- Konu Sahibi sunshine__
- #72.841
canım çok sağolasın gittik bugün doktora yüksek ihtimal besin alerjisi bu süt vb şeylerle aburcuburu kes dedi. Dışkıdan test istedi ama onu yaptırmak ve 30 dk içinde hastahaneye götürmemiz zor görünüyor. Sonuçlara göre ek gıda başlamayı erkene alabiliriz ve ek gıdada tadımdan gideceğiz süt ürünleri 7. Ay sonuna kadar yok. Korkulacak bir durum değil şimdi çoğu çocukta var zamanla alışır dedi. Tedbir için kesti gibi birşey. Çok artarsa alerji uzmanına gideceğiz. Bende hala kemiklerim ağrıyor bugün strestende migrenim tuttu. Bakalım inşallah cümleten iyi oluruzİnşallah bişeyi yoktur haberlerini bekliyoruz
Şimdilik sadece yüz üstü dönüyor. Bu durum bazen gece beni korkutuyor. (Hala yanımda yatıyor)Kızlar bebekleriniz yüzüstüne döndükten sonra tekrar sırt üstüne dönebiliyor mu?? Bizim ki hep yüzüstü kalıyor ağlayınca döndürüyorum
Ayy çok şükür maşallah canım.Bizim de bugün kardiyolojide kontrolümüz vardı, çok şükür tamamen kapanmış kalbindeki üfürme. Artık gelmenize gerek yok dedi doktor, çok mutluyum.
Kaka yapınca sleepy bionaturel çiş yaptığında ıslatılmış pamuk. Bazen de direk yıkıyorum o daha iyi geliyor. Küçülen zıbınlardanda kestim kurulama bezi yaptım pıt pıt kurutuyorumKizlar kiz bebegi olanlar hangi islak mendili kullaniyorsunuz ben simdiye kadar
WaterWipes Islak Mendil kullaniyordum ama gittikce pahalaniyor