-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.441
Sağolasın canım ben de şimdi ekledim sepete eşim Amazon’dan da bakalım dedi bakim hangisini alırsa artıkBundan da aldım. Biraz parça parça attımChicco Yumuşak Uçlu Alıştırma Bardağı 4+ Ay 200 ml Pembe - ebebek
sana nazlanmak istemiş ama sonra da kıyamamışKızlar dün gece o kadar zorlandım ki, eşim gec geldi, benım kız durmadan içli içli agladı, ben de dayanamadım ağlamaya basladım, ben ağlamaya baslayınca, aralıksız aglayan çocuk bir anda sustu, gülmeye basladı bana.. Sizce bundan ne anlamalıyım..
oyyyy iştahı sevdikleri bol olsun yarasın inşallahHavuç ve avokadoyu sevdibir de patates başlamıştım 4. Gün ama onu sevmedi, onu bir daha 1-2 hafta sonra deniicem, onun yerine Salı günü tatlı patates düşünüyorum eklemeye benim bebeğim mamayı da az içmeye başladı, en azından dedim mama yesin öğlen, içim rahat etsin
Gel anacım geeelll bayram sonuna başlayalım kız hepimiz bakalım ne serüvenler bekliyor biziBeni de alın başlarken
bence aç olunca uyumuyorlar emiyor bayaa bayaa yutuyorda doyduysa oyalanıyor keyif yapıyor gibi düşünüyorum ben.hepten doyarsa ağzından ucu çıkınca geri almıyor zaten.Kızlar bebeğimin dogru emdigini nasıl anlayabilirim. Suan uyurken emiyorama çenesiyle tak tak mı yapıyor içine çekiyor mu acaba.
Tak tak yeterli mi ? Yutkunma sesi duyulmuyor
Dişi mi çıkıyor acaba?Benim kız markette durmadi bugun napcamizi sasirdik öyle ağladi ki kucagimda disariya ciktim susmadi, resmen eve gelmedik arabayla tur attik susunca geldik ay cok zordu napcamizi sasirdik esimle.ne emzik aliyor ne susuyor deli gibi bagirdi susmadan gözünden de yas geliyor bir de.huy mu degistirdi yapusette duran bebek durmadi
Bilmiyorum ki agzini da acamiyorum izin vermiyorSağolasın canım ben de şimdi ekledim sepete eşim Amazon’dan da bakalım dedi bakim hangisini alırsa artık
sana nazlanmak istemiş ama sonra da kıyamamış
oyyyy iştahı sevdikleri bol olsun yarasın inşallah
Gel anacım geeelll bayram sonuna başlayalım kız hepimiz bakalım ne serüvenler bekliyor bizi
bence aç olunca uyumuyorlar emiyor bayaa bayaa yutuyorda doyduysa oyalanıyor keyif yapıyor gibi düşünüyorum ben.hepten doyarsa ağzından ucu çıkınca geri almıyor zaten.
Dişi mi çıkıyor acaba?
Patates, kabak, tatlı patates, avokado, brokoli, balkabagi bunlar sindirmesi kolay sebzelerEk gıdaya başlayanlar fikir verebilir mi ilk 3 gün yoğurt şimdi havuçtayız sonra ne yapalım
Arkadaşlar, hiç mi yok aranızda pütürlü şeyler yediren, cam rendeye geçen? Ses verin analarPütürlü şeyler yediren anneler, bugün ikindi öğünümüze meyve ekliyoruz. Cam rendede rendeleyip az buhara tutmam gerekiyor. Denemek için yaptım ama sanki bu çok pütürlü oldu, tutamaz boğazına takılır diye korkuyorum su an. Ya da bundan önce verdiklerim pürüzsüz sayılırdı, o yüzden mi gözüme böyle geliyor acaba?
Ben çatalla eziyorum sonra süzgeçte tekrar eziyorumArkadaşlar, hiç mi yok aranızda pütürlü şeyler yediren, cam rendeye geçen? Ses verin analar
Bej cam rende sipariş etmiştim, 2 kere ufak cam kırığı geldi elime, hiç kullanmadan çöpe attım.. plastik gibi bi rende bakcam alcamArkadaşlar, hiç mi yok aranızda pütürlü şeyler yediren, cam rendeye geçen? Ses verin analar
Yarın yapınca atarım, hiç aklıma gelmedi.Ben çatalla eziyorum sonra süzgeçte tekrar eziyorumufak pütürlü kalabiliyo, yumuşak olduğu için yutuyo ama bi dahakine foto ekle istersen, gorelim?
İlk gün 1-2 yemek kaşığı, 2. Gün 3-4 yemekYoğurt ne kadar verdiniz kızlar, ne kadar süt mama yerine geçiyor?
Bebekten sonra saç mı??? Kalmış mıdır? Ne kadar geri gelecek olsa da şuan onlar ve sarkan göbek-göğüs moralimi bozuyor.
Memeler dizlerimde, göbek ayak bileğim…Bebekten sonra saç mı??? Kalmış mıdır? Ne kadar geri gelecek olsa da şuan onlar ve sarkan göbek-göğüs moralimi bozuyor.
Ben her gidayi 1. Gun 1 çay kasigi 2.gün 1 tatli kasigi 3. Gun 1 yemek kasigi seklinde verdim. Dokto dedi. Ayrica ek gida 9.aya kadar asla doymak icin verilmeyecek dedi.Yoğurt ne kadar verdiniz kızlar, ne kadar süt mama yerine geçiyor?
Ben de öyle biliyorum.Ben her gidayi 1. Gun 1 çay kasigi 2.gün 1 tatli kasigi 3. Gun 1 yemek kasigi seklinde verdim. Dokto dedi. Ayrica ek gida 9.aya kadar asla doymak icin verilmeyecek dedi.
Bana da bi doktor istediği kadar ver dediBen her gidayi 1. Gun 1 çay kasigi 2.gün 1 tatli kasigi 3. Gun 1 yemek kasigi seklinde verdim. Dokto dedi. Ayrica ek gida 9.aya kadar asla doymak icin verilmeyecek dedi.
Hayır istediği kadar verirsek çocuğun bünyesine zararlı hatta Osmangönülal şey demişti istediği kadar baklavayı 1 kilo baklava ye bu senin şekerinin çıkmayacağı anlamına gelmez Senin de Yiyeceğin bir limit var yani 9 aya kadar kesinlikle doymak için ek gıda verilmemeliBana da bi doktor istediği kadar ver dedio da değişiyo diğeri de bir kaç kaşık dedi… ben problem yaşamadım şimdiye kadar
Canim ben henuz gecmedim ama doktorumuzun anlattigini yazayim sana..Arkadaşlar, hiç mi yok aranızda pütürlü şeyler yediren, cam rendeye geçen? Ses verin analar
canım bende bilemiyorum . dün akşam 28 dereceydi. tek zıbınla cam açık halde yatırdım. gece 5 gibi üşüdüm camı kapattım, derece25 gösteriyodu. İnce yorgan örttüm, 7 bucukta kalktık yorgana baya sarılıydık sanki 10 dereceKumsari canım sen Antalya da yaşıyordun dün gece izmir çok sıcaktı klımayı açtım kapadım bebeklere ne giyderecrğimi şaşırdım klımayı nasıl ayarlaycaz