2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Benim havsalam almıyor sigara alkolü hamileyken kullanmayı. Anlayabileceğim bir şey değil. Kızım bana Allah'ın emaneti, benim görevim o emanete en iyi şekilde sahip çıkmak. Benim inanışım böyle. Başka türlüsünü yapamam. Tiroid ilacımı da kullandım, gebelik şekerim için diyet de yaptım, zararlı diye sevdiğim pek çok şeyi ağzıma sürmedim, sevmedim pek çok şeyi de ona faydalı diye yedim içtim vs. Pek çoğumuz gibi.

Çok üzüldüm su an öğreniyorum. Başın sağ olsun Çok kibarsin,bu nasıl davarlik ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu diyecektin bak nasıl anlayacaktı o zaman insanlıktan nasibini almamış oluyor işte bazıları. Nasıl edepsizlik nasıl izansızlık yarabbim.

Minyonlar yaşını göstermez, minik ileride ne kadar şanslı olduğunu anlayacak Yeter ki sağlıkları yerinde olsun kiloları boyları üç aşağı beş yukarı olsun.

Ben 0-12 ay arası doona alıp normal araba gibi kullanacsgım kısmında bunu alayım diyorum hantal bi araba değil dimi
Aynen deneyeceğim ama ilk kullanıcı yorumları dinleyeyim dedim satışcı arkadaşlar deneyim gibi objektif olamiyorlar

Ne kadar ayip soyledigi..
Ben sigaradan nefret ederdim hamilelikten sonra nefret etmekten de ote bir haldeyim kelimelerim yetmez tiksintimi anlatmaya.Hamileyken kokusu asiri midemi bulandiriyordu icen arkadaslarimla bile gorusmek istemedim ustlerine sinen kokudan.Ben normalde bi insanin kendine bunu neden yaptigini anlayamıyorum hamile iken iceni hic anlayamayacağım gercekten ..
Bizim alt komsu iciyor butun koku evimizde

Son düzenleme:
Benim bebegim de p3de ilerliyor.Ben de hep minyon mu olacak diye dusunuyorum esim de ben de minyon degiliz..Buna cok takiliyorum ben de hamileyken iyi besleyemedim mi neden dusuk dogdu kilosu diye cok da dikkat ettim aslinda ama bilemiyorum nedendi sebebi
Kızlar siz bebişleri corapla mı uyutuyorsunuz?
Ben ayakli tulum ile yatiriyordum.+24 dereceleri gördükten sonra pijama alti ile yatiriyorum corapsiz.

Ğğ
ben genel olarak öyle bir nefret ettim ki, hamilelikten bağımsız olarak, hiç bir arkadaşımla görüşemiyorum. Sigara içmeyen kimse yok ve hep dışarda sigara içilen ortamlarda 8-10 kişi birden sigara içiyor.

Dogum kilosu kac canim.benim kiz geriden geliyordu iki aydir 1 kilo aliyor aylik.bugün tarttim 6500 olmus. Benim bebegime de daha karnimdayken minyon diyordu doktor gelisim göstsrmiyor 3 haftadir diye aliverdi hatta

Araya giriyorum:
Soluksuz doktor doktor gezdiğimiz bir dönemde çok geç uyuduğu için bir doktor melatonin yazmıştı. Değil kullanmak, almadık bile. Çok garip gelmişti bize. Geç uyuyor diye herhangi bir doktor melatonin önerisinde bulundu mu size de? O dönem bize çok saçma gelmişti.

Weleda aldim yolda

Eşi de laparaymış.

çorap hiç giydirmedim ki hepsi duruyor bosuna bir harcama daha benim icin

Ben bu giyim işinde nenelere dönüyorum, çorapla yatırıyorum ama çorapsız uyanıyor alabalık gibi patırdanmaktan.

Ben çorapla uyutuyorum havalar iyice ısınınca çorapsız uyutabilirim sanırım

Sohrab kendi ayağım üşüyorsa çorap giydiriyorum. Patikli alt giyiyorsa giydirmiyorum. Bana sıcak geliyorsa da giydirmiyorum (ki bu çok nadir olur )
Ben de çorap ile yatırıyorum, bı kac gundur corapları elıyle cekıyor, ayagı üsür diye endişe ettim, ev 22 23 arası

Ben tek başıma çocuğu arabaya koyup iskeletini katlayıp rahatça yerleştiriyorum arabaya. Normal araba kısmına henüz geçmedim onun için birşey diyemiyorum. . Ama 2 arkadaşım da inglesina ile büyüttü çocuklarını biri bel fıtığı olduğu için özellikle bunu almıştı (o zaman electa yoktu trilogy kullanmışlardı) ama ben bunun yanında ileride tatilde uçakta vs daha rahat kullanmak için cybex gb de almak istiyorum katlanıp çanta boyutuna geliyor.

Köyde nenemiz babamıza egzersiz yaptırdı mı acaba şaka bi yana, halam bakıyormuş zaten babama. Küçük kız işte oynatırken yaptırıyordur bilmeden.
Benim yeğenime annem bakmıştı sırtı ağrır diye yaptırmamışlar tummy time. Ben yaptırıyorum ama benimki anca yan dönüp devriliyor henüz yüzüstü levelına geçemedik yardımsız. Çok da şeetmiyorum
Deneyimli arkadaşım trukid kullanmış ki bebesi pamuk beyazı hiç güneş yanığı vs olmamış.
Kızlar siz bebişleri corapla mı uyutuyorsunuz?
Hava sıcak buralarda 23-24 üstü kısa kollu atlet altına da patikli alt giydiriyorum çorap giydirmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…