-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.841
canım çok sağolasın gittik bugün doktora yüksek ihtimal besin alerjisi bu süt vb şeylerle aburcuburu kes dedi. Dışkıdan test istedi ama onu yaptırmak ve 30 dk içinde hastahaneye götürmemiz zor görünüyor. Sonuçlara göre ek gıda başlamayı erkene alabiliriz ve ek gıdada tadımdan gideceğiz süt ürünleri 7. Ay sonuna kadar yok. Korkulacak bir durum değil şimdi çoğu çocukta var zamanla alışır dedi. Tedbir için kesti gibi birşey. Çok artarsa alerji uzmanına gideceğiz. Bende hala kemiklerim ağrıyor bugün strestende migrenim tuttu. Bakalım inşallah cümleten iyi oluruzİnşallah bişeyi yoktur haberlerini bekliyoruz
Şimdilik sadece yüz üstü dönüyor. Bu durum bazen gece beni korkutuyor. (Hala yanımda yatıyor)Kızlar bebekleriniz yüzüstüne döndükten sonra tekrar sırt üstüne dönebiliyor mu?? Bizim ki hep yüzüstü kalıyor ağlayınca döndürüyorum
Ayy çok şükür maşallah canım.Bizim de bugün kardiyolojide kontrolümüz vardı, çok şükür tamamen kapanmış kalbindeki üfürme. Artık gelmenize gerek yok dedi doktor, çok mutluyum.
Kaka yapınca sleepy bionaturel çiş yaptığında ıslatılmış pamuk. Bazen de direk yıkıyorum o daha iyi geliyor. Küçülen zıbınlardanda kestim kurulama bezi yaptım pıt pıt kurutuyorumKizlar kiz bebegi olanlar hangi islak mendili kullaniyorsunuz ben simdiye kadar
WaterWipes Islak Mendil kullaniyordum ama gittikce pahalaniyor
İlki ıcın yaptirmistim ama sonrası ıcın yaptırmadım, kendı kendıne dondu, gunlerce cabaladı amaEgzersiz vs yaptırmış mıydın?? Kendi kendine mi keşfetti?
Öf ya iki yaşBiz kızı uyutana kadar akla karayı seçiyoruz. Kaçıncı aydan sonra rahata ereriz acaba
Benimki de keyfi nerede isterse öyle uyuyor. Meme, ayak, battaniye.Ben hala memede uyutuyorum baska yontem de bilmiyorum
Okudugum kitaplarda memede uyutmak dunyanin en kotu seyi gibi bahsediliyor.Bu aksam yapmayayim diyorum ama olmuyor yataga yatiriyorum o bana bakiyor ben ona bakiyorumBeslenince uyuyor
.Kızlar selam oğlum bez sayısı azaldı çok az çiş yapıyor ve ben hala 5 aylık 2 3 saatte bir emzirme moduna gecemedim sürekli emiyor gibi mizmizlandiginda direk emziriyorum acaba 2 saatte bir mi emzirsem oyalayip birde benimki emerken çok huysuz 5 dk emiyo sonra emmek istemiyor ayakta gezdirerek oyalayarak emziriyorum sizinkiler kaç dk emiyor bende 5 dk emzirip biraksammi doymuyor gibi geliyor o zamanda sanki emzirenler bu süreci anlatabilir mi nasıl emiyor süresi bezleri nasıl oluyor vs gibi
Çiçeksi hanımcım, Benimki de 3 dk 5 dk emiyor. Uykusu yoksa o 3 dk ile sanki doymuşcasına hayatına devam ediyor. Ben mama da veriyorum ama. Çişli bezi azaldıysa beslenmesi azalmış demektir. 2 saat değil 4-5 saatte bir besleyin diyor doktorlar artık. Ama ben de memeyi tutar tutmaz belli olmaz diye sık sık teklif ediyorum. Annelikte bişey ‘lazım’ değil bence, içinizden gelen ve size doğru hissettiren neyse odur.
