- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
- Konu Sahibi sunshine__
- #73.441
Garip sesler cıkaracak aglıyo, onu boyle gorunce benım de aglayasım gelıyoBizimki de ikinci dozu bugün oldu, aşırı huzursuz. Ağlamaktan helak oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Garip sesler cıkaracak aglıyo, onu boyle gorunce benım de aglayasım gelıyoBizimki de ikinci dozu bugün oldu, aşırı huzursuz. Ağlamaktan helak oldu
Emzirince susuyor benimki ama memeden çektiğim an aglıyor yada iyice emzirdim daldı diyelim yatagına yatırıyorum 10 dk sonra geri uyanıyorAynısını dün gece biz yaşadık, saat 12 de uyandı 2 ye kadar neredeyse ağla ağla… bi eşim aldı bi ben aldım, mama veriyoruz almıyor, en sonunda yoruldu mamayı da içerken uyudu… ama aralıksız 1,5-2 saat ağladı…
Ben ağladım DayanamıyorumGarip sesler cıkaracak aglıyo, onu boyle gorunce benım de aglayasım gelıyo
Yok kız. Kıyaslamayayım diyorum ama Google fotoğraflarda hatırlatmalar düşüyor önüme bi bakıyorum oğlum bu zamanlarda dönmüş sürünüp falan koltuk altlarına giriyormuş.ikiside Aralık doğumlu üstelik 1 hafta farkla doğmuşlar oğlum 6 yaşında gerçi onunla daha çok uğraşabiliyordumErkek mi peki? Biz ne yaparsak yapalim kendileri isteyince yapiyorlar.bir kere.dönmüs demek ki dönebiliyor sorun yok,güven bebegine, dönmesi o kadar da iyi bir sey degil tutamiyorsun gece yatakta uykusunda bile dönebiliyor
Öyle de işte ne bileyim dert ediyorum bazen bi kere döndü yapabildi de şimdi niye dönmüyor diyeCanım üstüne düşeni yapmışsın zaten sen. Üstelik başarılı da olmuşsun. Çocuk artık istediğinde dönebiliyor. Şimdi sadece canı dönmek istemiyor demek ki. Keyfi isteyince döner o gene. Yapamıyor değil ya çok şükür. Yapmak istemiyor. Bırak, istediğinde yapar o gene zaten. Hiç yüreğine dert etme… benimki de aynı. Ben de uğraştığımda pek oralı olmuyor. Kendi canı istediğinde özellikle ilgisiz kaldığında daha çok yapıyor. Bir kere yapabildiyse gene yapar o da. Canı istemiyor şimdi demek ki küçümenin
Ayakları çoraplı kaldığı yokki zaten çıkarıp önce çorapları bi güzel yiyor sonra ayaklar hop ağızdaAyakları ve bacakları çıplakken tutmayı daha çok seviyor, otomatikman dönüyor bi süre sonra. Hava ısındı, altını bezle bırak istersen arada.
Benim oglum 4 ay bitmeye yakın arada dönüyordu sonra uzun süre dönmedi, şimdi 5,5 aylık olacak 1 haftadır sağına soluna dönüyor sıkça ama 1 ay neredeyse hiç dönmedi tembelliğineBebekleriniz ilk döndüğünde hergun döndü mü sonrasında Kızım 5 ay 2 günlük 3 gün önce ilk defa döndü o gün bi kac kez döndü ondan sonra bidaha hiç dönmedi 3 gündür
Yarına bir şeyi kalmaz… benim de oğlum ağrı çekmişti ben de onunla ağlamıştım, bol bol kucağına al sevBen ağladım Dayanamıyorum
Demekki olabiliyor o zaman keyiflerine kalmışBenim oglum 4 ay bitmeye yakın arada dönüyordu sonra uzun süre dönmedi, şimdi 5,5 aylık olacak 1 haftadır sağına soluna dönüyor sıkça ama 1 ay neredeyse hiç dönmedi tembelliğine
Ebet kesinlikleDemekki olabiliyor o zaman keyiflerine kalmış
Osman gonulali dinle. Dönmek istemiyor sevmemistir dönmeyi zorlamanin anlami yok diyorÖyle de işte ne bileyim dert ediyorum bazen bi kere döndü yapabildi de şimdi niye dönmüyor diye
Uyandı mı gece hiç ? Çok mu soğuktu ? Genelde üşüse uyanır diye düşünüyorum, 27 derece de zaten çok sıcakKızlar oda gece boyunca 27.5 dereceydi. Oğlumu kısa kollu zıbın ve ince bir alt ile yatırdım. Sabaha karşı 27 ye düşmüş sadece ama göğsü ve sırtı soğuktu. Ya derece yüksekken üşümüş olma ihtimali var mı?
Ya zaten atak mıdır diş midir 4 gecedir sürekli uyanıyor ama daha önceki geceler uzun kollu zıbınla yatırıyordum yine uyanıyordu yani değişen bi şey olmadıUyandı mı gece hiç ? Çok mu soğuktu ? Genelde üşüse uyanır diye düşünüyorum, 27 derece de zaten çok sıcak
Ben özellikle 24-25 derece yapiyorum odayi öyle uyutuyorum 27 derece yüksek bir derece üsütmesi mümkün degil ama sicaktan uyuyamama ihtimali olabilirKızlar oda gece boyunca 27.5 dereceydi. Oğlumu kısa kollu zıbın ve ince bir alt ile yatırdım. Sabaha karşı 27 ye düşmüş sadece ama göğsü ve sırtı soğuktu. Ya derece yüksekken üşümüş olma ihtimali var mı?
Ya bayiliyorum bu bebeklere.her seyi kendileri isteyince kendi zamanlari gelince yapiyorlarBugün kahvaltıdan sonra kızı yere atmıştım jimnastik halısına. Ben bir şeyler okuyordum eşim tv izliyordu birden aaa kız dönmüş dedi ikimiz de fark etmemişiz dönmeyen kızım tam 5 aylık olacakken döndü. Şimdi hep dönmek istiyor