2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Beni de alın başlarken

Valla sanki çoğumuzun bebisleri az yiyor gibi… ama doktorum önemli olan sağlıklı mutlu olması dedi, dönem donem biz de iştahlı olmuyoruz aynısı bebekler için de geçerli dedi… 18 Aralık doğumlu canım

Kızlar bebeğimin dogru emdigini nasıl anlayabilirim. Suan uyurken emiyor ama çenesiyle tak tak mı yapıyor içine çekiyor mu acaba.
Tak tak yeterli mi ? Yutkunma sesi duyulmuyor

4 gun kucuk bızım kız, bıze 6. Ay dedı doktor bakalım. 5.ay kontrolunde sorcam tekrar..

Havuç tarımına başladık bugün ancak fazla yapmışım kaldı yarına tekrar verebilir miyim yoksa yeni mi yapmalıyım

Kızlar bebeğimin dogru emdigini nasıl anlayabilirim. Suan uyurken emiyor ama çenesiyle tak tak mı yapıyor içine çekiyor mu acaba.
Tak tak yeterli mi ? Yutkunma sesi duyulmuyor
Yutkunma sesi ve çenesinin altı hareket ediyor emerken genelde benim oğlumda uykuya geçmişse emzik gibi emiyor sadece o sırada sütün geldiğini sanmıyorum

Benim kız markette durmadi bugun napcamizi sasirdik öyle ağladi ki kucagimda disariya ciktim susmadi, resmen eve gelmedik arabayla tur attik susunca geldik ay cok zordu napcamizi sasirdik esimle.ne emzik aliyor ne susuyor deli gibi bagirdi susmadan gözünden de yas geliyor bir de.huy mu degistirdi ya pusette duran bebek durmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…