- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.881
Tam gun mu 500?Evet. Haftda 4 gün çalışacağım 1 gün süt iznim var. Günlük 500 tl anlaştık. Ama nasıl alışıcam bilmiyorum. Sizde mi işbaşı yapcaksınız. Kim bakacal
Merhaba electadan memnun musunuz ben minyon biriyim araba rahat açılıp kapanıyor gibi duruyor ama deneyen birinden bilgi almak istedim evimin girişi merdivenli hep aç kapa yapmam gerekiyor o yüzdenBen inglesina electa kullanıyorum ama şuan için anakucağında bebem henüz. Senin bebiş kaç aylık oldu oturabiliyorsa normal kullanabilirsin, oturamazsa yatış halini kullanabilirsin.
O zaman geri dönmeyi bekleyeceğim. Seninki geri dönmeye başladı mı?Yüz üstünden sırt üstüne
Vaktimiz olunca bizim@backslash bebek için memede, kucakta, koyunda uyumaktan daha güzeli olabilir mi yaama günümüz işte çalışan ve bireysel yaşayan biz anneler için konforlu değil.
Bunu ben de merak ediyorum sonuçta aynı kiloya sahip olup boy farklılığı vücut kitle endeksini değiştirir. Acaba vücut kitle endeksi ortalama kaç olmalıPeki boyu kac cm? Kızlar sahi hep kilo konusuyoruz da kiloyla boy orani nasil olmali? Bebeklerinizin boyu kac su an?
Aferin kuzucuğaBilincli olarak yapmiyor dediydim bugün yeni güncelleme geldi baya baya dönüyor döne döne ilerliyor
Benimkide henüz yüzüstü dönüp kalıyor geri sırt üetne dönemedi dahaKızlar bebekleriniz yüzüstüne döndükten sonra tekrar sırt üstüne dönebiliyor mu?? Bizim ki hep yüzüstü kalıyor ağlayınca döndürüyorum
Bunu ben de merak ediyorum sonuçta aynı kiloya sahip olup boy farklılığı vücut kitle endeksini değiştirir. Acaba vücut kitle endeksi ortalama kaç olmalı
Hatırlamıyorum, bakarım müsait olunca deftere yanlış olmasın. Her şeyi iyi denilince benim aklıma hiç boy kilo oranı vs gibi bir soru gelmediPeki boyu kac cm? Kızlar sahi hep kilo konusuyoruz da kiloyla boy orani nasil olmali? Bebeklerinizin boyu kac su an?
Benım de 4.cocuguna hamıleyken arkadasım sigara viski içiyordu, hatta uyardıgımda eşi kalbimi kırmıştı, hocam siz dikkat ettiniz de ne oldu diye(ikizlerimi kaybetmiştim 3 ay oncesınde)39 haftalık gebe çocuk doktoru komşum balkonda oturmuş sigara içiyordu, "çok bunaldım artık yaktım bir tane" dedi. Çok şaşırdım.
Bağımlılıkları bırakmak kolay değil. Stres sigaradan daha tehlikeli olabilir.39 haftalık gebe çocuk doktoru komşum balkonda oturmuş sigara içiyordu, "çok bunaldım artık yaktım bir tane" dedi. Çok şaşırdım.
Viskiyi hamile değilken bile içmem. Leş bişey. Ya da benim fakirliğim. Aslında tiroid ‘ilac’ı değil o, hormonu. Doktorlar da düzgün anlatmıyor. Vücuda hiç bir zararı olmadığı gibi faydası var.Benım de 4.cocuguna hamıleyken arkadasım sigara viski içiyordu, hatta uyardıgımda eşi kalbimi kırmıştı, hocam siz dikkat ettiniz de ne oldu diye(ikizlerimi kaybetmiştim 3 ay oncesınde)
Tiroidi cok yuksek tı ılac kullanın dedım ben ilaca karsıyım dedı. Allah esirgesin ama cok merak edıyorum o cocugun IQ sunu
Bizimde neden ki, kendi de ilk zamanlar ayağının tadını begenmiyordu artık önemsemiyor en sevdiği oyuncak ayakları olduBenım kızın ayakları kokuyor.. Biraz kotu ama ben yine de kokluyorum
Benimde cok hareketli her şeyi yapıyor ama bunu yapamıyor. Acaba öğretmek mi lazım nasıl yapılıyor ki normaldeKızlar bebekleriniz yüzüstüne döndükten sonra tekrar sırt üstüne dönebiliyor mu?? Bizim ki hep yüzüstü kalıyor ağlayınca döndürüyorum
Canım olabilir kimse yazmamış diye yazdım ilk talip olayım ücreti dahilinde alalım ama bu hayat pahalılığında ücretsiz bir şey olmaz. 07 Antalya'da mısın yoksa?Arkadaslar bebeklere tadima baslayacak olup dogal zeytinyagi bulma konusunda zorlanan arkadaslardan birkacina kendi yagimizdan 100ml lik filan siselerde gonderebilirim. Herhangi bir ucret talebim yok, kargo ucretini karsilasaniz yeter, o ne kadar bilmiyorum ama.
300 almış, 6300 almışAile hekimliğinden geldik şimdi, 7300 olmuş. 500 almış bu ay.
Kızlar benimki çok fos bir çocuk hiç bir şey yapmıyor
Yatıyor arada ayağını tepiyor gülüyor o kadar
KV çok tv izletiyor yalnız
Bana da folık asit ıcmeyın dıyordu Bı araViskiyi hamile değilken bile içmem. Leş bişey. Ya da benim fakirliğim. Aslında tiroid ‘ilac’ı değil o, hormonu. Doktorlar da düzgün anlatmıyor. Vücuda hiç bir zararı olmadığı gibi faydası var.
Ben oldukça memnunum ama bir kendiniz de açıp kapatıp kaldırın deneyin. İstanbul’daysanız Gezenbebe satıyor orada deneyebilirsiniz. Şimdi kızım kilo aldığı için anakucağının içindeyken onunla birlikte kaldırıp arabanın iskeletine oturtmakta zorlanıyorum. Önce anakucağını arabanın iskeletine oturtup kızımı öyle koyuyorum. 1-2 aya anakucağını bırakır normal bebek arabasına geçeriz.Merhaba electadan memnun musunuz ben minyon biriyim araba rahat açılıp kapanıyor gibi duruyor ama deneyen birinden bilgi almak istedim evimin girişi merdivenli hep aç kapa yapmam gerekiyor o yüzden