- 18 Haziran 2021
- 1.696
- 2.110
- 38
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.201
Bıngıldak kız o kalp gibi atar korkmaKizlar bebegimin kafasi bir degisik geldi elime.Kafasinib üstünde kalp atisi gibi atan yer var ya iceriye göcmüs gibi.diger sert yerler yüksek. Gelisimle alakali bir sey mi ben görmeden bir yere mi carpti ki cok korktum.bir bakar misiniz bebeklerinize.dayanamayip gitcem doktora bu gidisle
Bazen çok çukur gibi olup bazen düzeliyor bizimkide ebesine göster yarın için rahat etsinKizlar bebegimin kafasi bir degisik geldi elime.Kafasinib üstünde kalp atisi gibi atan yer var ya iceriye göcmüs gibi.diger sert yerler yüksek. Gelisimle alakali bir sey mi ben görmeden bir yere mi carpti ki cok korktum.bir bakar misiniz bebeklerinize.dayanamayip gitcem doktora bu gidisle
3 gün vermeyelim dimi onuMuz kabız yapar hergun verme canım
Bizim doktorumuz bir yaş öncesi verilmeyen listesinde çilek var ama siz yine doktorunuza sorunHavucu nasıl veriyorsunuz canım bende aldım bugünde yarın vereyim ben yoğurdun içine 1 çilek kaşık ucuyla pekmez ekleyip verdim bugün çok sevdi
Bıngıldak o, o çukur kısım açıklık zamanla kapanacak. Bastırilmaman gerekiyor.Kizlar bebegimin kafasi bir degisik geldi elime.Kafasinib üstünde kalp atisi gibi atan yer var ya iceriye göcmüs gibi.diger sert yerler yüksek. Gelisimle alakali bir sey mi ben görmeden bir yere mi carpti ki cok korktum.bir bakar misiniz bebeklerinize.dayanamayip gitcem doktora bu gidisle
Canım listede baska neler var fotoğraf paylaşır mısın?Bizim doktorumuz bir yaş öncesi verilmeyen listesinde çilek var ama siz yine doktorunuza sorun
Aynen canım yogurduna kayısı rendele ver taze taze3 gün vermeyelim dimi onu
Normal ev yogurdu mu market yogurdu mu yoksa pastorize sutle activia ile mayalanan yogurt muYa bu kızım ek gıdaya hazır değil galiba yani verdiğim bi kaç çay kaşığı bişi ne olduysa yoğurttan sonra oldu ağzında tutuyor yutmuyor diliyle atıyor aramı versem
Bıngıldağın hafif çökmesi gerekirmiş zaten eğer şişik olursa sıkıntıymış. No panic canım.Kizlar bebegimin kafasi bir degisik geldi elime.Kafasinib üstünde kalp atisi gibi atan yer var ya iceriye göcmüs gibi.diger sert yerler yüksek. Gelisimle alakali bir sey mi ben görmeden bir yere mi carpti ki cok korktum.bir bakar misiniz bebeklerinize.dayanamayip gitcem doktora bu gidisle
Baska ne var listede onerilmeyenBizim doktorumuz bir yaş öncesi verilmeyen listesinde çilek var ama siz yine doktorunuza sorun
Bizimki de oyle canim sanki ondeki bingildak orasiAy degildi hep oksuyorum kanguruda kafasini ilk kez elime boyle geldi
Benimki genelde soldan dönmeyi tercih ediyor yan dönüyor ama göbekten yüzüstü dönemedi henüz
Benimki tam dönmüyor daha bende uğraşmıyorum kendi istediginde döner diye
Sırt üstünden yüz üstüne sadece sağından dönüyor. Solundan henüz dönmüyor. Bi ara yüz üstünden sırt üstüne devrilirdi şimdi yapmıyor onu yüzüstü kalınca sürünmeye çalışıyor olmayınca da kızıp ağlıyor
Haha benim kız da sadece solundan dönüyorBenimki de sadece sola donuyor arada bir saga donmeyi deniyor o da boyle cok uyaran bir oyuncak vs oldugunda ama yarida kaliyor donemiyorzamanla olacak demek ki.
Ben beyin donması yaşarım. Dişlerim çıt eder. Başım ağrır koca gün, kıvranırım.Bebeklerinize dis kasiyici olarak ne kullaniyorsunuz? Bebek meyve filesinin icine donuk sut/soguk mama koyanlar var hic denediniz mi? Ben instagram annelerinde gordum de fazla soguk olmaz mi yaa bilemedim ben kendim cok soguk yiyemem de ondan emin olamadim
OiOi Silikon Bebek Mama Önlüğü - ebebek.Kızlar bu ek gıdayla beraber önlükler kıyafetler berbat oldu ya içine zeytinyagida ekleyince lekeler çok zor çıkıyor siz ne kullanıyorsunuz bn baby me ile kaka lekelerini fln hep cikariyordum sıcak suda baya beklettim ama ne yazikki çıkaramadım kızım bir iki kustu ek gıda verirken zibina kdr mahvoldu
Koltuk aralarına yastık koyuyorumSizin bebişler gece yatağında dönüyor mu dönünce uyanıyorlar mı napıyorsunuz kızlar?