2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Ya bizimki emzikle de pışpış patpat uyumuyor ki, ya bebek arabası, ya kucak ya ayakta sallancak. Bağırıp duruyordu bi gece, eşime dedim napıyosun sallasana. Yatağına alışsın diyor. Bırak alışmasın ya sabaha kadar bunun bağırtısını mı dinliycez dedim
Kızım 9 aylıktı, doktoru böyle bütün gece uyumuyorsanız memeyi bırakın demişti de bırakamamıştık. Bence her şeyi bebek kendi seçiyor. Oğlum da uyuyacak kadar emmez mesela. Doyunca çıkarır emziği de memeyi de istemez. Çok da şaapmamak lazım.

Kızlar güneş kremi konusunda çok kararsız kaldım.
Sizin fikirlerinizden yola çıkıp baktım biraz incia ve Siveno için sürülmesi zor deniliyor ve kireç gibi duruyor deniliyor.

Mineli çare için çok sıvı akışkan denilmiş.
Beeoyu eledim.
Bunlardan bebeği için kullanan var mı???

En sıcak badger geliyor şu an kullanan var mı???

Kızlar düz kafa yastığı kullanan var mı bu zamandan sonra işe yarar mi kullananlar ne marka kullanıyorsunuz halzey diye bi marka aldım inşallah yatar ve faydasını görürüz kafası baya düz oldu sürekli dümdüz yatmaktan

Düz kafa olunca ne gibi bir sorun oluyormus sadece görsel acidan mi baska problem olur mu?

Minela care aldim kullaniyorum sıvi akiskan olmasi daha iyi degil mi kolay sürülmesi acisindan

Evet. Haftda 4 gün çalışacağım 1 gün süt iznim var. Günlük 500 tl anlaştık. Ama nasıl alışıcam bilmiyorum. Sizde mi işbaşı yapcaksınız. Kim bakacal
Evet iş başı yapıcam bende kayınvalidem bakacak ama ne kadar bakar nasıl yaparız hep soru işareti kafamda bizler için çok zor değil ama bakan nasıl bakacak hep onu düşünüyorum

Baby jemdi sanki bizim. İlk zamanlar çok kullanıyordum ancak 1 aydan fazla oldu kullanmıyorum. Çünkü uzanmak istemiyor;(
Tummy time kafa düzleşmesini de düzeltiyormuş Osman hoca söylemişti.

Evet ben de öyle düşünüyorum ama yorumlarda çok sıvı vs denilmiş
Memnun musun peki.
Evet herhangi bir sikayetim yok simdilik.kızım alerjik bir kere yüzü yine pütür pütür oldu ama ondan mi bilemedim normalde de oluyor.bir süre daha gözlemlemem lazim ama bu da bi tik beyaz yapiyor ben sevdim benim icin renk sikinti degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…