- 24 Aralık 2021
- 2.795
- 14.149
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.901
Benim havsalam almıyor sigara alkolü hamileyken kullanmayı. Anlayabileceğim bir şey değil. Kızım bana Allah'ın emaneti, benim görevim o emanete en iyi şekilde sahip çıkmak. Benim inanışım böyle. Başka türlüsünü yapamam. Tiroid ilacımı da kullandım, gebelik şekerim için diyet de yaptım, zararlı diye sevdiğim pek çok şeyi ağzıma sürmedim, sevmedim pek çok şeyi de ona faydalı diye yedim içtim vs. Pek çoğumuz gibi.Benım de 4.cocuguna hamıleyken arkadasım sigara viski içiyordu, hatta uyardıgımda eşi kalbimi kırmıştı, hocam siz dikkat ettiniz de ne oldu diye(ikizlerimi kaybetmiştim 3 ay oncesınde)
Tiroidi cok yuksek tı ılac kullanın dedım ben ilaca karsıyım dedı. Allah esirgesin ama cok merak edıyorum o cocugun IQ sunu
Minyonlar yaşını göstermez, minik ileride ne kadar şanslı olduğunu anlayacakBizimde neden ki, kendi de ilk zamanlar ayağının tadını begenmiyordu artık önemsemiyor en sevdiği oyuncak ayakları oldu
Benimde cok hareketli her şeyi yapıyor ama bunu yapamıyor. Acaba öğretmek mi lazım nasıl yapılıyor ki normalde
Canım olabilir kimse yazmamış diye yazdım ilk talip olayım ücreti dahilinde alalım ama bu hayat pahalılığında ücretsiz bir şey olmaz. 07 Antalya'da mısın yoksa?
300 almış, 6300 almışpersentil25ten iki aydır persentil10dayız . Doğum kilosu düşük olduğu için doktor hep böyle gider dedi. Anne karnında da beslenmemis demek ki minyon olur hep dedi
İşe mi başladın kv neden bakıyor?
Benim gerçekten anlayabilecegim bir durum değilBağımlılıkları bırakmak kolay değil. Stres sigaradan daha tehlikeli olabilir.
Ben de kilo veremediğim için anlıyorum. Demek böyle hissediyorlar diyorum. Ama tasvip etmiyorum tabi, tedavi olmak lazım.Benim gerçekten anlayabilecegim bir durum değil
Ben 0-12 ay arası doona alıp normal araba gibi kullanacsgım kısmında bunu alayım diyorum hantal bi araba değil dimiBen oldukça memnunum ama bir kendiniz de açıp kapatıp kaldırın deneyin. İstanbul’daysanız Gezenbebe satıyor orada deneyebilirsiniz. Şimdi kızım kilo aldığı için anakucağının içindeyken onunla birlikte kaldırıp arabanın iskeletine oturtmakta zorlanıyorum. Önce anakucağını arabanın iskeletine oturtup kızımı öyle koyuyorum. 1-2 aya anakucağını bırakır normal bebek arabasına geçeriz.
Ne kadar ayip soyledigi..Benım de 4.cocuguna hamıleyken arkadasım sigara viski içiyordu, hatta uyardıgımda eşi kalbimi kırmıştı, hocam siz dikkat ettiniz de ne oldu diye(ikizlerimi kaybetmiştim 3 ay oncesınde)
Tiroidi cok yuksek tı ılac kullanın dedım ben ilaca karsıyım dedı. Allah esirgesin ama cok merak edıyorum o cocugun IQ sunu
Benim bebegim de p3de ilerliyor.Ben de hep minyon mu olacak diye dusunuyorum esim de ben de minyon degiliz..Buna cok takiliyorum ben de hamileyken iyi besleyemedim mi neden dusuk dogdu kilosu diye cok da dikkat ettim aslinda ama bilemiyorum nedendi sebebiBizimde neden ki, kendi de ilk zamanlar ayağının tadını begenmiyordu artık önemsemiyor en sevdiği oyuncak ayakları oldu
Benimde cok hareketli her şeyi yapıyor ama bunu yapamıyor. Acaba öğretmek mi lazım nasıl yapılıyor ki normalde
Canım olabilir kimse yazmamış diye yazdım ilk talip olayım ücreti dahilinde alalım ama bu hayat pahalılığında ücretsiz bir şey olmaz. 07 Antalya'da mısın yoksa?
300 almış, 6300 almışpersentil25ten iki aydır persentil10dayız . Doğum kilosu düşük olduğu için doktor hep böyle gider dedi. Anne karnında da beslenmemis demek ki minyon olur hep dedi
Ben ayakli tulum ile yatiriyordum.+24 dereceleri gördükten sonra pijama alti ile yatiriyorum corapsiz.Kızlar siz bebişleri corapla mı uyutuyorsunuz?
Kızlar siz bebişleri corapla mı uyutuyorsunuz?
ben genel olarak öyle bir nefret ettim ki, hamilelikten bağımsız olarak, hiç bir arkadaşımla görüşemiyorum. Sigara içmeyen kimse yok ve hep dışarda sigara içilen ortamlarda 8-10 kişi birden sigara içiyor.Ne kadar ayip soyledigi..
