- 25 Ekim 2023
- 988
- 1.801
- 39
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #78.641
Biz genelde ana kucağında uyutuyoruz varsa onu denesen. Ordan alıp koyarken uyanıyor ama dalıyor tekrar. (Sallamadan uyutunlara karşı doğmuş kızımBizim sorunumuz kucagimda uyuyor,yatagına koyunca uyaniyor
Üçüncü aydan sonra bıçak gibi kesti attı ana kucağınıBiz genelde ana kucağında uyutuyoruz varsa onu denesen. Ordan alıp koyarken uyanıyor ama dalıyor tekrar. (Sallamadan uyutunlara karşı doğmuş kızım)
Azıcık anayı babayı düşün be yavrum ya uyu işte ana kucağında ( o esnada yavrumu uyanmasın diye sallıyorumÜçüncü aydan sonra bıçak gibi kesti attı ana kucağını
Biz köy usülü ayakta sallamak yer yatağında yatırmakAzıcık anayı babayı düşün be yavrum ya uyu işte ana kucağında ( o esnada yavrumu uyanmasın diye sallıyorum)
Razıyım var ya razıyım, keşke öyle uyusaBiz köy usülü ayakta sallamak yer yatağında yatırmak
Benim fındığım da öyle, neredeyse bir haftadır biraz daha az emiyor derken (ki korktum bayağı, buraya da yazdım hatta) bugün tekrar mememe yapıştı. Herkes dişten dolayı diyor.Kızlar bebeğim ek gıdadan çok beni emmek istiyor nasıl yapıcaz bu işi bu yüzden hiç bırakıp onsuz bir yere gidemiyorum
Ana kucagi miBiz genelde ana kucağında uyutuyoruz varsa onu denesen. Ordan alıp koyarken uyanıyor ama dalıyor tekrar. (Sallamadan uyutunlara karşı doğmuş kızım)
Bizde canım xiaomi c300 ile xiaomi c400 var ikisinden de çok memnunuz uygulama üzerinden takip ediyoruz hareket algılanınca bebek ağlayınca falan kayıt alıyor ağladığında telefona uyarı geliyor gece görüşüde iyi bazen kameradan odaya pış pış diyorum sakinleşiyor gidene kadarKızlar bana iyi bir bebek kamerasi söyler misiniz? Memlekete giderken bebek deterjani dökülmüs biizmkine bozuldu,yeni alicam
Hubble view pro kullanıyorum memnunum ebebekte satılıyorKızlar bana iyi bir bebek kamerasi söyler misiniz? Memlekete giderken bebek deterjani dökülmüs biizmkine bozuldu,yeni alicam
Uyku eğitimeni olarakta geçiyor o özelliğini kullandınızmıHubble view pro kullanıyorum memnunum ebebekte satılıyor
Aa yok o hangi ozellik hiç bilmiyorumUyku eğitimeni olarakta geçiyor o özelliğini kullandınızmı
Bende çok bilmiyorum yanılıyor olabilirimAa yok o hangi ozellik hiç bilmiyorum
Ben yaptırmıştım canım. Bir ay dirsek kırığı sonrası fizik tedavi oldum. Sıkıntı olmadı.Selamlar. Emzirirken fizik tedavi yaptırabiliyor muyuz???
Ben çalışmaya başladım ya onun etkisi çok var okuldan gelince kızımla ilgileniyorum onu dışarı çıkarıyorum sonra da yorgun Argın ama gün içinde bir kere de olsa girmeye çalışıyorumKızlar artık buraya çok az yazıyoruz ya