- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.661
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.421
Beni de alın başlarkenBen bayramdan sonra başlarım diye düşünüyorum şimdi ek gıdaya geçti diye millet et vermeye kalkmasınben de senin dediğin gibi ilerlemeyi düşünüyorum destek oluruz birbirimize
Olsun sen anne iç güdüsü ile en doğru zamanı yakalamışsındır. Bir de ek gıdaya geçiş için sadece bebeğin hazır olması değil bence annenin de hazır olması da gerekli. Nasıl gidiyor peki ek gıdayı sevdi mi.
Aaaaa hayırlı sağlıklı olsun maşallah
Tabiki de haziranın ortasında başlayacağızBen de geç başlayacağım. Sizin bebekleriniz benden büyük, deneyimlerinizi yazın burda da lütfen.
BizdeeeeTabiki de haziranın ortasında başlayacağız
Valla sanki çoğumuzun bebisleri az yiyor gibi…Benım kız da mamayı az ıcıyor ayına gore, ılk baslarda anne sütü de alıyordu, kademeli artırrıyorum ama 120deyız suan, bır kere 150 ıctı, 6 saat yememıstı bısey...
En azından artık ek gıda alıyor senın bebe, o sekılde dengelenır
Kızımla aynı günValla sanki çoğumuzun bebisleri az yiyor gibi…ama doktorum önemli olan sağlıklı mutlu olması dedi, dönem donem biz de iştahlı olmuyoruz aynısı bebekler için de geçerli dedi… 18 Aralık doğumlu canım
4 gun kucuk bızım kız, bıze 6. Ay dedı doktor bakalım. 5.ay kontrolunde sorcam tekrar..Valla sanki çoğumuzun bebisleri az yiyor gibi…ama doktorum önemli olan sağlıklı mutlu olması dedi, dönem donem biz de iştahlı olmuyoruz aynısı bebekler için de geçerli dedi… 18 Aralık doğumlu canım
Her doktor farklı söylüyor canım, bizim 2 doktorda 5. Ay başlangıcı dedi ben sona doğru başladım4 gun kucuk bızım kız, bıze 6. Ay dedı doktor bakalım. 5.ay kontrolunde sorcam tekrar..
Fırına at zeytinyağı tuz biber ile. Kızarsın iyice. Salatalara çok yakışır. Yoğurt, sarımsak, tahin ve limon suyu ile sos yap üstüne dök öyle de çok yakışıyor.
Pütürsüz kıvama getiriyor musun? Neler veriyorsun?Kizlar biz ek gidaya gectik 5 ay 10 gunlukken yedikleri kakasindan aynen cikiyor simdilik
Yeni yap canımHavuç tarımına başladık bugün ancak fazla yapmışım kaldı yarına tekrar verebilir miyim yoksa yeni mi yapmalıyım
Ben havuç verdim bugün baya pütürlü bırakmışım biraz yedi birazını diliyle ittiriyor doktor demişti ama bu reflekstir olur diye sevdi gibi sanki bilmiyorumPütürsüz kıvama getiriyor musun? Neler veriyorsun?
Yutkunma sesi ve çenesinin altı hareket ediyor emerken genelde benim oğlumda uykuya geçmişse emzik gibi emiyor sadece o sırada sütün geldiğini sanmıyorumKızlar bebeğimin dogru emdigini nasıl anlayabilirim. Suan uyurken emiyorama çenesiyle tak tak mı yapıyor içine çekiyor mu acaba.
Tak tak yeterli mi ? Yutkunma sesi duyulmuyor
Aaa atayım yada ben yiyim neyse yarın daha az yaparım zaten tadım sonuçta karnı doyana kadar değil kiYeni yap canım
Ben o kalanları yiye yiye bu hale geldim
Catalla eziyorum canim ilk 3 gun yogurt diger 3 gun hepsini yogurtla karistirip verdim hsvuc yesil kabak ve ispanak.Pütürsüz kıvama getiriyor musun? Neler veriyorsun?