2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    323
Hiç bezelye yedirmedim ya hemüz yapmadığım için hafif kabuklu ya nasıl verebiliriz bilemedim
Aklımda havuç, patates, bezelye, soğan şeklinde pişirmek var. Eğer çatalla ezilmezse blenderdan geçirip taneli olsun diye pirinç katarım diye düşündüm. (Pirinci ayrı yerde haşlayıp)
 
Herkes bıraktı galiba diyeti diğer sayfada hareket sıfır
Evi su basınca diyet ve uyku eğitimi projelerim yarım kaldı canım. Hayal kırıklığına uğradım. Motivasyonum düştü. Yeniden toparlanmaya çalışıyorum. Uyku eğitimini en az bir ay bıraktım ama kızım unutsun sonra başlıcam. Diyete bu hafta yeniden konsantre olurum ins
 
Son düzenleme:
Bende uyku eğitimini soracaktım sana
 
Kuzu kıyma olarak çorbalarına veya sebze yemeklerine ekliyorum. Bir de kuzu pirzola alıp kemirsin diye eline veriyorum
Ne kadar koyuyosun canım onu sormak istedim aslında, az mi veriyorum yeterli mi diye bakacaktm
Bende uyku eğitimini soracaktım sana
Canım gece uykusuna gecicez diye eve gelmiştik su bastığında. Kızla yarım saat yatiyim da uyku eğitimi diyemedim salladım. Ertesi günde usta geldi, halıcı geldi, temizlik devamlı yine salladım. Çocuğun istakrarli davranisa ihtiyaci var, kestim uyku eğitimini. Unutsun bu sureci sonra başlarım. En azından yapılabilirligi hakkında bir fikrim oldu.
 
Su basan senin evin miydi ya. Kafam çok karışık. Nasıl okula başlıycam da ders anlatıcam bilmiyorum. Tam bir mal gibiyim. 2-4-6-7 tam kalkış sabah.
 
Su basan senin evin miydi ya. Kafam çok karışık. Nasıl okula başlıycam da ders anlatıcam bilmiyorum. Tam bir mal gibiyim. 2-4-6-7 tam kalkış sabah.
Benimdi. Depresyona girecek lüksüm olmadığı için hemen bir girdim çıktım. En azından kendimi zorlayacagim seyler yapmak istemiyorum şuan için. Çünkü zaten her şey kolaymış gibi didine didine yaptığım seyleri bir de su basmasi beni bad e soktu.
 
Kumsari ben de avucumla ceviz gibi denebilecek yuvarlaklar yaptım ama mesela küçük bebek kavanozu tarhanaya kattım, yarısını bile içmedi. Dün zaten toplamda yarım kavanoz anca yedi. Bugün biraz daha çok yedi ama kıymalı bişey yemedi. Her günü aynı olmuyor.
 
Evi toparladın mı şimdi
 
Evi toparladın mı şimdi
Evet evde hiçbir sorunu kalmadı. Halıları yıkamacıya vermiştim onlar geldi. Tesisatçı usta geldi. Hatta gelmesi ekstra iyi bile oldu salıncağı kitaplığı duvara astıracak kimse yoktu o ustaya bunları da yaptırdım. Daha çok bile iş bitmiş oldu. Ama mental anlamda toparlanamiyorum. Hem maddi olarak asla toparlanamiyorum sürekli bir seyler de ekleniyor hem de biraz rahat yaşamak fena olmazdı
 
Et olayına bir türlü giremedim. Kıymalı yumurta ile arada et döner ile et ihtiyacını veriyordum. Şimdi de et suyu çorbası aldım. onları yarım cay bardağı boyutunda dondurdum. Tarhana çorbası yaparken içine katicam. Yarım cay bardağı da su katicam cok ağır olmasın diye. Bugün yaptım tadı enfes olmuştu, kızım severek içti. Bir de buz kalıplarına cevizden az et koydum. Onları da öğünlerde veririrm diye düşündüm.
 
Bizim dişimiz çıkıyor huysuzluk diz boyu. Bezelyeyi sevdi ama ilk başta bi kaç kaşık yedi ağrıdan ağladı. Sonra bizimle sofraya oturttuk babaanne gelmişti, kızım da bizimle yemek istedi çıkardım tekrardan 6-7 kaşık daha yedi. Çay kaşığı ile bakınca tık tık ediyor ucu dişinin kaç günde çıkar acaba
 
İlk zımba teli gibi belli olduktan sonra üç haftayı buldu tamamen uzaması. Ağrısı bütün süreç boyunca olmuyor. Çıkarken bir hafta, zimba kadarken bir hafta çok ağrılı olduğu dönem sanırım.


İnşallah canım üstte yazdığım gibi bütün süreç ağrılı gecmedi bizde iki hafta çok yoğun oldu ama. Şuan üst dişler çıkıyor. Bir iki gün ağrılı olduğunu düşündüm şuan normaliz bi sorun yok gibi. Ağrı olmadigi için istahta sorun olmuyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…