-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.381
Amin inşallah canım. Şimdi yaptı kakasını çok şükür kan yok ama kakası dün demir vermiştim dün ve bugün koyu yeşil. Bugün o yüzden demirde vermedim ama yeşillik düzelmemişBence zaten alerjisi olsa şimdiye kadar belirti verirdi, özellikle üçüncü ayda. Geçici bir durum olabilir, belki çilekle alâkalı. İnşallah tekrarlamaz.
bilemedim, kucağında hafif oturur hafif yatar pozisyonda dene istersen, öyle öyle oturmaya alışınca tam oturarak yer diye düşündümGün içinde oturtuyorum, seviyor. Biz yemek yerken de eşimin kucağında oturmayı seviyor ama oturarak yemek yemeyi sevmedi. Reflüde gayet iştahlı, reflüde yediriyorum o yüzden. Acaba oturarak yedirmeye mi çalışsam diye mütereddid oldum.
Ne yedirdin mesela dışarda?bilemedim, kucağında hafif oturur hafif yatar pozisyonda dene istersen, öyle öyle oturmaya alışınca tam oturarak yer diye düşündümbugün biz de dışarıdaydık ve yanıma aldım hatirladigimk, eşimin kucağında bu oturur bu hafif uzanir pozisyonda yedi
Yaaaaa gerçektenmiiii%50 ihtimalle erkek
Yaaaaa gerçektenmiiii
[/Q .....
Ceyrek Avokado, evde ezdim Öyle aldimNe yedirdin mesela dışarda?
Aaaa ek gıdalar başladı mı… ben de gelecek ay başlayacağım inşallah. Daha sık girmeye çalışayım siteye ön bilgi olsun.Ceyrek Avokado, evde ezdim Öyle aldim
Yanima bir de havuc ezdim Onu da yedi, bugün 5. ek gida günümüzdütabi sonrasinda bir de mama icti 1-1,5 Saat sonra
Biz de gelecek ay başlıyoruz. 6. Ayda başlayalım dedi doktorum. Havuç ve patates şeklinde gideceğizAaaa ek gıdalar başladı mı… ben de gelecek ay başlayacağım inşallah. Daha sık girmeye çalışayım siteye ön bilgi olsun.bizim ki şimdiden biz yemek yerken gözü yediklerimizde ağzını şapırdatıyor, dilini dışarı çıkartıyor falan çok tatlı ve komik
Hahahaha evetttt aynısını bizim ki yapıyorduAaaa ek gıdalar başladı mı… ben de gelecek ay başlayacağım inşallah. Daha sık girmeye çalışayım siteye ön bilgi olsun.bizim ki şimdiden biz yemek yerken gözü yediklerimizde ağzını şapırdatıyor, dilini dışarı çıkartıyor falan çok tatlı ve komik
Tam ne kadarlikken basladiniz?Hahahaha evetttt aynısını bizim ki yapıyordubir de ben maalesef anne sütü veremedigim
İçin biraz erken başladım, doktoruma göre 213 hafta önce de baslayabilirdim
Biz bugün 5 aylık olduk, 5 gün önce başladım ek gıdayaTam ne kadarlikken basladiniz?
Bizim doktor da 5.5da baslayalim dedi
Ayyy maşallah sübhanallah miniğe, çok heyecanlandım yaÜç gündür inanılmaz huzursuzdu oğlum hani yani zaten çok huzurlu bi bebek değil iyice ne yapsak istemiyor ağlıyordu. Ya meme ya da kucakta durmak istiyor sürekli bi ağlama hali sebebi belli oldu. Dün bebişimin ilk dişi patladı
Ben bayramdan sonra başlarım diye düşünüyorum şimdi ek gıdaya geçti diye millet et vermeye kalkmasınBiz de gelecek ay başlıyoruz. 6. Ayda başlayalım dedi doktorum. Havuç ve patates şeklinde gideceğiz
Olsun sen anne iç güdüsü ile en doğru zamanı yakalamışsındır. Bir de ek gıdaya geçiş için sadece bebeğin hazır olması değil bence annenin de hazır olması da gerekli. Nasıl gidiyor peki ek gıdayı sevdi mi.Hahahaha evetttt aynısını bizim ki yapıyordubir de ben maalesef anne sütü veremedigim
İçin biraz erken başladım, doktoruma göre 213 hafta önce de baslayabilirdim
Aaaaa hayırlı sağlıklı olsun maşallahÜç gündür inanılmaz huzursuzdu oğlum hani yani zaten çok huzurlu bi bebek değil iyice ne yapsak istemiyor ağlıyordu. Ya meme ya da kucakta durmak istiyor sürekli bi ağlama hali sebebi belli oldu. Dün bebişimin ilk dişi patladı
Biz ikimiz geç başlayanlar olarak kesinlikle destek oluruz. Benim de bayram haftası olacak gibi görünüyorBen bayramdan sonra başlarım diye düşünüyorum şimdi ek gıdaya geçti diye millet et vermeye kalkmasınben de senin dediğin gibi ilerlemeyi düşünüyorum destek oluruz birbirimize
Biz ikimiz geç başlayanlar olarak kesinlikle destek oluruz. Benim de bayram haftası olacak gibi görünüyor
Evet oioiden aldımTabak kaşık vs aldın mı? Ben ikeadan almıştım ama şu şekillilerden alsam mı acaba diye de düşünüyorum
Oioi River Green Dörtlü Set (Önlük+Şişepipet+Puzzle+Kaşıkçatal)Tabak kaşık vs aldın mı? Ben ikeadan almıştım ama şu şekillilerden alsam mı acaba diye de düşünüyorum
Bundan da aldım. Biraz parça parça attımTabak kaşık vs aldın mı? Ben ikeadan almıştım ama şu şekillilerden alsam mı acaba diye de düşünüyorum