haşlanmış vermedim farkı var mı bilmiyorum

Omlet olarak verdim fakat haşlanmış vermedim farkı var mı bilmiyorum
Bence yoktur içerik aynı sonuçta. Onun omletine az beyaz kattım, kalanından kendime göz yumurta yapıp benimkinin beyazından da verdim. Okuduğum yazılarda alerjenlere ne kadar erken başlanırsa ileride o kadar az alerji olma ihtimali oluyor diye okudum onlara güveniyorum

Bizim doktor 7 ay kontrolünde deneyebilirsiniz dedi ama denemedim çünkü bu ara zaten hiççç bişey yemiyor. Dolu dolu biberonları içiyor ama. Diş sürecindendir diyorum. Aslında hiç değil şimdi yalan olmasın. Yoğurtlu şeftali falan yiyor. Soğuk diye hoşuna gidiyor olabilir diye düşünüyorum. Bebek bisküvisi ve ekmek de yiyor. Normal yemek nooo.

Bizimki de tarhanayı sevemedi bi türlü. Sade yoğurt sevmiyor ama meyveli yapınca yiyor. Ihlamuru sevmiyor, ama bebe bisküvisi, yumurta ıhlamur yapınca yiyor. Günü gününü tutmuyor bazen. Değişik tarhanalı tarifler vardı yapan varsa yazabilir mi? (Kocam çok yemek seçer ona benzesin istemiyorum)

Kızlar bebeğim su iki gündür neredeyse hiçbir şey yemiyor normalde de çok istahsizdi sekizinci ayın basından beri dişleriyle alakalı galiba ama bu son günlerde ekstra arttti ve dün ilk defa ne yerse kustu midesiyle alakalı olduğunu sanmiyorum çünkü kaşığı gördüğünde bile kendini öğüttü ve gece boyu ağlayıp uyandı damaklarımı ağrıyor tetagil veriyorum bana mısın demiyor zaten napacagimi şaşırdım.Doktora iştahsız dediğimde bu aylar çok normal dedi. Lakin kusmayan kızım dün bütün gün kendini kusturunca işler daha da kariscak heralde dedim bu süreci yaşıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…