- 2 Ağustos 2021
- 5.409
- 5.139
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.501
Ben kullaniyorum sungeri de cikarmadimPuset kullanmayi biraktiniz mi bebek arabalarinizda?
6 ay deniyor ama bilmiyorum bizimki hala rahat sigiyor hatta pusete ben gecmeyi cok dusunmuyorum ama bi sakincasi var mi acaba?
Ben de hâlâ kullanıyorum, oturmaya başlayınca diğerine geçmeyi düşünüyorum. İçindeki o yenidoğan aparatiymis burada öğrendim, o bile duruyor. Çok sığıyor gibi değil artık ayaklar dışarı çıkıyor bayağı ama oturmuyor diye diğerine cesaretim yok henüz.Puset kullanmayi biraktiniz mi bebek arabalarinizda?
6 ay deniyor ama bilmiyorum bizimki hala rahat sigiyor hatta pusete ben gecmeyi cok dusunmuyorum ama bi sakincasi var mi acaba?
Farzet kaşık biberonKızlar annem bebeğe mama veriyordu, ben de balkona havlu asıyordum. Camdan içeri baktım, biberonun kapağını açmış, bardak gibi içiriyordu dibinde kalan ziyan olmasın diye. Bebek de içti lıkır lıkır, şaştım kaldım.
Ben yenıdogan pedıni yeni cıkardım, Pusete devam oturmaya baslayana kadarPuset kullanmayi biraktiniz mi bebek arabalarinizda?
Yaa ben emziğini yıkıyorum, ıslakken agzına vrrdıgımde cop cop emiyor, üzerinde kalan suyu ıcıyor resmen, havalar ısınmaya basladı versem mı artık dusunuyorum carsamba kontrole gıdıcez, sorucam bugun alıstırma bardağı da sıparıs ettimBenim kiz ben su icerken bardaga atliyor verim mi biraz diye düsünmedim degil ama cesaret wdemedim
Bizim 5.ay kontrolümüz yok sor bakalım canım ne dicek? Alistirma bardagi almadim ben munckin mi aldin?Yaa ben emziğini yıkıyorum, ıslakken agzına vrrdıgımde cop cop emiyor, üzerinde kalan suyu ıcıyor resmen, havalar ısınmaya basladı versem mı artık dusunmuyorum carsamba kontrole gıdıcez, sorucam bugun alıstırma bardağı da sıparıs ettim
Avent sıparıs ettım canım.. Bızım asilar var menıngokok ve rotaBizim 5.ay kontrolümüz yok sor bakalım canım ne dicek? Alistirma bardagi almadim ben munckin mi aldin?
Ayni durumdayiz hic degismicek gibi geliyor artik2 kere kalkıyoz bız mama ıcın
Bunlar ne için kullanılıyor? Yoğurt mayalamaktan başka işe yarıyor mu kavanozlar ona göre alayım ben deKızlar bebek mama kavanozu ne alayım? Bir kaç şey beğendim ama kullanışlı olur mu?
Rota son doz 6.ay meningokok 7.ay dedi ama hastanede degil biz saglik ocaginda yaptiriyoruzAvent sıparıs ettım canım.. Bızım asilar var menıngokok ve rota
Bazen 6 saat uyuyunca da ıcime dert oluyor, rüya öğünü yapıyorum..Ayni durumdayiz hic degismicek gibi geliyor artik
Rotayı saglık ocagı yaptı da, menıngokokları yapmak istemediler, bizde hastanede yaptırıyoruz menıngokokları doktor istem kagıdı verıyo hastane kendısı temin ediyor asıları, 20 dk ıcınde geliyor.Rota son doz 6.ay meningokok 7.ay dedi ama hastanede degil biz saglik ocaginda yaptiriyoruz
Biz 10 gun sonra 6 ay olucaz ama bırakmadık. İçindeki yenidoğan yastığını çıkardım rahat ediyor şimdilik bu şekilde. Sığmamaya başlayınca bırakırım bana çok hüzünlü geliyor puseti bırakmakPuset kullanmayi biraktiniz mi bebek arabalarinizda?
Ben uyusun diye bskliyorim uyumuyor normalk oymus aslinda canim 3.aydan sonra 5-6 saat uyku ama uyumuyor bizimkiBazen 6 saat uyuyunca da ıcime dert oluyor, rüya öğünü yapıyorum..
Bızım gece uykusu cok gec 12 1 gıbı oluyor, erken uyutanılenlere helal olsun, haftaya 4 gun egıtımım var saat 8de baslayacak bakalım ne yapcamBen uyusun diye bskliyorim uyumuyor normalk oymus aslinda canim 3.aydan sonra 5-6 saat uyku ama uyumuyor bizimki
Bizim sağlık ocağı yapmıyor özel hastanede yapıldıRota son doz 6.ay meningokok 7.ay dedi ama hastanede degil biz saglik ocaginda yaptiriyoruz
Hangi yastıktan bahsediyorsunuz görsel atabilir misinizBiz 10 gun sonra 6 ay olucaz ama bırakmadık. İçindeki yenidoğan yastığını çıkardım rahat ediyor şimdilik bu şekilde. Sığmamaya başlayınca bırakırım bana çok hüzünlü geliyor puseti bırakmakarabada oto koltuğuna oturuyor benimki
Ben erken uyutabiliyorum 9 gibi ama dedigin saatlerde yine uyaniyor bizim de sorunumuz bizim yatakta uyuyor sadece.yeni bir yatak alıp bu sorunu asabilir miyim acaba? Yatas twiny nasil acaba?Bızım gece uykusu cok gec 12 1 gıbı oluyor, erken uyutanılenlere helal olsun, haftaya 4 gun egıtımım var saat 8de baslayacak bakalım ne yapcamgunduz uyutmayıp 8 9 gıbı uykuya gecırebılırsem ne ala