- Konu Sahibi sunshine__
- #78.661
Çok teşekkür ederimBen yaptırmıştım canım. Bir ay dirsek kırığı sonrası fizik tedavi oldum. Sıkıntı olmadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimBen yaptırmıştım canım. Bir ay dirsek kırığı sonrası fizik tedavi oldum. Sıkıntı olmadı.
Ben çok zorlanıyorum. Sen de zorlanıyor musun?Ben çalışmaya başladım ya onun etkisi çok var okuldan gelince kızımla ilgileniyorum onu dışarı çıkarıyorum sonra da yorgun Argın ama gün içinde bir kere de olsa girmeye çalışıyorum
İş, kızla ilgilen çok yoruyor ya dün migrenim tuttu sabahtan akşama kadar telefonum susmadı ki dün evden çalışıyordum. Akşam 20:30 da gitmişim, kızı eşim uyuttu geldiklerini duymadım bile sabah 5te ilaç aldım hala geçmemişti bugün de işteydim ancak bakabildim buraya. Yakında huniyi takarımKızlar artık buraya çok az yazıyoruz ya
Ben de aylardır ocean kullandım ferritin çok düşük bizim de. Şimdi de dozunu arttırarak ocean kullanıyorum. Temiz içerikli olsun diş karartmasın diye dikkat ediyoruz ama işe yaramıyorlar galiba. Doktorunuz bir şey önerirse bana da söyler misin lütfenYaaa çok üzüldüm okadar dikkat ettim bestiron kullandım ferritin değeri çok düşük çıktı bütün sonuçları çıkmadı çıkanı doktora attım bakalım ne diyecek
Beni şimdi doktorumuz aradı söylediği hemogramı iyi kanda dolaşan demiri ve demir bağlamaları iyi durumda korkulacak birşey yok ilacımıza devam edelim sidefer damla önerdi alacağım ben zaten dişleri fırçalıyorum henüz tamda dişlerimiz uzamadı yeni çıkıyor. Yanlız demir depolarımız düşük Buda biz küçük doğdumuz için vücut hızlı büyüme gerçekleştiği ve kemikler hızlı büyüdüğünden kan hücreleri kan yapmaya yetiştiremiyormuş bundan sonra düzelir dediBen de aylardır ocean kullandım ferritin çok düşük bizim de. Şimdi de dozunu arttırarak ocean kullanıyorum. Temiz içerikli olsun diş karartmasın diye dikkat ediyoruz ama işe yaramıyorlar galiba. Doktorunuz bir şey önerirse bana da söyler misin lütfen
Kesinlikle 2 gecedir uyku yok ağlayarak kalkıyor sürekli ağlama modunda emiyor ama bırakınca kalkıyor gecelerim kabusa döndü azı dişleri çıkıyor sanırım baya vahim durumdayızBenim fındığım da öyle, neredeyse bir haftadır biraz daha az emiyor derken (ki korktum bayağı, buraya da yazdım hatta) bugün tekrar mememe yapıştı. Herkes dişten dolayı diyor.
Valla bende aynı durumdayım sıfır uyku ile işe gidiyorum bi haftadır yarım gün çalışmamda bitti süt iznim 1,5 saate düştüKesinlikle 2 gecedir uyku yok ağlayarak kalkıyor sürekli ağlama modunda emiyor ama bırakınca kalkıyor gecelerim kabusa döndü azı dişleri çıkıyor sanırım baya vahim durumdayız
Tetagil veriyorum diş jeli banamısın demiyor ağlamaktan helak uykusuzluktan perişan olduk biri bitiyor diğeri başlıyor hiç rahat yüzü göremeyecek miyizValla bende aynı durumdayım sıfır uyku ile işe gidiyorum bi haftadır yarım gün çalışmamda bitti süt iznim 1,5 saate düştü
Bende veriyorum çok çok zora kalınca calpolde veriyorum maalesef doktorum bugun zeytinyağına karanfil koy bi hafta on gün serin ve karanlık yerde beklet sonra süz karanfilleri yağı dişlerine sür dedi onu deneyeceğim hayat enerjim kalmadıTetagil veriyorum diş jeli banamısın demiyor ağlamaktan helak uykusuzluktan perişan olduk biri bitiyor diğeri başlıyor hiç rahat yüzü göremeyecek miyiz
10 gün mü kıyamet kopar o kadar bekleyememBende veriyorum çok çok zora kalınca calpolde veriyorum maalesef doktorum bugun zeytinyağına karanfil koy bi hafta on gün serin ve karanlık yerde beklet sonra süz karanfilleri yağı dişlerine sür dedi onu deneyeceğim hayat enerjim kalmadı
Bizim evde tam yirmi gündür her gece kıyamet kopuyor10 gün mü kıyamet kopar o kadar bekleyemem
Yandık desene calpol vereceğim bu gece bakalım işe yaratacak miBizim evde tam yirmi gündür her gece kıyamet kopuyor
Ben 3 gun gidiyorum o 3 gunde ders hazirligi yap bitmeyen evraklari yap ogrencilerimle konus bir ogrencim siir atti inceleyemedim henuz biri siir okumak istiyor dinleyemedim onu da. Okuldaki diger isleri sayamiyorum bile. eve gelince eşim benim mesai bitti cok yoruldum hoop yatana kadar bebisim yemek bende. Valla halilar geldi acip da hala seremedim kendimize iyi bakalim vitamin minarel manevi destek ne bulursak eksik etmeyelimBen çok zorlanıyorum. Sen de zorlanıyor musun?
Benimki de hiç yabancılamıyor. Saf mıdır nedir diyorum bazen.Bebeğim çok insan yabancılıyor. Bu akşam gelen misafirlerin yanında keyifli keyifli oynadı, oturdu. Kimseye yaklaşmadı ama ağlamadı da, bu bile beni çok mutlu etti.