- 2 Ağustos 2021
- 5.409
- 5.139
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.521
Rotayi mi yapmadi meningokok muBizim sağlık ocağı yapmıyor özel hastanede yapıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rotayi mi yapmadi meningokok muBizim sağlık ocağı yapmıyor özel hastanede yapıldı
Rota yı yapmadı canım bence meningokok u da yapmayacakRotayi mi yapmadi meningokok mu
Rotayi yapti bizim saglik ocagi digerini de yapar heralde yapmazsa hastaneye götürürüz mecburRota yı yapmadı canım bence meningokok u da yapmayacak
Bızımkı de sallanan kucuk bir besıgı var onda uyuyor, bı salona bı odaya tasıyoruz, park yatakta juno varken yattı sadece, benım de park yataga alıstırmam lazımBen erken uyutabiliyorum 9 gibi ama dedigin saatlerde yine uyaniyor bizim de sorunumuz bizim yatakta uyuyor sadece.yeni bir yatak alıp bu sorunu asabilir miyim acaba? Yatas twiny nasil acaba?
Yeni bıraktım ben ayaklar sürekli dışarda kalıyordu bizim bi de oto koltuğu aldık artık ona koyacağım. Ama puset rahatlık geçen oto koltukta uyudu bebiş kucağıma alıp eve çıkana kadar uyandı. Puset olsa uyanmama ihtimali var ama tabii bundan sonra böyle olacak arabasına koydum daha rahat seyrediyor her yeriPuset kullanmayi biraktiniz mi bebek arabalarinizda?
6 ay deniyor ama bilmiyorum bizimki hala rahat sigiyor hatta pusete ben gecmeyi cok dusunmuyorum ama bi sakincasi var mi acaba?
Twiny kullanıyorum ben memnunum yeni geçirdim park yatağa ama gündüzleri uyutuyordum ondaBen erken uyutabiliyorum 9 gibi ama dedigin saatlerde yine uyaniyor bizim de sorunumuz bizim yatakta uyuyor sadece.yeni bir yatak alıp bu sorunu asabilir miyim acaba? Yatas twiny nasil acaba?
Ben arabada oturup uyanana kadar bekliyordumYeni bıraktım ben ayaklar sürekli dışarda kalıyordu bizim bi de oto koltuğu aldık artık ona koyacağım. Ama puset rahatlık geçen oto koltukta uyudu bebiş kucağıma alıp eve çıkana kadar uyandı. Puset olsa uyanmama ihtimali var ama tabii bundan sonra böyle olacak arabasına koydum daha rahat seyrediyor her yeri
Hangi yastıktan bahsediyorsunuz görsel atabilir misiniz
Gündüz olsa evet bende kesinlikle beklerimde geceydi gece uykusuna geçiyorduBen arabada oturup uyanana kadar bekliyordum
Suratlı olanlar yoğurt içinmiş ek gıdada dışarı çıktığımda yaptığımı koyarım diyorum kabak, havuç, sütlaç vs. Sıcaklar için termos alıcam ama daha almadım onu da.Bunlar ne için kullanılıyor? Yoğurt mayalamaktan başka işe yarıyor mu kavanozlar ona göre alayım ben de
Bu sayfayı atlamışım ben bugün.Bazen 6 saat uyuyunca da ıcime dert oluyor, rüya öğünü yapıyorum..
Bizde aldık oyun havuzu su koymadım sade toplarla oynuyor havalar ısınsin da Denizli daha mevsimi değil sıcak ama yinede üşürBenim oyun halım var o yüzden bu bana gereksiz. Ben geçen attığım havuzu hem top havuzu olarak kuru kullanıyorum. Hemde bir kova su koyuyorum vücudunun yarısı suda oluyor şıp şıp oynuyor. Cok enerji atıyor cok memnunum
Civilde 149 TL indirimdeYaz icin bebek havuzu alan var mi aranizda?Soyle ufak bisi alayim sip sip balkonda oynasin istiyorum da oneriniz var mi acaba ?
Ben de dememııs olabilirim 6 saat uyudugunuBu sayfayı atlamışım ben bugün.
Benimki bi ara gece 8 saat uyuyordu. Nazar değmesin diye söylemiyordum şimdi başladık yine 3 saatte bir uyanmaya. Susamıştır diye emziriyorum ben de. Beter oluyorum ama. Yatırana kadar bir saat geçiyor çünkü.
Ben de bugün Migros’tan aldım baya vardı. Ya da trendyoldan sipariş verebilirsinYa 3 numarasını asla bulamıyorum ama rossmanda buldum bugün aldım yine. Denemelik ufak sleepy de aldım.
Biz de 2 kere. Vermesem uykusu kaçıyor;(2 kere kalkıyoz bız mama ıcın
Benim ki daha farklı ya aynısı değil
Keşke aylık kontrolde sorsaydım uyanma ve su olayını. Bizi de bilgilendirir misinBen de dememııs olabilirim 6 saat uyudugunu
Su vermeyı dusunuyorum valla bardak gelsın de, az az da olsa
Ek gıdaya geçince verilmeye başlanmalı bence ben her ek gıdanın arkasından su veriyorum bi 10 dk sonra da emziriyorum ozaman sindirmesi daha kolay oluyormuşBen de dememııs olabilirim 6 saat uyudugunu
Su vermeyı dusunuyorum valla bardak gelsın de, az az da olsa
Ben kendim uyandırmıyorum cogu zamn kendi kalkıyorBiz de 2 kere. Vermesem uykusu kaçıyor;(
4. Ay kontrolunde uyandırma demıstı ama su yu hıc konusmadıkKeşke aylık kontrolde sorsaydım uyanma ve su olayını. Bizi de bilgilendirir misin