- 8 Mart 2022
- 457
- 497
- 27
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #72.161
Ay ben daha bebeği yeni park yatağa alıştıracağım döndüğü içinde endişeliyim uyanır mı diyeBebişi park yatağın alt kısmına terfi eden oldu mu? Kendi yataklarında yatıyorlarsa tabi
Annem yeğenime baktığında çok çekmişti bundan. Kilo da alınca bazen laps diye elinden kayıyormuş yatağa o yüzden chicco forever next2me aldım direk. Bir tarafı kapı gibi inip kalkıyor henüz kapatmıyorum odadan çıkarsam kapatıyorum nolur noolmaz diyeOraya terfi ederse iki olan fıtığım üçler heralde
Benim ki hala sağdan sola anca dönüyorSizin bebişler gece yatağında dönüyor mu dönünce uyanıyorlar mı napıyorsunuz kızlar?
%50 ihtimalle erkekBunada yorum yapın lütfen nnn
Bız de sorun olmadı kakada da, ama ben 5 dk sonra degıstırdımKumsari kaka da her yer battı maalesef çiş de sorun yoktu
Benimki kendi yatağında park yatağın üst kademesindeyiz uyurken henüz dönmiyor ama 3 gündür gündüz yere koyduğumda ters geşiyo hemen geceleri şuan sabitBebişi park yatağın alt kısmına terfi eden oldu mu? Kendi yataklarında yatıyorlarsa tabi
Ben de ama baya yaptığı için dışarı çıktı zaten normalde kobarmadığımda da dışarı sızabiliyor baya yapıncaBız de sorun olmadı kakada da, ama ben 5 dk sonra degıstırdım
Baby me leke cıkarıcıKızlarr bebeklerin kıyafeti için leke çıkarıcı ne kullanıyorsunuz ebebekten toz leke çıkarıcı kullanıyodum artık oda çıkarmıyor!!!
Ben kullanmadım ama annemlere gidince annem beyaz sabunla çitiliyordu lekeleri çıkıyorduKızlarr bebeklerin kıyafeti için leke çıkarıcı ne kullanıyorsunuz ebebekten toz leke çıkarıcı kullanıyodum artık oda çıkarmıyor!!!
Ben iki aydır böyle kullanıyorum bir kere bile taşma olmadı canım, bezin yan kulakcikları dışarıdaydi değil mi?Kumsari kaka da her yer battı maalesef çiş de sorun yoktu
Amway home Sa8 kullanıyorum ben senelerdir. Lekelere hemen müdahele etmek gerekiyor.Kızlarr bebeklerin kıyafeti için leke çıkarıcı ne kullanıyorsunuz ebebekten toz leke çıkarıcı kullanıyodum artık oda çıkarmıyor!!!
Evet canım yandaydıBen iki aydır böyle kullanıyorum bir kere bile taşma olmadı canım, bezin yan kulakcikları dışarıdaydi değil mi?
Üzgünüm keske sende de işe yarasaydı
To veya sıvı mı farkediyomuBaby me leke cıkarıcı
Kalıp beyaz sabun demi ?Ben kullanmadım ama annemlere gidince annem beyaz sabunla çitiliyordu lekeleri çıkıyordu
Bekletmiyorum da hemen arıyorum makineye ama leke çıkarıcıyla bile çıkmaz lekeli kalır olduAmway home Sa8 kullanıyorum ben senelerdir. Lekelere hemen müdahele etmek gerekiyor.