- 12 Nisan 2019
- 24.059
- 38.182
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.541
Biz daha ekgıda ya gecmedık ama su ıstıyor belli emzıgı cop cop emmesindenEk gıdaya geçince verilmeye başlanmalı bence ben her ek gıdanın arkasından su veriyorum bi 10 dk sonra da emziriyorum ozaman sindirmesi daha kolay oluyormuş
Havalar ısındı az da olsa veriyorum serinletsin diyeBiz daha ekgıda ya gecmedık ama su ıstıyor belli emzıgı cop cop emmesinden
Ne yapacağımı şaşırdım bende senin gibi şimdide sabaha karşı uyandı kolları soğuktu offff sanki soğuktan karnı ağırmış gibi davranıyor şimdidecanım bende bilemiyorum . dün akşam 28 dereceydi. tek zıbınla cam açık halde yatırdım. gece 5 gibi üşüdüm camı kapattım, derece25 gösteriyodu. İnce yorgan örttüm, 7 bucukta kalktık yorgana baya sarılıydık sanki 10 derece
Ne yapıcaz bende bilemiyorum. Çok sıcakta da derece düştüğünde insan üşüyor.
canım aynı bende gece donuyormuşum sanıyorum 3 decere düşmüş 26 olmuş halbuki.Ne yapacağımı şaşırdım bende senin gibi şimdide sabaha karşı uyandı kolları soğuktu offff sanki soğuktan karnı ağırmış gibi davranıyor şimdide
Benim kızda bu gece uyumadı her saat kalktı. Saat 4 te burnunu temizle, altını temizle, emzir, gazını çıkar hepsini yaptım resmen deli etti beni gece gece ne yapsam bilemedim. Bi de dönme derdinde hiç uyuyamadımUyumayan bir kızım var noldu buna böyle
Hipp 2 5 adet aldim bendeKızlar mama stokluyor musunuz? tarihi uzaksa 1 2 paket önden alınır mı? 5 aylık kızın ben 2 numuraya mı geçeyim?ben mama takviyesine başladım ama fiyata şok oldum. internette çok uygun eczanede çok pahalı SMA optipro 1 kullanıyorum
İyi mi kötü mü?Benim kızı bozdum ben galiba, normalde 7-8 gibi uyanırdı hâlâ uyuyor.
Bilmiyorum ki iyi mi kötü mü, 7 gibi uyanır memeye alıyordum yine aldım az emer kalkardı şimdi uyuyor ağzında meme emzik gibi, kalkamıyorum da.İyi mi kötü mü?
Benim kız hastaydı bir kaç gündür, baktım bebeğin de burnu tıkanmış bugün. Hiç anlamıyor dokunma, öpme, ellemeden
Ben mama degıstırmeye cesaret edemiyorum pek ya, ya sevmezse Red olursa diye korkuyorumBeğendiğim marka mamalardan 2 paket alıyorum. Bir paket bir hafta gidiyor artık. Sma, aptamil çok kilo aldırıyor. Bu ikisi, hipp ve golden goat dönüşümlü alıyorum. Stok yapmıyorum. Ebebek veya migrostan alıyorum. 5 ay bitince mi 2 numaraya geçeceğiz?
Geldi canım, sımdı nasıl bıseyler istiyorsunuz? Ona gore fotograf cekeyımSohrab geldi mi kitabın
Biz 3 4 paket alıyoruz, her ebebeke gıdısımızde.. Bır paket 5 6 gun ancak gıdıyo, 600 gr olanKızlar mama stokluyor musunuz? tarihi uzaksa 1 2 paket önden alınır mı? 5 aylık kızın ben 2 numuraya mı geçeyim?ben mama takviyesine başladım ama fiyata şok oldum. internette çok uygun eczanede çok pahalı SMA optipro 1 kullanıyorum
0-6 ay 1 numara, 6-12 ay 2 numara yazıyor. şimdi bir paket1 aldım o yüzden 2 alıyım diyorumBeğendiğim marka mamalardan 2 paket alıyorum. Bir paket bir hafta gidiyor artık. Sma, aptamil çok kilo aldırıyor. Bu ikisi, hipp ve golden goat dönüşümlü alıyorum. Stok yapmıyorum. Ebebek veya migrostan alıyorum. 5 ay bitince mi 2 numaraya geçeceğiz?
Çok gecmıs olsun nİyi mi kötü mü?
Benim kız hastaydı bir kaç gündür, baktım bebeğin de burnu tıkanmış bugün. Hiç anlamıyor dokunma, öpme, ellemeden