-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.861
Bağlasa artık tutamayacaksınEvet canı ıstediginde yapiyor ama her zaman degil.o biraz zor geliyor yüzüstüne otomatik dönüyor sırt üstü zorluyor bir kaç defa yapiyor günde,bugün yapti bir kere ama sanki rastgele olabilir gibi tam otomatige baglamadi onda
Maşallah bebişeAile hekimliğinden geldik şimdi, 7300 olmuş. 500 almış bu ay.
Ya bizimki emzikle de pışpış patpat uyumuyor ki, ya bebek arabası, ya kucak ya ayakta sallancak. Bağırıp duruyordu bi gece, eşime dedim napıyosun sallasana. Yatağına alışsın diyor. Bırak alışmasın ya sabaha kadar bunun bağırtısını mı dinliycez dedimKesinlikle ben de boyle hissediyorum simdi izindeyken hic sorun degil aka this se baslayinca nasil olacak bilmiyorum.İki kitap okudum bir tanesi sinem ozen canbolat ve digeri hogg ikisi de ayni seyi soyluyor memede uyutmakla ilgili.Ama emzik almayan bir bebek icin pis pis pat pat ile uyutabilmek imkansiz geliyor bana.Bir de ustune sallamayinca uyutmak icin yontem kalmiyor ki
@Oezzi29 senin yazdigina da bakacagim mutlaka aksi gorus okumak cok iyi olur
Sorma gece ters dönmüs babasinin yastiginjn altina girmis bebek arıyoruz geceKızlar bebeğim geceleri dönüp ıyan
Bağlasa artık tutamayacaksın
Düz kafa olunca ne gibi bir sorun oluyormus sadece görsel acidan mi baska problem olur mu?Kızlar düz kafa yastığı kullanan var mı bu zamandan sonra işe yarar mi kullananlar ne marka kullanıyorsunuz halzey diye bi marka aldım inşallah yatar ve faydasını görürüz kafası baya düz oldu sürekli dümdüz yatmaktan
Minela care aldim kullaniyorum sıvi akiskan olmasi daha iyi degil mi kolay sürülmesi acisindanKızlar güneş kremi konusunda çok kararsız kaldım.
Sizin fikirlerinizden yola çıkıp baktım biraz incia ve Siveno için sürülmesi zor deniliyor ve kireç gibi duruyor deniliyor.
Mineli çare için çok sıvı akışkan denilmiş.
Beeoyu eledim.
Bunlardan bebeği için kullanan var mı???
En sıcak badger geliyor şu an kullanan var mı???
Tam 5 aylik mi su an?Aile hekimliğinden geldik şimdi, 7300 olmuş. 500 almış bu ay.
5 ay altı gün dedi ebemizTam 5 aylik mi su an?
Evet. Haftda 4 gün çalışacağım 1 gün süt iznim var. Günlük 500 tl anlaştık. Ama nasıl alışıcam bilmiyorum. Sizde mi işbaşı yapcaksınız. Kim bakacalHayır bakıcı olarak komşumuza bırakacağım dediniz ya onu sordum
Evet iş başı yapıcam bende kayınvalidem bakacak ama ne kadar bakar nasıl yaparız hep soru işareti kafamda bizler için çok zor değil ama bakan nasıl bakacak hep onu düşünüyorumEvet. Haftda 4 gün çalışacağım 1 gün süt iznim var. Günlük 500 tl anlaştık. Ama nasıl alışıcam bilmiyorum. Sizde mi işbaşı yapcaksınız. Kim bakacal
Baby jemdi sanki bizim. İlk zamanlar çok kullanıyordum ancak 1 aydan fazla oldu kullanmıyorum. Çünkü uzanmak istemiyor;(Kızlar düz kafa yastığı kullanan var mı bu zamandan sonra işe yarar mi kullananlar ne marka kullanıyorsunuz halzey diye bi marka aldım inşallah yatar ve faydasını görürüz kafası baya düz oldu sürekli dümdüz yatmaktan
Evet ben de öyle düşünüyorum ama yorumlarda çok sıvı vs denilmişMinela care aldim kullaniyorum sıvi akiskan olmasi daha iyi degil mi kolay sürülmesi acisindan
Heyet arıyordun sunshine bulamadın mı?Evet iş başı yapıcam bende kayınvalidem bakacak ama ne kadar bakar nasıl yaparız hep soru işareti kafamda bizler için çok zor değil ama bakan nasıl bakacak hep onu düşünüyorum
Peki boyu kac cm? Kızlar sahi hep kilo konusuyoruz da kiloyla boy orani nasil olmali? Bebeklerinizin boyu kac su an?5 ay altı gün dedi ebemiz
Evet herhangi bir sikayetim yok simdilik.kızım alerjik bir kere yüzü yine pütür pütür oldu ama ondan mi bilemedim normalde de oluyor.bir süre daha gözlemlemem lazim ama bu da bi tik beyaz yapiyor ben sevdim benim icin renk sikinti degilEvet ben de öyle düşünüyorum ama yorumlarda çok sıvı vs denilmiş
Memnun musun peki.
Malesef bulamadım kendi kadın doğum doktoruna sordum vermiyoruz dediHeyet arıyordun sunshine bulamadın mı?