Ben sigaradan nefret ederdim hamilelikten sonra nefret etmekten de ote bir haldeyim kelimelerim yetmez tiksintimi anlatmaya.Hamileyken kokusu asiri midemi bulandiriyordu icen arkadaslarimla bile gorusmek istemedim ustlerine sinen kokudan.Ben normalde bi insanin kendine bunu neden yaptigini anlayamıyorum hamile iken iceni hic anlayamayacağım gercekten ..
Bizim alt komsu iciyor butun koku evimizde
Ben bu giyim işinde nenelere dönüyorum, çorapla yatırıyorum ama çorapsız uyanıyor alabalık gibi patırdanmaktan.Kızlar siz bebişleri corapla mı uyutuyorsunuz?
Dogum kilosu kac canim.benim kiz geriden geliyordu iki aydir 1 kilo aliyor aylik.bugün tarttim 6500 olmus. Benim bebegime de daha karnimdayken minyon diyordu doktor gelisim göstsrmiyor 3 haftadir diye aliverdi hattaBizimde neden ki, kendi de ilk zamanlar ayağının tadını begenmiyordu artık önemsemiyor en sevdiği oyuncak ayakları oldu
Weleda aldim yoldaKızlar güneş kremi konusunda çok kararsız kaldım.
Sizin fikirlerinizden yola çıkıp baktım biraz incia ve Siveno için sürülmesi zor deniliyor ve kireç gibi duruyor deniliyor.
Mineli çare için çok sıvı akışkan denilmiş.
Beeoyu eledim.
Bunlardan bebeği için kullanan var mı???
En sıcak badger geliyor şu an kullanan var mı???
Eşi de laparaymış.Benım de 4.cocuguna hamıleyken arkadasım sigara viski içiyordu, hatta uyardıgımda eşi kalbimi kırmıştı, hocam siz dikkat ettiniz de ne oldu diye(ikizlerimi kaybetmiştim 3 ay oncesınde)
Benim bebegim de p3de ilerliyor.Ben de hep minyon mu olacak diye dusunuyorum esim de ben de minyon degiliz..Buna cok takiliyorum ben de hamileyken iyi besleyemedim mi neden dusuk dogdu kilosu diye cok da dikkat ettim aslinda ama bilemiyorum nedendi sebebi
Ben ayakli tulum ile yatiriyordum.+24 dereceleri gördükten sonra pijama alti ile yatiriyorum corapsiz.
çorap hiç giydirmedim ki hepsi duruyor bosuna bir harcama daha benim icin
Ben bu giyim işinde nenelere dönüyorum, çorapla yatırıyorum ama çorapsız uyanıyor alabalık gibi patırdanmaktan.
Ben çorapla uyutuyorum havalar iyice ısınınca çorapsız uyutabilirim sanırım
Ben de çorap ile yatırıyorum, bı kac gundur corapları elıyle cekıyor, ayagı üsür diye endişe ettim, ev 22 23 arasıSohrab kendi ayağım üşüyorsa çorap giydiriyorum. Patikli alt giyiyorsa giydirmiyorum. Bana sıcak geliyorsa da giydirmiyorum (ki bu çok nadir olur )
Ben tek başıma çocuğu arabaya koyup iskeletini katlayıp rahatça yerleştiriyorum arabaya. Normal araba kısmına henüz geçmedim onun için birşey diyemiyorum. . Ama 2 arkadaşım da inglesina ile büyüttü çocuklarını biri bel fıtığı olduğu için özellikle bunu almıştı (o zaman electa yoktu trilogy kullanmışlardı) ama ben bunun yanında ileride tatilde uçakta vs daha rahat kullanmak için cybex gb de almak istiyorum katlanıp çanta boyutuna geliyor.Ben 0-12 ay arası doona alıp normal araba gibi kullanacsgım kısmında bunu alayım diyorum hantal bi araba değil dimi
Aynen deneyeceğim ama ilk kullanıcı yorumları dinleyeyim dedim satışcı arkadaşlar deneyim gibi objektif olamiyorlar
Bizim 27-28 arasi. Uyku tulumu kullaniyorum ama odayi klimayla sogutuyorum 24-25 yapiyorumBen de çorap ile yatırıyorum, bı kac gundur corapları elıyle cekıyor, ayagı üsür diye endişe ettim, ev 22 23 arası
Benim yeğenime annem bakmıştı sırtı ağrır diye yaptırmamışlar tummy time. Ben yaptırıyorum ama benimki anca yan dönüp devriliyor henüz yüzüstü levelına geçemedik yardımsız. Çok da şeetmiyorumKöyde nenemiz babamıza egzersiz yaptırdı mı acabaşaka bi yana, halam bakıyormuş zaten babama. Küçük kız işte oynatırken yaptırıyordur bilmeden.
Deneyimli arkadaşım trukid kullanmış ki bebesi pamuk beyazı hiç güneş yanığı vs olmamış.Kızlar güneş kremi konusunda çok kararsız kaldım.
Sizin fikirlerinizden yola çıkıp baktım biraz incia ve Siveno için sürülmesi zor deniliyor ve kireç gibi duruyor deniliyor.
Mineli çare için çok sıvı akışkan denilmiş.
Beeoyu eledim.
Bunlardan bebeği için kullanan var mı???
En sıcak badger geliyor şu an kullanan var mı???
Hava sıcak buralarda 23-24 üstü kısa kollu atlet altına da patikli alt giydiriyorum çorap giydirmiyorumKızlar siz bebişleri corapla mı uyutuyorsunuz?