- Konu Sahibi sunshine__
- #73.481
Allahtan benim aldığım oyun halısı büyük istesede çıkamıyor. Bugün debelendi durdu en son ikimizde üstünde uyuyakalmışızAsla üzerinde durmuyorlar o kadar oyun halisi aldim nafile gidilmemesj gereken yerlerde saolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahtan benim aldığım oyun halısı büyük istesede çıkamıyor. Bugün debelendi durdu en son ikimizde üstünde uyuyakalmışızAsla üzerinde durmuyorlar o kadar oyun halisi aldim nafile gidilmemesj gereken yerlerde saolsun
Şapkadan da lcw mağazada gördüm. Ben kafasına deneyip aldım çünkü beybimin kafası 3 persentilYaaa yerler onu maşallah size ohhhh beeee mutluluklarınız daim olsun
Bi de şapka linki plsss
Bakim bende canım sağolasınŞapkadan da lcw mağazada gördüm. Ben kafasına deneyip aldım çünkü beybimin kafası 3 persentil
Yok kuzum onlar bir de 3-4 saatte bir sindirip tekrardan acıkıyorlar. Hiç ihtimal vermiyorum. Bir sıkıntı olsa daha erken belirti verirdi. Bir de yoğurt sindirimi zor bir besin değil. Üstelik çay kaşığı kadar diyorsun. Dişten, salyadan falan midesi bulanmıştır muhtemelen onun. Elini ağzına sokup kendi kendini kusturmuş olma ihtimali bile çok fazla. O zaten kusacaktır, denk gelmiştir yoğurt tadımınaKızlar bugun ılk kez yogurt tadımı yaptı, saat 11 civarında bır cay kasıgı kadar.. Az once agız dolusu kustu.. Tadından sonra 3 kere mama yedı, sındırememıs olma ihtimali var mıdır? Epey zamandır kusmuyordu hıc? Tadımdan12saat sonra kusmus oldu
Pastorize sutten mi mayaladin bugun doktorumuz yine dedi. Ev yogurdundan verme alerji riski var dedi. 9.ay gecsin dediKızlar bugun ılk kez yogurt tadımı yaptı, saat 11 civarında bır cay kasıgı kadar.. Az once agız dolusu kustu.. Tadından sonra 3 kere mama yedı, sındırememıs olma ihtimali var mıdır? Epey zamandır kusmuyordu hıc? Tadımdan12saat sonra kusmus oldu
kafa cevresi kac cmŞapkadan da lcw mağazada gördüm. Ben kafasına deneyip aldım çünkü beybimin kafası 3 persentil
Oncesınde yatakta bıraz bogustuk, hırpalayarak seviyorum ben acaba o yuzden mı oldu dedım, en son mamadan 2 saat sonra kustuYok kuzum onlar bir de 3-4 saatte bir sindirip tekrardan acıkıyorlar. Hiç ihtimal vermiyorum. Bir sıkıntı olsa daha erken belirti verirdi. Bir de yoğurt sindirimi zor bir besin değil. Üstelik çay kaşığı kadar diyorsun. Dişten, salyadan falan midesi bulanmıştır muhtemelen onun. Elini ağzına sokup kendi kendini kusturmuş olma ihtimali bile çok fazla. O zaten kusacaktır, denk gelmiştir yoğurt tadımına
Yanı yogurt yuzunden mı oldugunu dusunuyorsun sen cnmPastorize sutten mi mayaladin bugun doktorumuz yine dedi. Ev yogurdundan verme alerji riski var dedi. 9.ay gecsin dedi
En son 41’di. 1 ay oluyor.kafa cevresi kac cm
Yogurttan bahsettin ya olabilir sen ev yogurdu mu verdinYanı yogurt yuzunden mı oldugunu dusunuyorsun sen cnm
Sapka linki alabilir miyim o zaman bizimkiyle ayni. O persentile gore kucuk mu oluyorEn son 41’di. 1 ay oluyor.
Mağazadan aldım da ya 0-3 ya 0-6 aydı. Daha büyükleri gözlerini örttü. Şimdi taşınıyorum. Eşyalar toplandı. Şapkayı bulursam bakarım.Sapka linki alabilir miyim o zaman bizimkiyle ayni. O persentile gore kucuk mu oluyor
EvetYogurttan bahsettin ya olabilir sen ev yogurdu mu verdin
Pastorize süt ile, normla ev yogurdunu mayaladımYogurttan bahsettin ya olabilir sen ev yogurdu mu verdin
Tamam bana9. Aya kadar verme dedi migros da var bimde de oluuor ustunde pastorize sut yazacak al ocakta ılısın activia ile mayala
Oncelikle bir varis kontrolu yap canim..Kızlar günaydın birşey sorucağım doğumdan sonra alt bacaklarımın arkası dız kapağımın arka eklem yeri ve ayak tabanlarım çok ağrıyor özellikle gece dinlenip kalkınca ilk bir kaç adam ördek gibi yürüyorum multivitamin kullanıyorum doktora da gitme konusunda fobim var ya kötü birşey söylerse die siz de oldumu doğum sonrası böyle ağrılar hayat kalitemi çok etkiliyor artık
tasiniyor musunuz? kolaylilar diliyorum ins cabucak yerlesirsinizMağazadan aldım da ya 0-3 ya 0-6 aydı. Daha büyükleri gözlerini örttü. Şimdi taşınıyorum. Eşyalar toplandı. Şapkayı bulursam bakarım.