Ben de ilk dönme için baya yapmıştım. Dönünce bıraktım. Acaba dedim ilki gibi egzersiz mi lazım??? Demek kendi kendine olacakİlki ıcın yaptirmistim ama sonrası ıcın yaptırmadım, kendı kendıne dondu, gunlerce cabaladı ama
bu aylarda En az 4 saatte 1 e çıkması lazım. Ancak benim kız 3 saate bile dayanamıyor. Bi şekilde unutturmaya çalışıyorum;(Kızlar selam oğlum bez sayısı azaldı çok az çiş yapıyor ve ben hala 5 aylık 2 3 saatte bir emzirme moduna gecemedim sürekli emiyor gibi mizmizlandiginda direk emziriyorum acaba 2 saatte bir mi emzirsem oyalayip birde benimki emerken çok huysuz 5 dk emiyo sonra emmek istemiyor ayakta gezdirerek oyalayarak emziriyorum sizinkiler kaç dk emiyor bende 5 dk emzirip biraksammi doymuyor gibi geliyor o zamanda sanki emzirenler bu süreci anlatabilir mi nasıl emiyor süresi bezleri nasıl oluyor vs gibi
Köyde nenemiz babamıza egzersiz yaptırdı mı acabaBen de ilk dönme için baya yapmıştım. Dönünce bıraktım. Acaba dedim ilki gibi egzersiz mi lazım??? Demek kendi kendine olacak
Aslında yapılsa cok daha rahat olur, ama ben denemedim, bagıra cagıra basardı. Instgramda yonca görgül var, sayfasında paylasmıstir mutlaka, emekleme ıcın destek olmaya calıscam, cunku suan yerde sürünüyor kafasını sürterekBen de ilk dönme için baya yapmıştım. Dönünce bıraktım. Acaba dedim ilki gibi egzersiz mi lazım??? Demek kendi kendine olacak
Ben bunlara çok inanmıyorum ya, anne ve bebek ne istiyorlarsa önemli… Dr Gabor Mate var, o da hep öyle söylüyorBen hala memede uyutuyorum baska yontem de bilmiyorum
Okudugum kitaplarda memede uyutmak dunyanin en kotu seyi gibi bahsediliyor.Bu aksam yapmayayim diyorum ama olmuyor yataga yatiriyorum o bana bakiyor ben ona bakiyorumBeslenince uyuyor
Ben bunlara çok inanmıyorum ya, anne ve bebek ne istiyorlarsa önemli… Dr Gabor Mate var, o da hep öyle söylüyorbir kitabını aldım bugün başlıyorum okumaya, güzel bilgiler oldukça yazarım sizlere de Dr hep her anne ve bebeğin kendine has olduğunu söylüyor ve bence bu doğru
Sleepy newborn serisini kullanıyorum ben çok memnunumKizlar kiz bebegi olanlar hangi islak mendili kullaniyorsunuz ben simdiye kadar
WaterWipes Islak Mendil kullaniyordum ama gittikce pahalaniyor
Ben tummy time egzersizi bile yaptiramadim hic sevmiyordu.tummy time icin su mati bile almistimBen de ilk dönme için baya yapmıştım. Dönünce bıraktım. Acaba dedim ilki gibi egzersiz mi lazım??? Demek kendi kendine olacak
Benim kızBen tummy time egzersizi bile yaptiramadim hic sevmiyordu.tummy time icin su mati bile almistimkendi kendine dönüverdi bir gün bsn şok benim kızım da gördüğüm şu ben bir sey yapmadan zamani gelince kendi yapiyor
Kesinlikle ben de boyle hissediyorum simdi izindeyken hic sorun degil aka this se baslayinca nasil olacak bilmiyorum.İki kitap okudum bir tanesi sinem ozen canbolat ve digeri hogg ikisi de ayni seyi soyluyor memede uyutmakla ilgili.Ama emzik almayan bir bebek icin pis pis pat pat ile uyutabilmek imkansiz geliyor bana.Bir de ustune sallamayinca uyutmak icin yontem kalmiyor kibackslash bebek için memede, kucakta, koyunda uyumaktan daha güzeli olabilir mi ya ama günümüz işte çalışan ve bireysel yaşayan biz anneler için konforlu değil.
O zaman geri dönmeyi bekleyeceğim. Seninki geri dönmeye başladı mı?Yüz üstünden sırt üstüneBen tummy time egzersizi bile yaptiramadim hic sevmiyordu.tummy time icin su mati bile almistimkendi kendine dönüverdi bir gün bsn şok benim kızım da gördüğüm şu ben bir sey yapmadan zamani gelince kendi yapiyor
Evet canı ıstediginde yapiyor ama her zaman degil.o biraz zor geliyor yüzüstüne otomatik dönüyor sırt üstü zorluyor bir kaç defa yapiyor günde,bugün yapti bir kere ama sanki rastgele olabilir gibi tam otomatige baglamadi ondaO zaman geri dönmeyi bekleyeceğim. Seninki geri dönmeye başladı mı?Yüz üstünden sırt üstüne