- Konu Sahibi sunshine__
- #80.741
Uyandırmadan yavaşça temizleyebilirsin. Pişik olur.Kızlar bebeginiz kaka yaptiginda uyandiriyor musunuz? Böyle bir sey ilk kez basima geliyor,napicam bilemedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyandırmadan yavaşça temizleyebilirsin. Pişik olur.Kızlar bebeginiz kaka yaptiginda uyandiriyor musunuz? Böyle bir sey ilk kez basima geliyor,napicam bilemedim.
Mümkün degil.o durum.bizde o yüzden napicami bilmiyorum,hemen uyanir basar yaygarayiUyandırmadan yavaşça temizleyebilirsin. Pişik olur.
Kaka yapınca kendi huysuz oluyor zaten. Birazdan uyanır öyle sabaha kadar durmaz. Uyanınca değiştirirsin.Kızlar bebeginiz kaka yaptiginda uyandiriyor musunuz? Böyle bir sey ilk kez basima geliyor,napicam bilemedim.
Surekli uyaniyor zaten sabaha kadar uyumak nerdeKaka yapınca kendi huysuz oluyor zaten. Birazdan uyanır öyle sabaha kadar durmaz. Uyanınca değiştirirsin.
Biz pasta yaptiracagiz bu islerle ugrasan bir ablaya. Susleri de aldik balon ışıklar yazilar vs. Ikramliklar sevdigimiz arkadaslarimiz bebise kiyafet. Boyle.Iyi geceler kizlar
Bebeginizin dogum gununu nasil kutlayacaksiniz? Aile arasinda mi, studyo cekimi mi ya da ev suslemesi mi
Disarda kutlamak icin fiyat aldik 25 bin dediler
Studyo cekimi yaptiralim anı olsun diye dusunduk yaklasik 4 5 bin 1 saatlik cekim, pasta yok sadece birkac ayicik ve kutunun uzerinde one yazisi
Cok kararsiz kaldim![]()
Valla hertürlü maliyetli oluyor benim 12 bin organizasyon içerisinde otuz kişilik pasta ve on adet cup cake dahil boş mekana sadece çatal bıçağını kullanacağız beş bin vereceğim arkadaşım profesyonel fotoğrafçı o para almıyor iki bin liraya oyun ablası tuttum beş binlirada ikizlerin kıyafetleri ve ayakkabıları tuttu sadece bukadarla bitti inşallah bizde kıyafetleri babanne aldı organizasyon parasını ise anane verdi doğum günü hediyesiIyi geceler kizlar
Bebeginizin dogum gununu nasil kutlayacaksiniz? Aile arasinda mi, studyo cekimi mi ya da ev suslemesi mi
Studyo cekimi yaptiralim anı olsun diye dusunduk yaklasik 4 5 bin 1 saatlik cekim, pasta yok sadece birkac ayicik ve kutunun uzerinde one yazisi
Cok kararsiz kaldim![]()
Yanlıslıkla kesfettı dıyınce yazmak istedim canım, bızım bakıcı calıstırıyor, ogretıyor saolsun, hadi alkıs yap diyince yapuyor, a Ram sam sam dinleyince de alkıs yapıyor, cunku onu alkıslı ogtetmısOğlum bir yalına giriyor ayın birinde ve bunların hiçbirşni yapmıyor
El sallama olayı bile yok yalnışlıkla alkışı keşfetmişti 7 aylıkken sadece o var kız çocuğu ve erkek çocuğu farkı bu sanırım kız bebeklerin algılarının çoğunun en azından erkek bebeklerden açık olduğunu düşünüyorum eve gelenlerde hani bu bişey yapmıyormu diyor yok diyorum öylecene bakıyor![]()
Ben de boy takıntısı var ya, bız de esımle uzunuz, bebek 37 haftalık 47 cm dogdu,, neyse ılk aylar guzel uzadı 6 8.aylar arsı aynı kaldı boyu bunu kafaya taktım nıye uzamıyor dıye, badem sütü konsantresıne oyle basladımKızceler saçma bişi sorucağım bir yaş kıyafetlerine 81 82 cm yazıyor çok değilmi ya sizinkilerin boyları nasıl gidiyor biz karı koca uzunuz çocuklar bir yaşında 82 cm olmaz gibi
Ben organizasyon tuttum. Kuzenimin arkadası ve konseptli olmasına rağmen 4 bine anlaştıkIyi geceler kizlar
Cok kararsiz kaldim![]()
Kac cm canim su an.ben de de boy takintisi var uzamiyor 1 cm gidiyorBen de boy takıntısı var ya, bız de esımle uzunuz, bebek 37 haftalık 47 cm dogdu,, neyse ılk aylar guzel uzadı 6 8.aylar arsı aynı kaldı boyu bunu kafaya taktım nıye uzamıyor dıye, badem sütü konsantresıne oyle basladımneysekı uzuyor simdi ama 1 yasına 82 olmaz asla
