- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- Konu Sahibi sunshine__
- #73.421
Kızlar bebeğinizin dili beyaz mı anne sütü alıyoruz ama hep beyaz bebeğimin pamukçuk yara falan olsa doktorda farkederdi öyle değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanal markette de var mi acaba bu iki al bir ödeBen de çok stok yaptım. Çok pişmanım ;( Bu saatten sonra yapmama kararı aldım. Ama hafta sonu Migros’ta 2 al bir öde var 6 numara için stok yapabilirim şimdiden
Almadıysan cam rende defacto da çok güzel indirim var. Bebişe ya da kendinize çorap alın 7 li yetişkin çorapları 125 tl, erkek kemerleri 100 tl, bebek kilotlu çorapları 50-60 tl şu anBaska öneri lütfen kesin kullanilacak bir sey olsun
Canım kaşlarını iyice bi kontrol et konak olabilir. Ben hiç anlamamıştım çok kaşıyordu minik pütürler kaşimadan oldu sanmıştım. Konağı geçirdikten sonra kasımadi bi dahaKızlar kızım uykusu gelince sürekli eliyle gözünü oynuyor ben de müdahale edip elini tutuyorum.acaba müdahale etmemek mi gerekiyor bir gelisim basamagı mi bu? Gözüne zarar vermesin diye müdahale ediyorum
Döndü canim şimdi emeklemeye de basladi dönme+emekleme gidiyoruz yoruldugu an atiyor kendini dönmeye basliyorBebekleriniz ilk döndüğünde hergun döndü mü sonrasında Kızım 5 ay 2 günlük 3 gün önce ilk defa döndü o gün bi kac kez döndü ondan sonra bidaha hiç dönmedi 3 gündür
Porselen rendem var canim cama yine de gerek var mi ki? Munchkin alıstırma bardagı aldimAlmadıysan cam rende defacto da çok güzel indirim var. Bebişe ya da kendinize çorap alın 7 li yetişkin çorapları 125 tl, erkek kemerleri 100 tl, bebek kilotlu çorapları 50-60 tl şu an
Ufak bir dipnot. Bebek kilotlu coraplarında bedenler aşırı aşırı büyük
Eczacim 30-50 farketmez.en guvenilir temiz icerik mustela dedi 50 faktörĺuk aldim ben de bakalimİstanbulda ilk defa bugün tişört şort giyme günü desem yeridir. 50 faktörlük sebamed baby aldım ama büyük olan kızımın yanakları çok fena oldu. Dermatolog güneş kremi alerji yapmış dedi. Mustela kullanın dedi. Kız için hiç güneş kremi kullanmayın, şapka taksın sürekli dedi. Şimdi de kolları kıpkırmızı, napcam bilmiyorum. Çocuk uzun kollu da giymez ki.
