- 12 Nisan 2019
- 24.059
- 38.182
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.561
Daha 1 ayımız var 2 numaraya gecmek ıcın0-6 ay 1 numara, 6-12 ay 2 numara yazıyor. şimdi bir paket1 aldım o yüzden 2 alıyım diyorum
Hiç başıma gelmediği için aklıma da gelmiyorBen mama degıstırmeye cesaret edemiyorum pek ya, ya sevmezse Red olursa diye korkuyorum
Bı kere golden goat almaya niyetlendim, kecısutlu oldugu ıcın kokarsa tıksınırse dıye vazgectımHiç başıma gelmediği için aklıma da gelmiyor
Genel olarak tadları kötü mamaların ama keçi sütlü diye ekstra kötü gelmedi bana. Bi kere baby goat aldım. O çok yağlı gibiydi onu beğenmedik eşimle. Bebek içti ama bi daha almadık. Sanki biberondan temizlemek zor gibi geldi.Bı kere golden goat almaya niyetlendim, kecısutlu oldugu ıcın kokarsa tıksınırse dıye vazgectım
Degısık bısey alayım bır gun ben de
Parmağa takılan şeyler var. Onlardan alınsa daha kolay olur sanki. Kızım küçükken hiç fırçalamadım hatırlamıyorum. 11 aylık dişi çıktı, o zaman ilk fırçaladım.Kızlar şimdi Dr Osman gonlual paylaşmış, ek gıdaya başlayınca bebeğin dişleri fırçalanmalı diye… fircalayaniniz var mı? Hangi diş fırçasını aldınız? Ona göre alırım ben de
Tamamdır öylesi mantıklı, öyle bişi aliyim bende.. şimdi okudum, ben de diş çıkınca zannediyordum ama ek gıda başlayınca da fırçalayın demiş doktorParmağa takılan şeyler var. Onlardan alınsa daha kolay olur sanki. Kızım küçükken hiç fırçalamadım hatırlamıyorum. 11 aylık dişi çıktı, o zaman ilk fırçaladım.
4 ten 7 ye kadar balkona ciktik etrafi izledik evin icinde yuruduk 7 de zorla uyuttum artik 8.30 a kadarBenim kızda bu gece uyumadı her saat kalktı. Saat 4 te burnunu temizle, altını temizle, emzir, gazını çıkar hepsini yaptım resmen deli etti beni gece gece ne yapsam bilemedim. Bi de dönme derdinde hiç uyuyamadım
Kucagimda kiz var ninni sarki soyliyorum durdugum an kiziyorTamamdır öylesi mantıklı, öyle bişi aliyim bende.. şimdi okudum, ben de diş çıkınca zannediyordum ama ek gıda başlayınca da fırçalayın demiş doktor
Herhalde ağız içi hijyeni sağlamak önemli canım, Dr diş cikmasada, ek gıda başlanınca fırçalanmalı demiş, görseli ekliyimKucagimda kiz var ninni sarki soyliyorum durdugum an kiziyoranlamadim valla dis fircalama olayini sonra okucam bi olmayan dis nasil fircalanir
bi de parmağınıza temiz tülbent sarıp da ağzını diş yerlerini temizleyebilirsiniz. Bedava diş fırçasıHerhalde ağız içi hijyeni sağlamak önemli canım, Dr diş cikmasada, ek gıda başlanınca fırçalanmalı demiş, görseli ekliyim
Ayyy kolay gelsin canım, yengen yardım etsin gelmişkenAy kızlar çıldırmalık birkaç gün geçirdim
Abimle yengem geldi. Biri 1 yaşında. Biri 4 yaşında çocukları var. Çocukları sabah 7 de uyandı. Yaptıkları şey şu oldu. Çocukları odadan salona salıp, kendi kapılarını kapatıp yatmak olduben benim kıza kucağımda mama hazırladım. Verdim. O sırada onunkiler geldi. Çocuğu yere koydum. Beşiğe de koyamadım 1 yaşındaki eller diye guvenemedim. 5 aylık bebişimi, 4 yaşındaki cocuğa emanet edip, diğer ikiliye kahvaltı hazırladım. Bir de birinin yediğini diğeri yemiyor falan. Ayy. Canım çıktı kaç gündür valla… bıraktılar bir de çocukları bana dışarı gezmeye çıktılar falan…
Yazın kaç kişi gelecek belli değil. Denize açılan bir sokakta oturuyorum. 5 dk yürüme mesafesi yok. Herkes bana gelmeyi, tatile gitmek olarak görüyor. Ay böyle olacaksa gelmesinler daha iyi valla. Huni takıp gezeceğim. Az kaldı
Çok sinirlendim okuyunca, ben artık böyle şeylerin üstünü kapatacak biri değilim. Zaten soluğu bir yerimizden alıyoruz, madem gelmişler çocuklarının bakımını yapmak zorundalar. Size destek olmalılar. Ben kızımla tek başıma çoğu zaman bir bardak su bile içemiyorum. Bebek bakiyorsunuz, bir başkası için (her kim olursa olsun) kendinizden ve yavrunuzdan feragat etmeyin. Açık ve net konuşun. Çok kızdım gerçekten. Size de çok üzüldüm.Ay kızlar çıldırmalık birkaç gün geçirdim
Abimle yengem geldi. Biri 1 yaşında. Biri 4 yaşında çocukları var. Çocukları sabah 7 de uyandı. Yaptıkları şey şu oldu. Çocukları odadan salona salıp, kendi kapılarını kapatıp yatmak olduben benim kıza kucağımda mama hazırladım. Verdim. O sırada onunkiler geldi. Çocuğu yere koydum. Beşiğe de koyamadım 1 yaşındaki eller diye guvenemedim. 5 aylık bebişimi, 4 yaşındaki cocuğa emanet edip, diğer ikiliye kahvaltı hazırladım. Bir de birinin yediğini diğeri yemiyor falan. Ayy. Canım çıktı kaç gündür valla… bıraktılar bir de çocukları bana dışarı gezmeye çıktılar falan…
Yazın kaç kişi gelecek belli değil. Denize açılan bir sokakta oturuyorum. 5 dk yürüme mesafesi yok. Herkes bana gelmeyi, tatile gitmek olarak görüyor. Ay böyle olacaksa gelmesinler daha iyi valla. Huni takıp gezeceğim. Az kaldı
Özelden at istersen atabilirsen 6.ay ek gıdaları atma şansın varmıGeldi canım, sımdı nasıl bıseyler istiyorsunuz? Ona gore fotograf cekeyım
Bende dün gördüm yazıyı ama başlamadık ağzını açmıyor ki nasıl fırçalayacaz aman yaKızlar şimdi Dr Osman gonlual paylaşmış, ek gıdaya başlayınca bebeğin dişleri fırçalanmalı diye… fircalayaniniz var mı? Hangi diş fırçasını aldınız? Ona göre alırım ben de
Kızlar şimdi Dr Osman gonlual paylaşmış, ek gıdaya başlayınca bebeğin dişleri fırçalanmalı diye… fircalayaniniz var mı? Hangi diş fırçasını aldınız? Ona göre alırım ben de
Ben 5 tane aldırdım. 4ü tek seansta bitti. Seans on saniye sürüyor , lehim tabancasi ile değdiriyor gibi. Tek kat siliyor,hemen göçük olmasin diye. Bir tanesi bitmedi 2.seansi da yaptı. Bitene kadar ücretsiz yaptırdım. 5inin5bin verdim