2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Puset kullanmayi biraktiniz mi bebek arabalarinizda?
6 ay deniyor ama bilmiyorum bizimki hala rahat sigiyor hatta pusete ben gecmeyi cok dusunmuyorum ama bi sakincasi var mi acaba?
Ben de hâlâ kullanıyorum, oturmaya başlayınca diğerine geçmeyi düşünüyorum. İçindeki o yenidoğan aparatiymis burada öğrendim, o bile duruyor. Çok sığıyor gibi değil artık ayaklar dışarı çıkıyor bayağı ama oturmuyor diye diğerine cesaretim yok henüz.

Benim kiz ben su icerken bardaga atliyor verim mi biraz diye düsünmedim degil ama cesaret wdemedim
Yaa ben emziğini yıkıyorum, ıslakken agzına vrrdıgımde cop cop emiyor, üzerinde kalan suyu ıcıyor resmen, havalar ısınmaya basladı versem mı artık dusunuyorum carsamba kontrole gıdıcez, sorucam bugun alıstırma bardağı da sıparıs ettim

Son düzenleme:
Kızlar bebek mama kavanozu ne alayım? Bir kaç şey beğendim ama kullanışlı olur mu?

Eklentiler

• IMG_9313.png
    212,6 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_9314.png
    135,7 KB · Görüntüleme: 45
Bizim 5.ay kontrolümüz yok sor bakalım canım ne dicek? Alistirma bardagi almadim ben munckin mi aldin?

2 kere kalkıyoz bız mama ıcın

Eklentiler

• Screenshot_20240520_174026_com.instagram.android.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 47
Rota son doz 6.ay meningokok 7.ay dedi ama hastanede degil biz saglik ocaginda yaptiriyoruz
Rotayı saglık ocagı yaptı da, menıngokokları yapmak istemediler, bizde hastanede yaptırıyoruz menıngokokları doktor istem kagıdı verıyo hastane kendısı temin ediyor asıları, 20 dk ıcınde geliyor.
Rota 3.ve 5.
Menıngokolar 3. 5.ve 13.aylarda olacak

Puset kullanmayi biraktiniz mi bebek arabalarinizda?
6 ay deniyor ama bilmiyorum bizimki hala rahat sigiyor hatta pusete ben gecmeyi cok dusunmuyorum ama bi sakincasi var mi acaba?
Biz 10 gun sonra 6 ay olucaz ama bırakmadık. İçindeki yenidoğan yastığını çıkardım rahat ediyor şimdilik bu şekilde. Sığmamaya başlayınca bırakırım bana çok hüzünlü geliyor puseti bırakmak arabada oto koltuğuna oturuyor benimki

Ben uyusun diye bskliyorim uyumuyor normalk oymus aslinda canim 3.aydan sonra 5-6 saat uyku ama uyumuyor bizimki
Bızım gece uykusu cok gec 12 1 gıbı oluyor, erken uyutanılenlere helal olsun, haftaya 4 gun egıtımım var saat 8de baslayacak bakalım ne yapcam gunduz uyutmayıp 8 9 gıbı uykuya gecırebılırsem ne ala

Hangi yastıktan bahsediyorsunuz görsel atabilir misiniz

Bızım gece uykusu cok gec 12 1 gıbı oluyor, erken uyutanılenlere helal olsun, haftaya 4 gun egıtımım var saat 8de baslayacak bakalım ne yapcam gunduz uyutmayıp 8 9 gıbı uykuya gecırebılırsem ne ala
Ben erken uyutabiliyorum 9 gibi ama dedigin saatlerde yine uyaniyor bizim de sorunumuz bizim yatakta uyuyor sadece.yeni bir yatak alıp bu sorunu asabilir miyim acaba? Yatas twiny nasil acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…