Link atar misinnSatılıyor canım 2’li hatta
Ev kac derece klima var mi if yazin mersinde olacagiz mecburenYanıyor ortalık çok sıcak İstanbul aynen bebeğim sırılsıklam evde sabahtan beri kaçıncı kıyafet
Link atar misinn
Evin güneş görmeyen tarafı 25 gören tarafı söylemeyeyim klima devreye girecek gibi yarından itibarenEv kac derece klima var mi if yazin mersinde olacagiz mecburen
O da mantıklı iyi günlerde kullan inşallahPorselen rendem var canim cama yine de gerek var mi ki? Munchkin alıstırma bardagı aldim
Canım dönememek ayrı bir şey. Dönmek istememek ayrı bir şey. Seninki dönmek istemediğinden dönmüyor hiiç kafana takmaBebekleriniz ilk döndüğünde hergun döndü mü sonrasında Kızım 5 ay 2 günlük 3 gün önce ilk defa döndü o gün bi kac kez döndü ondan sonra bidaha hiç dönmedi 3 gündür
Valla takmiyorum desem yalan olur her fırsatta döndürme egzersizleri yaptırıyorum gerçi ben o kadar uğraştım dönmedi mutfaktaydım yerde sırt üstü bırakmıştım bi geldim dönmüş buldum sonra o gün bi kac kez daha döndü şimdi dah yok ayaklarını eliyle tuttuğunda popodan hafif yan donmesini destekledim mi gerisini kendi dönüyor ama dediğin gibi kendi isterse dönecek galiba her çocuk o kadar farklı oluyormuş ki ikisini de ben doğurduğum halde gelişim süreçleri çok farklı kızımla oğlumunCanım dönememek ayrı bir şey. Dönmek istememek ayrı bir şey. Seninki dönmek istemediğinden dönmüyor hiiç kafana takma
Erkek mi peki? Biz ne yaparsak yapalim kendileri isteyince yapiyorlar.bir kere.dönmüs demek ki dönebiliyor sorun yok,güven bebegine, dönmesi o kadar da iyi bir sey degil tutamiyorsun gece yatakta uykusunda bile dönebiliyorValla takmiyorum desem yalan olur her fırsatta döndürme egzersizleri yaptırıyorum gerçi ben o kadar uğraştım dönmedi mutfaktaydım yerde sırt üstü bırakmıştım bi geldim dönmüş buldum sonra o gün bi kac kez daha döndü şimdi dah yok ayaklarını eliyle tuttuğunda popodan hafif yan donmesini destekledim mi gerisini kendi dönüyor ama dediğin gibi kendi isterse dönecek galiba her çocuk o kadar farklı oluyormuş ki ikisini de ben doğurduğum halde gelişim süreçleri çok farklı kızımla oğlumun
Canım üstüne düşeni yapmışsın zaten sen. Üstelik başarılı da olmuşsun. Çocuk artık istediğinde dönebiliyor. Şimdi sadece canı dönmek istemiyor demek ki. Keyfi isteyince döner o gene. Yapamıyor değil ya çok şükür. Yapmak istemiyor. Bırak, istediğinde yapar o gene zaten. Hiç yüreğine dert etme… benimki de aynı. Ben de uğraştığımda pek oralı olmuyor. Kendi canı istediğinde özellikle ilgisiz kaldığında daha çok yapıyor. Bir kere yapabildiyse gene yapar o da. Canı istemiyor şimdi demek ki küçümeninValla takmiyorum desem yalan olur her fırsatta döndürme egzersizleri yaptırıyorum gerçi ben o kadar uğraştım dönmedi mutfaktaydım yerde sırt üstü bırakmıştım bi geldim dönmüş buldum sonra o gün bi kac kez daha döndü şimdi dah yok ayaklarını eliyle tuttuğunda popodan hafif yan donmesini destekledim mi gerisini kendi dönüyor ama dediğin gibi kendi isterse dönecek galiba her çocuk o kadar farklı oluyormuş ki ikisini de ben doğurduğum halde gelişim süreçleri çok farklı kızımla oğlumun
Ayakları ve bacakları çıplakken tutmayı daha çok seviyor, otomatikman dönüyor bi süre sonra. Hava ısındı, altını bezle bırak istersen arada.Valla takmiyorum desem yalan olur her fırsatta döndürme egzersizleri yaptırıyorum gerçi ben o kadar uğraştım dönmedi mutfaktaydım yerde sırt üstü bırakmıştım bi geldim dönmüş buldum sonra o gün bi kac kez daha döndü şimdi dah yok ayaklarını eliyle tuttuğunda popodan hafif yan donmesini destekledim mi gerisini kendi dönüyor ama dediğin gibi kendi isterse dönecek galiba her çocuk o kadar farklı oluyormuş ki ikisini de ben doğurduğum halde gelişim süreçleri çok farklı kızımla oğlumun
Bizimki de ikinci dozu bugün oldu, aşırı huzursuz. Ağlamaktan helak olduNefret ediyorum ateşten