Doktor mu onerdi boy icin, badem sütü konsantresıne oyle basladım![]()
Ben baya çabaladım bay bay kısa kelimeler düt düt gibi el sallama hiçbirini yapmaıyor bakıp gülüyor sadeceYanlıslıkla kesfettı dıyınce yazmak istedim canım, bızım bakıcı calıstırıyor, ogretıyor saolsun, hadi alkıs yap diyince yapuyor, a Ram sam sam dinleyince de alkıs yapıyor, cunku onu alkıslı ogtetmıshergun ıse giderken bıze pencereden byebye yapıyorlar, siz de sureklı tekrar edin bence.. Mesela dun ılk kez cırtlı kitabın bıtanesini yerine koymaya calıstı sasırdım, onu da bizden gorerek ogrenıyor.. Hep bız takıyoz, o söküyordu..bardak kule de en tepedeki bardagi aldı devırmeden, bunlar olumlu davranışlar benım gozunde, henuz yapamasa da
![]()
Maşallah yinede çok özenli ve eğlenceli olacağı benziyorBen organizasyon tuttum. Kuzenimin arkadası ve konseptli olmasına rağmen 4 bine anlaştıkbir kafeyi tuttum. 300 kişilik, 3 bölümden oluşan büyük bir yer. 100 kişilik olan bir bölümünü tuttum. Mekan ücreti istemedi. İstediğiniz yiyeceği getirebilirsiniz ama içecekler bizden alınacak. İçecekleri ödersiniz dedi. Muhtemelen 6-7 bine kapatırız diye düşünüyorum. 2 cocuk gelişim öğrencisi tuttum palyaço olarak. İkisi 2 bin tl ye gelecek. Çocuklara yüz boyama, balondan sekiller yapma ve baloncuk çıkarma falan yaptıracak. Elbisesine de 2500 tl verdim dikimde simdi. 100 kişilik bir organizasyon 15 bine gelecek hemen hemen. Bana cok gelmedi… koca tarafıyla konuşmayan ben, anamın memleketinde kutlayacağım oradaki es dost akrabalarla. Yemek işini de onlara pasladım. 10 kişi 1 er çeşit yapacak. Ben uğraşmayacağım. Bana tabi bir de ido +yakıtla 5 bin yol parası var. Bir 20 bine gelecek… 50 bin de tutsa yapardım ama yeter ki koca tarafıyla kutlamayayım
![]()
Ilk dogum gunu anı kalsin fotograflarda. Ben de sonrakileri kendimiz kutlariz diye dusunuyorum nasip olursa. Aslinda benim kulturumde hic yok sonradan peyda oldu. Ilkini kutlayacagiz ins.Maşallah yinede çok özenli ve eğlenceli olacağı benziyor
biz kutlamayacaktık köyde tekiz teyzeleri çağırsam gelmezler heralde
Annemin ordayken kutlamayı düşündüm teendyoldan malzemeleri alıp evi süsleyecektim birkaç çeşitte pasta börek ama tekrar köye geldik vazgeçtim bundanda diğeri martta doğacak ilerde aklıda yetecek birine yapsam öbürüde isteyecek doğum günleri yakın olsa ikisini bir kutlardım hep biri aralık biri mart alakasız![]()
Tahın gıbı, cok lezzetli bısey.. Bu arada sabah kahvaltılarında da mutlaka tahın veriyorum 2 aydır..Kac cm canim su an.ben de de boy takintisi var uzamiyor 1 cm gidiyorbadem sütü konsantresi ne tam olarak link atar misin ben de basliyim olmadi
Arkadasımın kızının doktoru ona onermıs, gelısımı bıraz gerıdeydı onun, kemik sagligina, bagısıklıga ıyı gelıyormus, arastırıp kullanabilirsiniz.. Ben meyvelerine karıstırıyorum bır cay kasıgı.. Arkadasımın kızı 4 yasında o bir tatlı kasıgı kullanıyor..Doktor mu onerdi boy icin
O zaman o usengeclıkten yapmıyorBen baya çabaladım bay bay kısa kelimeler düt düt gibi el sallama hiçbirini yapmaıyor bakıp gülüyor sadece![]()
Ben de tam tersini dusundum, ilkini kutlamayıp digerlerını organizasyonlu kutlarım dıyorum, konsept fotograf cekımı yaptıracağım yas gununde parcalama pastalı, anı olsun dıyeIlk dogum gunu anı kalsin fotograflarda. Ben de sonrakileri kendimiz kutlariz diye dusunuyorum nasip olursa. Aslinda benim kulturumde hic yok sonradan peyda oldu. Ilkini kutlayacagiz ins.
sevdiklerinizi cagirin mutevazı hos bir hosgeldin iyi ki dogdun bebis diyin sonrakileri dedigin gibi yaparsin