2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Kızlar ben Pampers Harmonie kullanıyorum Türkiye’de fakat bulamıyorum zorluk yaşıyorum 3 numarasında. Bir sürü başka markalar var denemek de istiyorum aslında. sleepy aldım natural yazıyordu bir de bionatural olanı vardı, ama onda uygun beden bulamadım ebebek mağazasında. Bana önerebileceğiniz doğal ama sızdırmazlığı da iyi olan bez var mı?

Canım ek gıdaya geçtik ya sen gectinmi gectiysen ondan oluyor benim kizinki de hem yeşil hem katı normal ek gıdaya gecenlerde
Geçmedim canım henüz ek gıdaya önceden bazen mukuslu sarı ve hafif cıvıktı şimdi yeşile yakın mukussuz ve biraz katı. Belki de normali bu bilmiyorum ki… önceden çok peynir ve süt tüketirdim kakasında kan görünce bıraktım acaba o mu etki etti.

Kızlar ben Pampers Harmonie kullanıyorum Türkiye’de fakat bulamıyorum zorluk yaşıyorum 3 numarasında. Bir sürü başka markalar var denemek de istiyorum aslında. sleepy aldım natural yazıyordu bir de bionatural olanı vardı, ama onda uygun beden bulamadım ebebek mağazasında. Bana önerebileceğiniz doğal ama sızdırmazlığı da iyi olan bez var mı?
Sleepy bionaturel kullanıyorum memnunum 4aylik kontrolunde 6 kiloydu 3 numara kullanıyordum 7 8 kilo olsa da 3 numaraya devam edicem

1 öğünü kaç ml genelde? 180 ml bir su bardağına yakın. Yedirdiğin şey sütten daha yoğun. Öğün niyetine geçmesi lazım o miktar bir şeyin. Bizde öğün diye bir şey yok bu arada. Günde 4-7 arası mama veriyorum. Bir o kadar da meme. Bazen 90 üstü hala 90 içiyor. Bazen 30 içip uyuyor. Yaptığımı döküyorum.
Öğün felan yok her dakka zorla süte devam. Bazen de mama veriyorum 90ml süt yerine.
Beslenme reddi var o yüzden doyuyor mu yogurt verince yoksa redden dolayı mi icmiyor bilmek istedim

Kızlar bunu almak mantıkli mi yoksa havuz mu almali sadece? Gereksiz bir sey almak istemiyorum hepsi kaliyor ,😬
Benim oyun halım var o yüzden bu bana gereksiz. Ben geçen attığım havuzu hem top havuzu olarak kuru kullanıyorum. Hemde bir kova su koyuyorum vücudunun yarısı suda oluyor şıp şıp oynuyor. Cok enerji atıyor cok memnunum

İnternetten ıste, magazalarda cok secenek olmuyo

Ben de harmonie kullaniyorum.Migroslarda var kolaylikla bulabilirsin.Arada Amazondan da aliyorum orda da var.Denemek istiyorsan dene tabi ki de 😊

Son düzenleme:

Eklentiler

• 20240520_153513.jpg
    20240520_153513.jpg
    151,8 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar annem bebeğe mama veriyordu, ben de balkona havlu asıyordum. Camdan içeri baktım, biberonun kapağını açmış, bardak gibi içiriyordu dibinde kalan ziyan olmasın diye. Bebek de içti lıkır lıkır, şaştım kaldım.
Ooooh Afiyet olsun😅
Bazi hareketleri cok sasirtiyor ya sen daha kac ayliksin nasil yapiyorsun bunu diyorum her seferinde.
Bu arada minik bardaklarda mama/sut verenler var biliyosundur icgudusel icebiliyorlar galiba bardak gibi seylerden

Puset kullanmayi biraktiniz mi bebek arabalarinizda?
6 ay deniyor ama bilmiyorum bizimki hala rahat sigiyor hatta pusete ben gecmeyi cok dusunmuyorum ama bi sakincasi var mi acaba?

6 ay deniyor ama bilmiyorum bizimki hala rahat sigiyor hatta pusete ben gecmeyi cok dusunmuyorum ama bi sakincasi var mi acaba?
Tam oturmaya başladığında geçerim diyorum puseti oto koltuğu olarak da kullanıyorum rahat oluyor henüz oto koltuğu da almadık. 6. Ayı bulur geçişimiz

Puset dediğin araba koltuğu mu? Onu fırlattım attım ben ya bildiğin bebek arabasına koyuyorum 3.5 aydan beri, 60 derecelik açı ile eğik yatırıyorum. Doktor onay verince öyle yapmıştım

Kızlar annem bebeğe mama veriyordu, ben de balkona havlu asıyordum. Camdan içeri baktım, biberonun kapağını açmış, bardak gibi içiriyordu dibinde kalan ziyan olmasın diye. Bebek de içti lıkır lıkır, şaştım kaldım.
Benim kiz ben su icerken bardaga atliyor verim mi biraz diye düsünmedim degil ama cesaret wdemedim 😂

X