2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Ben inglesina electa kullanıyorum ama şuan için anakucağında bebem henüz. Senin bebiş kaç aylık oldu oturabiliyorsa normal kullanabilirsin, oturamazsa yatış halini kullanabilirsin.
Merhaba electadan memnun musunuz ben minyon biriyim araba rahat açılıp kapanıyor gibi duruyor ama deneyen birinden bilgi almak istedim evimin girişi merdivenli hep aç kapa yapmam gerekiyor o yüzden

@backslash bebek için memede, kucakta, koyunda uyumaktan daha güzeli olabilir mi ya ama günümüz işte çalışan ve bireysel yaşayan biz anneler için konforlu değil.
Vaktimiz olunca bizim
İçin de öyle değil mi? Bugün kucağımda uyudu, onu koklayarak sarılarak öyle kaldım bir müddet buyuyorlar, az bir vaktimiz kaldı böyle

39 haftalık gebe çocuk doktoru komşum balkonda oturmuş sigara içiyordu, "çok bunaldım artık yaktım bir tane" dedi. Çok şaşırdım.
Benım de 4.cocuguna hamıleyken arkadasım sigara viski içiyordu, hatta uyardıgımda eşi kalbimi kırmıştı, hocam siz dikkat ettiniz de ne oldu diye(ikizlerimi kaybetmiştim 3 ay oncesınde)
Tiroidi cok yuksek tı ılac kullanın dedım ben ilaca karsıyım dedı. Allah esirgesin ama cok merak edıyorum o cocugun IQ sunu

Viskiyi hamile değilken bile içmem. Leş bişey. Ya da benim fakirliğim. Aslında tiroid ‘ilac’ı değil o, hormonu. Doktorlar da düzgün anlatmıyor. Vücuda hiç bir zararı olmadığı gibi faydası var.

Benım kızın ayakları kokuyor.. Biraz kotu ama ben yine de kokluyorum
Bizimde neden ki, kendi de ilk zamanlar ayağının tadını begenmiyordu artık önemsemiyor en sevdiği oyuncak ayakları oldu
Kızlar bebekleriniz yüzüstüne döndükten sonra tekrar sırt üstüne dönebiliyor mu?? Bizim ki hep yüzüstü kalıyor ağlayınca döndürüyorum
Benimde cok hareketli her şeyi yapıyor ama bunu yapamıyor. Acaba öğretmek mi lazım nasıl yapılıyor ki normalde

Canım olabilir kimse yazmamış diye yazdım ilk talip olayım ücreti dahilinde alalım ama bu hayat pahalılığında ücretsiz bir şey olmaz. 07 Antalya'da mısın yoksa?

Aile hekimliğinden geldik şimdi, 7300 olmuş. 500 almış bu ay.
300 almış, 6300 almış persentil25ten iki aydır persentil10dayız . Doğum kilosu düşük olduğu için doktor hep böyle gider dedi. Anne karnında da beslenmemis demek ki minyon olur hep dedi

Kızlar benimki çok fos bir çocuk hiç bir şey yapmıyor
Yatıyor arada ayağını tepiyor gülüyor o kadar
KV çok tv izletiyor yalnız

İşe mi başladın kv neden bakıyor?

Kızlar bugün 5aylik kontrolümüz vardı. Baska bir doktora goturdum. Ben arada su veriyordum bir önceki doktorum su verme demişti. Bugunku su veriyorsun değil mi dedi, vermiyorum dedim neden vermiyorsun dedi.
Gecen ay kan alınıp b12 ve demir başlanmıştı
Bu doktor onlara bakıp b12si cok iyi b12 haftada 2 ver her gün verirsen zarar dedi. kanı da bizden yüksek cok iyi fln dedi.
Ek gıdaya başlasın dedi. Gunes kremi kullansın bembeyaz çünkü yanar dedi. Diğer doktor 6 ay olmadan kullanma diyordu.

Ve bunun gibi bircok konuda da değişken fikirler oldu. En iyisi hepsini dinle kendi aklına uyanı yap oluyor

Merhaba electadan memnun musunuz ben minyon biriyim araba rahat açılıp kapanıyor gibi duruyor ama deneyen birinden bilgi almak istedim evimin girişi merdivenli hep aç kapa yapmam gerekiyor o yüzden
Ben oldukça memnunum ama bir kendiniz de açıp kapatıp kaldırın deneyin. İstanbul’daysanız Gezenbebe satıyor orada deneyebilirsiniz. Şimdi kızım kilo aldığı için anakucağının içindeyken onunla birlikte kaldırıp arabanın iskeletine oturtmakta zorlanıyorum. Önce anakucağını arabanın iskeletine oturtup kızımı öyle koyuyorum. 1-2 aya anakucağını bırakır normal bebek arabasına geçeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…