- Konu Sahibi sunshine__
- #72.441
Sağolasın canım ben de şimdi ekledim sepete eşim Amazon’dan da bakalım dedi bakim hangisini alırsa artıkBundan da aldım. Biraz parça parça attım Chicco Yumuşak Uçlu Alıştırma Bardağı 4+ Ay 200 ml Pembe - ebebek
sana nazlanmak istemiş ama sonra da kıyamamışKızlar dün gece o kadar zorlandım ki, eşim gec geldi, benım kız durmadan içli içli agladı, ben de dayanamadım ağlamaya basladım, ben ağlamaya baslayınca, aralıksız aglayan çocuk bir anda sustu, gülmeye basladı bana.. Sizce bundan ne anlamalıyım..
oyyyy iştahı sevdikleri bol olsun yarasın inşallahHavuç ve avokadoyu sevdi bir de patates başlamıştım 4. Gün ama onu sevmedi, onu bir daha 1-2 hafta sonra deniicem, onun yerine Salı günü tatlı patates düşünüyorum eklemeye benim bebeğim mamayı da az içmeye başladı, en azından dedim mama yesin öğlen, içim rahat etsin
Gel anacım geeelll bayram sonuna başlayalım kız hepimiz bakalım ne serüvenler bekliyor biziBeni de alın başlarken
bence aç olunca uyumuyorlar emiyor bayaa bayaa yutuyorda doyduysa oyalanıyor keyif yapıyor gibi düşünüyorum ben.hepten doyarsa ağzından ucu çıkınca geri almıyor zaten.Kızlar bebeğimin dogru emdigini nasıl anlayabilirim. Suan uyurken emiyor ama çenesiyle tak tak mı yapıyor içine çekiyor mu acaba.
Tak tak yeterli mi ? Yutkunma sesi duyulmuyor
Dişi mi çıkıyor acaba?Benim kız markette durmadi bugun napcamizi sasirdik öyle ağladi ki kucagimda disariya ciktim susmadi, resmen eve gelmedik arabayla tur attik susunca geldik ay cok zordu napcamizi sasirdik esimle.ne emzik aliyor ne susuyor deli gibi bagirdi susmadan gözünden de yas geliyor bir de.huy mu degistirdi ya pusette duran bebek durmadi